Ей, това докато се вредя да ви прочета и да пиша, голям зор!
Най-напред честито на празнувалите през последните дни майчета и бебенца!

Дея, благодаря за страхотната темичка!
Аз мойте шевове отдавна не ги усещам, макар че в началото придърпването беше страшно болезнено, особено когато бебка плачеше и като я кърмех. Но вече мина и сега само имам все още малка грапавинка, ама тя все повече намалява!
Елимче, Маги биба иска само каучукова, силиконовите ги плюе - взела съм и ортопедична на Мистър Бейби за 0-6 месечни бебета. Ако искаш ще ти кажа къде в квартала има. Онзи ден минах в парка, ама теб е нямаше. Тъкмо да ти се обадя да видя дали ще идвате натам и момата ми се разсърди и се размрънка - напълнила памперса наш`та неусенто и й пречи, та отидохме да се оправяме.
В петък вечер успях да приспя бебка в креватчето й - вярно, че беше след едночасово плюене и слагане на бибата, ама накрая заспа и спа чак до 1 часа през нощта. А снощи я сложих на спалнята, докато отида до тоалетна - връщам се и гледам тя спи. Това си е направо страхотно постижение. Дано и занапред продължава така, та да могат да ми почиват ръчичките и да свършвам нещо вкъщи.
Вчера и днес бяхме на вилата, вчера даже и барбекю си спретнахме, добре си изкарахме - почти не съм я раззнасяла беба - беше или в свеки, или в количката си спеше, починах си малко, макар че все още ми се спи заради нощното ядене.
Мимка, стискам палци за изпита утре!
Филипче, Татянче, вярвам, че всичко ще е наред с бебчетата!
Наде, и шезлонга се люля, да. Аз въпреки че имаме кошница за колата също мисля да взема шезлонг, най-вече заради легналото положение, че все ми се струва сгъната бебка като е в кошницата и много се свлича и имам увството, че ще си качи краката на главата.
Аз да питам нещо - защо така това за 1000 бебета на България е само за родените след 25 март, не е честно, ние дето родихме преди това не са ли и нашите бебчета хора? Защо е тази "дискриминация"?

Ох, стига, че стана много дълго. Айде пак ще пиша като смогна!
Цунки-гунки по сладките муцунки!

супер удобна ми е, мога да си я нося навсякъде. Е вярно батериите свършват бързо, ама аз си купих зареждащи се и нямам проблеми вече
, понеже при нас компа работи денонощно и като включа монитора и си е цяла нощна лампа 
, след като 1-2 седмици беше много спокоен ... незнам дали времето му влияе или нещо друго, ама добре че поне засега с чая се справяме ...
Ренка, не само деца родени с форцепс имат такива проблеми, просто при форцепс е по 4есто среЩнато
ОбЩо вzето това zа остеопатията е ново (модно?) явление и мнооооого хора не са 4ували въобЩе zа това, вкл. и аz. Но zнам ли, може би сега го откриват и Ще бъде големия хит след някоя друга година?