Кралски работи и клюки - 14

• 66 964
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Тук вече е толкова черна, все едно идва директно от Гана...

# 241
  • Down south
Еее, не е чак толкова черна,  по-скоро има голям контраст между цвета на кожата и тоалета, плюс шапката.

# 242
Тя досега все в бяло се показва и баш толкова тъмна не е била.
Нищо против произхода й нямам, но в Холивуд беше бяла европейка, а в кралското семейство стана афро-американка.

# 243
  • Countryside
Преди време имаше въпрос по темата и днес вече има отговор
За първи път: еднополов брак в кралското семейство
https://m.vesti.bg/lyubopitno/za-pyrvi-pyt-ednopolov-brak-v-kral … semejstvo-6083576
Иначе любопитно си дискутирате тук, та хвърлям по едно око.
Моля?!? Оженил се, родили им се 3 деца и после разбрал, че е хомо?
И не само, бившата му явно жена ще го отведе до олтара. Mr. Green

# 244
# 245
  • София
Много яка шапка.
Не ми изглежда черна и на мен .

# 246
Пак е облечена много грозно тази жена. Прилича на прислужница. Много тъмна е тук и изглежда определено зле. Не трябва да носи бяло, защото подчертава черната и кожа. Шапката е интересна, но не ми харесва на тази проста престилко-рокля. Голямо разочарование е тази жена засега.

# 247
Крачетата й са като клечки за зъби, оттам идва ужасното общо впечатление. Аз съм със слаби крака и затова почти не обличам рокли и поли. Като млада носех само такива над коляното. Тук обаче няма спасение, нищо не може да се направи. Тази рокля е поредното грозно творение не знам на кого. Чудя се защо тя се съгласява да я обличат толкова зле. Сигурно някой е назначен да я облича и то някой с ужасен вкус и тя не смее да каже нищо. По-ярки тонове на дрехите ще тушират черния елемент у нея, освен ако целта не е да го подчертават. Лошо.....
Да допълня, че на риж мъж като Хари не отиват тези цилиндри, костюми с елечета и подобни старомодни партакеши. Комични са. Етикетът е доста кофти.....

# 248
  • На топло
Чарлз обаче си я харесва и винаги много и се радва 🤣

На мен ми харесва роклята( пак е Живанши), но бялото кофти се акордира с цвета на кожата. И са прекалили с кафявия руж.

# 249
Пак е облечена много грозно тази жена. Прилича на прислужница. Много тъмна е тук и изглежда определено зле. Не трябва да носи бяло, защото подчертава черната и кожа. Шапката е интересна, но не ми харесва на тази проста престилко-рокля. Голямо разочарование е тази жена засега.

И аз това си помислих. По-напред някъде имаше снимки на бавачката на Джорджи. Ами, като изключим токчетата на обувките, стилът на обличане е същият... Все едно е бедната братовчедка, живееща на подаяния от родата. Много жалко.

# 250
Ужасон е роклята. А белия цвят хич не е за луничкавия нос и тъмна кожа. Само шапката бива.

# 251
И на мен не ми харесва роклята. Шапката обаче много ми харесва. Мегън има фигура “без талия”, трябва акцентите на тоалетите и да не са в тази част. А това черно коланче точно това подчертава- липса на талия....

# 252
Давам ви още снимков материал за коментиране от Royal Ascot

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5860911/Prince-Harry-M … -Royal-Ascot.html

# 253
Тя досега все в бяло се показва и баш толкова тъмна не е била.
Нищо против произхода й нямам, но в Холивуд беше бяла европейка, а в кралското семейство стана афро-американка.

Аз все още съм на мнение, че този брак има политически мотив. Англия е набалбукана от южноафриканци.

# 254
  • Бургас
Шапката ми харесва, горната част на роклята също. Ама долната хич.

Общи условия

Активация на акаунт