Кралски работи и клюки - 14

• 66 845
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Ах да - забравих да изкоментирам последната рокля на Меган от поло мача. Поредния пеньоар в гардероба й. Само дето е без ръкави. За поло мач си представям рокля, като на Джулия Робъртс във филма "Хубава жена". Мисля, че на Меган би й стояла чудесно подобна рокля

Скрит текст:

# 661
  • На топло
Boho chic - ставаш досадна.
Който може да чете, разбра какво искаш да кажеш.

# 662
  • София
Последната рокля ми допада.Не е нищо особено, но не е и грозна. В момента такива са модерни, какво да правим(на мен лично ми харесват). Или са по-романтични с широки ръкави, коланчета и флорални мотиви или са с такива линии, карета, копчета отпред и разкроени.Баба ми е носила подобни в младостта си.

# 663
Според мен,Меган е разконцентрирана от всичко ново за нея и огромния натиск от очаквания.И на мен не ми харесват много тоалетите й и хлопащите обувки ,но с времето ще се избистри нейният стил.Ще се научи да харчи на воля и да избира най-хубавото.Има я основата-хубава фигура и елегантност.Но сега нивото е на светлинни години.

# 664
  • HH
Германците си ги наричат с английските имена. Уилием и прочие , много английско звучи. Даже по новините съм ги засичала да казвам HM The Queen, вместо да die Königin .

# 665
  • Sydney
На мен последната рокля, от поло мача, ми харесва...

# 666
И на мен ми харесва роклята от поло мача.

# 667
  • Sydney
https://m.eonline.com/photos/19729/meghan-markle-s-best-looks

Снимки на Мегън, има доста ридикюлъс аутфитс още преди сватбата...

# 668
Последната рокля е добре. Поне лек цвят има.

Щях да ви питам и все забравям - Маган дали има татуировки? Почти всички актьори имат.

Междудругото днес принцеса Даяна щеше да навърши 57 години.

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 14:03 от Ice Queen

# 669
  • На ръба на нервната криза
Не е известно такова нещо. Принципно не е изключено да има на някое по-скришно място, но се съмнявам.

Аз съм от харесващите Даяна или поне публичният образ, който си беше изградила. И на външен вид ми допада, имаше някак одухотворено лице и аристократични черти

# 670
https://m.eonline.com/photos/19729/meghan-markle-s-best-looks

Снимки на Мегън, има доста ридикюлъс аутфитс още преди сватбата...

Ами определено стила й на обличане преди сватбата е бил много по-хубав

Ето на тези снимки облеклото й ми харесва много повече, отколкото това на сватбата, поло мача и на първата й публична изява. Най-вече защото дрехите са й по мярка  Simple Smile

Скрит текст:

# 671
  • До морето
Палтото на Мегън от деветата снимка е разкошно!

# 672
Хора бемзислено е да сравнявате Кейт и Мегън... Кейт е обучавана с години, за да застане до Уилям официално, освен това тя самата е от богато семейство и е учила в престижни университети. Докато Мегън е дъщеря на семейство от средния клас, арт натура, феминистка, актриса и най-вече американка, която имаше няколко месеца, за да навлезе в нещо, в което Кейт години.

феминистка ли?! Shocked А тръгнала да се жени и то за принц, което автоматично означава да се подчинява на по-висшестоящ от нея човек в кралския двор, да върви след него, да не пренебрегва желанието и мнението му. Ей затова ги мразя толкова тия измислени феминистки   Close Абсолютно лицемерки са до една. Бори се за самостоятелност и отстоява някаква измислена независимост, а после хуква да се скрие под крачола на мъжО си, ако този крачол се окаже...на някой богат и влиятелен х**. Пфу, гадост! Sick Тази е лицемерка, няма начин да не е. Само не знам дали лицемерно се е правила на феминистка, при положение, че е пуританка по душа. Или пък лицемерно играе на влюбена, гонейки кариеристични цели. Феминистка= лицемерна кучка. Crossing Arms Да видим от кой тип ее се окаже тази.... Thinking

# 673
  • София
Много от дрехите в селекцията са неподходящи за сегашната и роля,въпреки че са красиви. А някои от роклите са широки, защото са макси, oversize, и това е мода. Една принцеса трябва да излъчва стил, а не сексапил.

# 674
Бооже, много сте се вживяли: лицемерна кучка. Мислех, че темата е за забавление, а тя се оказа пълна с огорчение и негативизъм.

Общи условия

Активация на акаунт