април си замина и вече всички са двамина

• 13 610
  • 314
  •   1
Отговори
# 45
Девойки,това за юмручетата някой да каже какво означава?Ние понякога спим със свити ,друг път сме с отворени лапички newsm78Каква е символиката?

и аз се питах каква е символиката,защото моя спи само със свити юмручета  newsm78
момичета,моя много повръща,цока,цока и като го изправя да се оригне повърне.......и после пак му дам да цока,а пък незнам дали не преяжда  newsm78 но на всяко кърмене повръща
ох...колко съм нетактична здравейте не съм писала отдавна,защото с големия ходим само по болници,откриха му инфекциозна мононуклеоза,а пък сега сме и с варицела абе омръзна ми от болести  #Cussing out направо се побъркахме с моя мъж........... smile3511
а и друго исках да ви питам: кога да го водя моя на ортопед,и задължително ли е  newsm78
със зъкаснение честит празник на всички бебоци и майки,които са празнували скоро!!!    bouquet    bouquet     bouquet

# 46
КАК ДА КАЧА СНИМКА НА ДЕТЕТО?

# 47
Тусана, аз не съм в час как става, затова и нямам и аз сложени. Все чакам на нашия тати, пък аз от проклетия не ща да се науча. Обещах още като се роди малката да сложа и ей го на ще станат 2 месеца и още се мъдря. Така че Бурка, пак обещавам, дано този път си удържа на думата.

Елима, ние бибата много си я обичаме , не е и капризна, каквото и бутнеш смуче, но напоследък все една и съща идавам, че е с по-малка дръжка и повече и пасва. Но имам приятелка, на която бебата също не ще биба, а си е вече на 9 месеца. Така че няма нищо лошо. Аз все се чудя после как ще я отучваме, то не е една беля.

# 48
МечоПух, ние от месец ползваме кенгуро (твърдо и главата е подпряна), абе ето го:
http://community.webshots.com/photo/549514918/2463856030011233688OmZfMg

Ние имаме съЩото и сме много доволни  Peace  Слава богу, Щото 100? zа кенгуру са луди пари  #2gunfire
А Шеzлонга не оби4аме много  Cry В на4алото хи4 не й харесваШе, сега стои към 30 минути в него и кротува, но толкоz, zа спане дума не може да стане. Жалко, zаЩото моделът има и легнало положение.....

Биба/zалъгалка не иска от както спрях да я кърмя със силиконовите zърна. Понякога, когато се успокоява иzклю4ително трудно, й давам да су4е малкия ми пръст  Embarassed  Гледам, 4е по4ва да си слага юмру4ето в устата и онzи ден беz малко палеца, но аz добре 4е видях и я спрях на време  Mr. Green

# 49
здравейте в това дъждовно и гадно време
днеска изхарчихме с мъжо парите от погачата като му накупихме всичко остана само столче за кола не можахме да хересаме пък и се чудя какво да взема дали от типа кошница или по големите и затова оставихме за да се почудим още
И моят Алекс спи със свити юмручета днеска пупу спинка и вечерта и до сега яде и спи, иначе през деня няма спане
Водичка си пие, но купих от чая на Хип и не го иска само се мръщи
Бибата в началото я искаше а сега я плюе само като е много гладен я засмуква яко

# 50
  • София
мамита сигурно не сте ми видяли въпроса относно кой какви шишета и биберони полzва??? ние сме на  НУК и малкия недава да се сменят.може ли някои да сподели лесно намираеми ли са в българия и на какви zени????
Aз не ползвам Нук, на Авент сме и съм доволна от тях. Ето тук можеш да видиш цени на Нук шишета: http://www.family-bg.com/catalog/catX_44_82_149.htm?osCsid=8a6b8 … 840cc47b656b134a1
А това са бибите: http://www.family-bg.com/catalog/catX_44_119_130_177.htm?osCsid= … 840cc47b656b134a1
В магазините сигурно са на подобни цени. В този сайт можеш да разгледаш и цените на другите марки шишета.

А аз искам да питам тези, които ползват Авентски шишета, взехте ли си по-голям номер биберони? Гледах, че за 1 и 2 месеца, трябва биба 2-ка.

Мами, аз установих, че чайчетата от семена на копър и анасон ни действат много по-добре на коремчето от тези гранулираните в кутиите. Коликите ни бяха поспрели, но от 2 дена ме измързя да правя от семенца, а правех от другия и сега пак почна да клокочи коремчето и да пръцка. Който реши да пробва, в аптеките се продават семенца. Аз го правя по-слаб от указанието - слагам по 1/4 ч. лъжичка анасон или 1/2 копър на 100 мл вода + малко захар, като редувам, един ден от едното, на следващия, от другото, а ако пие по повече, слагам повече вода, без да увеличавам количеството на семената.

КАК ДА КАЧА СНИМКА НА ДЕТЕТО?
На първа страница Дея е сложила линк към албумчето; ето го: http://www.snimka.bg/
Влизаш с потребителско име Aprilki и парола 2006  Пробвай, а ако имаш проблем ще обясним.

