Клиники в Истанбул - Тема 6

• 92 515
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
Някой има ли информация за колко дни стават готови резултатите от генетично изследване на ембрионите ( PGS ) ?

# 601
le thum, моите резултати от ПИД бяха излезли за около 20 дни.                                                                    Elfy и аз като теб искам да се подсигуря отвсякъде доколкото е възможно, даже се чудя дали да не направя една хистероскопия, ако това ще подпомогне евентуална имплантация.

# 602
le thum, моите резултати от ПИД бяха излезли за около 20 дни.                                                                    Elfy и аз като теб искам да се подсигуря отвсякъде доколкото е възможно, даже се чудя дали да не направя една хистероскопия, ако това ще подпомогне евентуална имплантация.

Ако няма показания за хистеро, защо да правиш?
На мен ми правиха ЦС и се видя, че имам запушена тръба, затова правихме лапаро.
Ти правила ли си ЦС в Турция?

# 603
Правих преди година там ЦС, но не знам дали е още актуална.

# 604
Правих преди година там ЦС, но не знам дали е още актуална.
Най-добре го обсъди с лекаря, който те следи там.

# 605
green tree за 20 календарни или за 20 работни дни?

# 606
На 28 беше първоначалния ни преглед и макар че не се запознахме, Lemonello мисля че с теб се срещнахме в асансьора на тръгване. Успех ти желая!!! А на теб zhr89 благодарим за информацията за прословутите им HGS стикери, на излизане от магистралата имаше станция и от там си взехме. Simple Smile

Радвам се , че съм ви помогнала Simple Smile)

# 607
Момичета аз съм на легло заради кървене Sad добре са бебетата, но не мога да мърдам наникъде. Моля, ако някоя от вас пътува да ми купи Клексан 0,6, ще си платя не се притеснявайте, просто в България го били спряли по аптеките, бил само за болнично приложение, а аз не смея да сменям с фраксипарин.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 608
green tree за 20 календарни или за 20 работни дни?
На мен ми казаха 20-25 работни дни. Резултата беше готов на 13-тия работен ден.

# 609
Аз много проучвах въпроса за Пид. Има безкрайно много научни статии, че пид увеличава успеваемостта на трансферите.
От финансова гледна точка, време и нерви също е добре да се направи.

# 610
Здравейте, къде спират автобусите на Метро в Истанбул? И как се стига от там до Мемориал с градски транспорт?

# 611
Здравейте, къде спират автобусите на Метро в Истанбул? И как се стига от там до Мемориал с градски транспорт?

Здравей! На мен най-лесно ми беше, да сляза на автогарата,там е крайната спирка на автобусите на Метро и от там с автобус 750 до спирка Perpa, от където Мемориал е на няма и 5 мин. Това е единствения градски автобус от автогарата до Мемориал,без прикачвания, хваща се от спирка пред автогарата,пътува се около 25мин. и като слезеш си съвсем близо до болницата.

# 612

Последната спирка на авт. Метро е на автогара Байрямпаша. От там хващаш метрото посока летището. Слизаж на спирката на метробус. Хващаш авт. 34AS   и слизаш на спирка Darulaceze perpа. От там Мемориал е на 5 мин пеша. 🙂

# 613
Автобусът на Метро ( от Варна)  спря на една автогара ( ужасна) . От там чаках някакво тяхно автобусче да ме закара до някое познато място. Единственото за мен беше площад Таксим. Чаках 40 мин на въпросната автогара, която прилича по- скоро на промишлена зона. Ужас. После тръгна въпросното бусче. Два пъти питах "за Таксим?"  и потвърждаваха.  Иииии хоп на следваща гара " разпределителна! Flushed
Казаха "слизай"!  И аз замигах на парцали, защото по навигация бях доста далече.  После ми обясниха да се прекача на друго микробусче.  Бях съвсем сама и се стъмваше вече.  Стигнахме Таксим.  От там вече нямах нерви за градски транспорт и си взех такси. Там такситата на площада са абсолютни измамници. Взе ми до хотел Темпо, близо до Мемориал, тройно, но вече пътувах от 11 часа и бях ужасно изнервена и изморена. 
Никога повече с автобус по тази дестинация!!!!  Аз харесвам със самолет или лична кола. Цената от 40 лв за автобус ми" излезе през носа". 

# 614
Значи никого не искам да обидя, обаче да пътуваш с рейса до Истанбул и да се оплетеш като пате в калчища за толкова елементарно и бързо придвижване..... това си е просто ефект на пълна дезориентация. Наистина елементарно е да се придвижиш от автогарата до която и да е от клиниките. Из темата има доста коментирани маршрути - кой от кой по-лесни. Недейте да стресирате хората излишно. И без това пътуващите за първи път са на тръни. На мен лично ми трябваха 3 месеца да се подготвя психически. Стотици хора се придвижват с автобуса постоянно по една или друга причина. За мен лично е много удобен вариант. С кола не пътувам, защото не се чувствам достатъчно уверена да шофирам в Истанбул. Иначе е супер опция, разбира се. Возили са ме едни страхотни приятелчета, които ще се разпознаят Simple Smile. Със самолет пък не мога да си причиня стреса да не съм сигурна кога ще ми дойде, за да знам точно за коя дата да си купя билета. И да треперя още повече дали нещо няма да се обърка. Тук съм чела доста такива преживявания - не, мерси. Друг е въпросът, че човек трябва да е малко луд да се мотае по турските летища.... Не че нещо, ама не живеем в най-цветущите времена за мюсюлманските държави. Та така - мисълта ми е да не плашите хората с апокалиптични разкази за няма нищо. Пък човек като се притеснява да не го хване залеза някъде си, да си прави сметка кога да тръгва.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 11:44 от DES_123

Общи условия

Активация на акаунт