Кралски работи и клюки - 14

• 67 094
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Съмнявам се да стане модна икона. Имаше хубав стил, тип офис, докато беше в Костюмари, но явно там други стилист са я обличали. Сега не е ясно - има ли стилисти, мъжът й ли я облича, тя сама ли се справя с това да се излага навсякъде.

За да стане някой модна икона трябва отначалото да блесне с личен стил. В сайта й - мегънсмирор, се е провъзгласила за шик без усилие, но не й се получава. Вкус и с пари не се купува.

# 376
Скрит текст:
Съмнявам се да стане модна икона. Имаше хубав стил, тип офис, докато беше в Костюмари, но явно там други стилист са я обличали. Сега не е ясно - има ли стилисти, мъжът й ли я облича, тя сама ли се справя с това да се излага навсякъде.

За да стане някой модна икона трябва отначалото да блесне с личен стил. В сайта й - мегънсмирор, се е провъзгласила за шик без усилие, но не й се получава. Вкус и с пари не се купува.

По повод сватбената й рокля нали излезе инфо, че била обидена на британските дизайнери, защото докато не била толкова известна, отказали да я обличат. И затова ги пренебрегнала и избрала Живанши.
Мислех си, че ако това е вярно, по-скоро им прави услуга.

# 377
  • София
Този сайт не е на Мегън...което се вижда с просто око...

# 378
Кити Спенсър на тези снимки не ми харесва. Има нещо странно в очите й. Едното е като по-смъкнато и затворено. Като цяло смятам, че има доста тунинг по лицето си и това я прави да изглежда генерично, като типична кифла.
Жалко, защото имаше естествена красота, която е на път да унищожи.

Меган, освен, че никъде не се излага според мен (а точно обратното, представя се оптимално, при липсата си на опит), излъчва една естественост и грация, които рядко могат да се видят в кралското семейство.

Този сайт не е на Мегън...което се вижда с просто око...
За кой сайт на става дума?

# 379
  • Down south
Цитат
излъчва една естественост и грация, които рядко могат да се видят в кралското семейство.
Mеган и грация, при това почти невиждана   Joy

# 380
Не знам дали грация е точната дума, по-скоро по-фина и крехка изглежда Меган от жилавата, макар и слаба, Катрин. Надявам се скоро Меган да намери подходящия стил за себе си.

# 381
  • в сърцето на един мъж...
Кейт има ужасно пропорционална фигура, висока е, стройна и всичко стои на нея добре. И определено има доста по-добър стайлинг. Мегън има още много да учи. Ама трябва да намери кой да й помогне, щото това, което се вижда сега, не е особено добро. Кежуъл стайл има много добър, но официалните й дрехи за сега са далеч под очакваното.

# 382
  • Враца
Прекрасна тема, Радика!  Hug

Харесвам Тиара от диаманти и сапфири и Сватбената тиара.

# 383
  • Торонто
Не знам дали грация е точната дума, по-скоро по-фина и крехка изглежда Меган от жилавата, макар и слаба, Катрин. Надявам се скоро Меган да намери подходящия стил за себе си.

Няма същото мнение съм. Кейт е със страхотни пропорции, за разлика от Меган, но Меган изглежда точно крехка и фина.
Стилът й с дънките беше супер, тя даже беше модел на една марка.
Роклите й сега са пълна противоположност на това което е носила и явно и трябва време да си напасне някакъв стил, който да й отива.

# 384
Едно сравнение с лейди Ди.

# 385
Едно сравнение с лейди Ди.

И двете ми харесват с тези тоалети.

# 386
Кити Спенсър на тези снимки не ми харесва. Има нещо странно в очите й. Едното е като по-смъкнато и затворено. Като цяло смятам, че има доста тунинг по лицето си и това я прави да изглежда генерично, като типична кифла.
На мен ми изглежда кривогледа...

# 387
На мен ми изглежда кривогледа...

Мда, и после е манекенка... Децата на известните стават все манекенки, защо друга професия не избират?!

# 388
Добре и се получава моделството:

https://instagram.com/p/Bje2tD-gD8z/

# 389
  • София
Има големи очи, а ирисите и са разположени по-нагоре. Затова изглежда странно. И/или си слага светъл молив отдолу, че да изглеждат по-големи.
Не е зле, симпатична е, но типична англичанка-пухкавела, изрусена(макар и руса по принцип)...с типичната физиономия. 

Общи условия

Активация на акаунт