Последна редакция: нд, 04 юни 2006, 16:17 от renkata

# 51
Здравейте и от нас!Много гадно е времето днес.Аз вече не издържам с тези колики.Нито яде,нито спи.Абе ужас.Таткото си дойде за събота и неделя при нас и вместо да си почине от работа,ние на луд го направихме #Crazy
Вики понякога спи със свити юмручета,понякога не.И аз незнам какво означава това.Бибката много си я обича и почти не се разделя с нея.

# 52
Здравейте на всички в това гадно време. Надявам се обаче настоението ви да е много по-добро.
Да похваля моят малък бебо колко е послушен и как се смилява над мама да може да поспи. От няколко дни си направи много добър режим на спинкане. Като го изкъпеме в 8 и го нахраниме, след това веднага заспива най-късно до 9 и спи така чак до 6 сутринта, ставам да го нахраня и пак заспива и така чак до 10 и мама спи с него и е много доволна  Joy Вече не ходя недоспала като таласъм из вкъщи. Пожелавам го на всички ви. Сега докато спинка ще се опитам да поизчистя.
Благодаря ви за отговорите за шезлонга, вероятно през седмицата ще отидеме да си вземее един. Колебая се дали да взема кошница, защото видях, че се лулят или и шезлонгчетата се люлеят?  newsm78
Мале, като се замисля другия месец ме чака държавен изпит, а още не съм почнала да уча  Whistling
Мимка, стискам палци на изпита в понеделник и във вторник чакам да пиеме кафе.

# 53
Наде,ние имаме и шезлонг и кошница за кола.Кошницата не се люлее,само шезлонга се люлее.

# 54
Здравейте мами     bouquetаз скоро не съм писала но бебка неспираше да плаче денонощно от колики ooooh!Сега е по спокоина и затова мога да драсна и аз няколко реда.
Виктория неиска да суче и затова трябва да се цедя и да давам с бибата но кърмата ми намаля и се чудя дали това е защото тя неиска да суче?                 
До мамите и бебчовците с колики ние ползваме ДИСФЛАТИЛ и сме доволни но ми го казаха чак сега иначе досега се мъчихме Peace

# 55
Аз за коликите съм взела Инфакол, но за съжаление го има в Англия и понеже чичото на бебо е там и ни го праща. Много е ефикасно и не запича бебо. Но ние не го ползваме много, само една седмица сме го ползвали, но това не бяха колики, а бебо беше гладен, защото ми намаля кърмата. Слава Богу, на нас още не ни се е наложило да ги ползваме по предназначение. Ако някой има възможност да си ги поръча по някой познат  Peace действат.

# 56
Татянче, хубаво, че се появи отново Hug
И моят сладур е доста трудоемък, неспокоен и с много болезнени колики, въпреки че не съм го раждала с форцепс.Единствено не повръща...Разкажи повече за остеопатията  bouquet

# 57
Разкажи повече за остеопатията  bouquet

Ми то и аz не zнам много, Филипка, само това което съм 4ела иz нета. Но оЩе в родилното акуШерката ме посъветва да я водя zа всеки слу4ай, яд ме е 4е не я послуШах и 4е не съм я водила оЩе а само се мъ4им  ooooh!

Та теорията е, 4е на ли има едни платна на 4ерепа (иzвинявам се, не zнам то4ните думи на БГ  Embarassed ) които са подвижни zа да може да мине главата преz родилния канал, и след раждането се наместват. Та ако не се наместват правилно, могат да притискат раzни нерви и по тоzи на4ин да при4иняват ред проблеми, както например големия рев, колики, повръЩане, много слюнка (и това го има при нас) и т.н. Не само форцепс може да при4инява това, не вероятността е по голяма.
След като я водих на 3 педиятри които не откриха ниЩо, това ми е голяма надежда. Проблемът, ако има такъв, можело да се отстранява в най много 6 сесии. Педиатрите са с предупреждения към остеопатията, но аz съм готова вси4ко да опитвам. За съжаления не се поема от zдравната каса, но майната на парите, zдравето е по важно.

# 58
Благодаря ти!  bouquetВярвам, че нещата ще се оправят с твоята сладурка Hug

# 59
Здравейте и от нас!Да се похвалим,днес правехме погача и Юли беше много послушен/т.е.проспа всичко,включително и разчупването на питата/.Получихме много прекрасни подаръци и парички,с част от които ще си купим столче за кола.По този повод бих искала да ми дадете съвет какво столче да купим,[/size]кое е най добро като съотношение качество/цена.Благодаря предварително за отговорите! Hug
И ние вчера щяхме да откачим с татито-малкия рева цял ден,то не бе пъшкане,охкане и търкаляне из кревата-абе милото много го боля коремчето и искрено се надявам това да е било,че не се издържа-къса ми се сърцето като го гледам как се мъчи а ние с нищо не можем да му помогнем.Уж ползваме Инфакол, ама явно си е до праг на болка-като го боли го боли и нищо не помага.На никого не пожелавам такива гадни колики.
Филипче и Татянка,наистина вярвам,че нищо им няма на прекрасните ви бебоци и всички ще се успокоим като минат изследванията. newsm10 smile3521 newsm53

Общи условия

Активация на акаунт