Клиники в Истанбул - Тема 6

• 92 518
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Моля! Hug
Недей да прибързваш, когато човек е подвластен на емоции,
често взема грешно решение.
Трябва да си починеш, да се отърсиш от случилото се,
тогава ще ти дойдат по-трезви мисли.
Така е, най-важното е да сме живи и здрави,
всичко друго се постига!
Убедена съм, че ще сбъднеш мечтата си рано или късно!
Късмет, миличка! Hug

# 91
Съжалявам,че се е получило така с ембриончетата..желая ти да имаш много сили да минеш през това!
Интересно какво обяснение ще дадат генетиците..пак ли малшанса и случайността ще са виновни?Аз бих искала коментар от тях.Той би помогнал и при вземане на правилно решение за това какъв ще е пътя по нататък.

# 92
Съжалявам,че се е получило така с ембриончетата..желая ти да имаш много сили да минеш през това!
Интересно какво обяснение ще дадат генетиците..пак ли малшанса и случайността ще са виновни?Аз бих искала коментар от тях.Той би помогнал и при вземане на правилно решение за това какъв ще е пътя по нататък.

Абсолютно съм съгласна. Чакам в понеделник по мейл оценката на генетиците и повече подробности.

# 93
  • Пловдив
CЪжалявам за случилото се.Почини си,но не се придавай!.Аз също чакам резултата ни от генетичното...и каквото и да се случи ,докато не стигнем целта си казахме, че почивка ще има,но отказване !Не!

# 94
Здравейте,момичета! Вчера се завърнах от Мемориал, след първоначален преглед! Останах много доволна, страхотни хора, организация и т.н.При първоначалните изследвания, назначени ми от тях и направени в България( да уточня в две лаборатории), се оказа, че хормоните ( ТСХ И ПРОЛАКТИН) са сбъркани и два пъти по-високи. Когато ги пуснах в Мемориал всичко беше наред! Имайте едно на ум за нашите лаборатории. Горещо препоръчвам да си пускате хормони там, стават за 2 часа. Сега са ми назначени изследвания за Тромбофилия. Моля, някоя от вас да каже, къде да го направя и да е достоверно. Става въпрос за София. Успех на всички! Поздрави!

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 12:01 от vikitom

# 95
Здравейте,момичета! Вчера се завърнах от Мемориал, след първоначален преглед! Останах много доволна, страхотни хора, организация и т.н.При първоначалните изследвания, назначени ми от тях и направени в България( да уточня в две лаборатории), се оказа, че хормоните ( ТСХ И ПРОЛАКТИН) са сбъркани и два пъти по-високи. Когато ги пуснах в Мемориал всичко беше наред! Имайте едно на ум за нашите лаборатории. Горещо препоръчвам да си пускате хормони там, стават за 2 часа. Сега са ми назначени изследвания за Тромбофилия. Моля, някоя от вас да каже, къде да го направя и да е достоверно. Става въпрос за София. Успех на всички! Поздрави!

Привет! Изследванията аз правих в Геника - бяха ми препоръчани от Мемориал като надеждна опция.

# 96
Vikitom, напълно позната история с българска лаборатория.
Моите за тромбофилия, съм ги пускала в болница Надежда, ако не ме лъже паметта, станаха за седмица.
Успех ти желая 🤗

# 97
Генетичните най-добре в Геника.

# 98
     би ли споделила,кои са лабораториите

# 99
  • Плевен
Здравейте,всички мили момичета!Малко информация:От 1ви юли цената в хотел Темпо в Истанбул се вдигна на 170 ТЛ за двойна стая със закуска,независимо дали си пациент на Мемориал.Някой ,ако знае друг по-изгоден и приятен хотел,да сподели.Резултатите за ПИД в Мемориал излизат по правило,така ми казаха,след 20 работни дни.Купувайте си лекарствата за стимулацията от аптека Денис,която се намира съвсем близо до хотел Темпо,съответно близо е до Мемориал,правят отстъпки и е по-изгодно в повечето случаи от аптека Идил.Имам и питане:Имам чувството ,че на всички в Мемориал препоръчват хистероскопия,дори и да нямаш нищо на цветната снимка,с цел надраскване на матката и захващане по-лесно на ембриона,пък и да се видело дали няма нещо вътре на маточната лигавица-полипи и др. .Споделете дали на някой са препоръчали такава хистероскопия и къде сте я правили или мислите да я направите,защото цената в Мемориал на тази процедура е 1600 евро,което си е абсурдно за нашите възможности.

# 100
На мен декември за свеж трансфер не са ми препоръчвали такава процедура, същото важи и за м февруари преди ЗЕТ.

# 101
  • София
На мен също ми казаха за хистероскопия, но при мен се видяха сраствания в 1 яйчник (и в Бг обикновена гинеколожка ги забеляза, за разлика от светилата в Надежда) и май ще ми се наложи да я направя.

# 102
Благодаря за информацията! 
На мен, със ЗЕТ не са ми препоръчвали или правили подобни процедури. Трансферът ми беше началото на юни.

# 103
  • Плевен
Имам и още едно питане за тези,които са били в Мемориал.Знаете ли по каква точно скала класифицират там ембрионите ?Защото на мен ми казаха,че двата ми замразени ембриона са степен 4А,но не ми обясниха какво означава това,освен ,че били добре.

# 104
Здравейте!
Искам да се свържа с координатор за български пациенти в Мемориал спешно, но имам само телефон и мейл на Севда, а тя вече както разбирам не е там. Може ли някой да даде актуални телефон или мейл, тъй като на 1-ва страница е даден телефона на Севда!?

Общи условия

Активация на акаунт