Кралски работи и клюки - 14

• 66 968
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Давам ви още снимков материал за коментиране от Royal Ascot

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5860911/Prince-Harry-M … -Royal-Ascot.html
Къде е Кейтиту?

# 256
По майчинство е и не се появява пред публика в обществени прояви.

# 257
Давам ви още снимков материал за коментиране от Royal Ascot
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5860911/Prince-Harry-M … -Royal-Ascot.html

Мдааа, стоя си зад думите. Аз съм от харесващите Меган, но тук стои направо нелепо. Като берачка на памук, придружаваща плантатора на събитие за да му излъска обувките при нужда.

Не, не и не! Не трябва да изглежда така! По-добре да се върнат към холивудския блясък!

+ това другите са с палта, а Меган по риза...

# 258
  • София
На тази снимка чак плаши
Скрит текст:
Като някой надничащ вълк е Sweat Smile
Роклята твърде много прилича на дълга бяла риза. Макар, че харесвам някои от този тип, тази не ми допада. И сякаш не отива на шапката.

# 259
Този път и на мен не ми харесва роклята на Меган. Като обикновена риза-туника облечена на голо ми изглежда. И сякаш има толнова много бронзант.
Облеклото на Хари също не ми харесва съчетанието сако с панталон.

# 260
Аз, за пореден път я харесвам, много! Стилна, неповторима, различна!

# 261
Аз пък се чудя кога успя толкова да почернее

# 262
  • Down south
Неповторима- дано, би било  ужасно, ако някой тръгне да я повтаря Joy

# 263
Тя досега все в бяло се показва и баш толкова тъмна не е била.
Нищо против произхода й нямам, но в Холивуд беше бяла европейка, а в кралското семейство стана афро-американка.

Аз все още съм на мнение, че този брак има политически мотив. Англия е набалбукана от южноафриканци.

И аз се питах защо точно жена с афро произход, а не паки или индуска....иначе не съм имала никакви съмнения, че бракът е нагласен и е политическо решение.
Ще представлява черното население в двореца, затова я гримират подчертано черно.
Малко се плаша от бъдещето на този остров, което явно ще е черно. Добре, че са остров, отделен от континента, добре, че излизат от ЕС. Пу, пу....Европа е бяла и християнска, такава трябва да остане. Този остров да отплува към Африка.  Whistling

# 264
Аз съм потресена - 4 обществени появи след сватбата и само един стилен тоалет /с баба Бети/ . Какво й става на Меган????
Материята на тази рокля - риза е ужасна. От седенето се е намачкала ужасно отпред. Това противно коланче подчертава липсата на талия, белия цвят я прави още по-черна и на фона на всички останали изглежда, като цигане. Шапката е разкошна, но стои, като кръпка на този тоалет.

# 265
+1
Ризо-роклите са много модерни сега. Шапката също е много хубава, а аз техните британски парти шапки хич не ги тача.
Свеж полъх е Меги на фона на английските кравоподобни жени, били те и аристократки.
За пореден път се учудвам, че Чарлс и Ан изглеждат по-възрастни от майка си. Баба Бети е свежа като бебе-корнишонче.

# 266
  • Бургас
Зара, дъщерята на Ан, е родила второто си дете -дъщеря. Имет все още не е известно

# 267
  • София
Аз съм потресена - 4 обществени появи след сватбата и само един стилен тоалет /с баба Бети/ . Какво й става на Меган????
Материята на тази рокля - риза е ужасна. От седенето се е намачкала ужасно отпред. Това противно коланче подчертава липсата на талия, белия цвят я прави още по-черна и на фона на всички останали изглежда, като цигане. Шапката е разкошна, но стои, като кръпка на този тоалет.
Изглежда намачкано, но са някакви цветя. Не знам дали бродерия или от самия плат.

# 268
  • град-държава
Голяма драма, пък като я погледнеш на фона на аристократските пилета от улица Сезам, момичето си грее. 😆
От кръста нагоре и бродерията - жестоко, за моя плебейски вкус и бих направила скандалния избор на панталон с висока талия.😆

# 269
Не е смачкано, цветя са. Но роклята е ужасно грозна. Обущетата също.

Общи условия

Активация на акаунт