Кралски работи и клюки - 14

• 66 971
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Ами аз гледам от телефона и ми се видя измачкана. Grinning

# 271
  • София
Охх Мегън е толкова хубава жена, защо я обличат така? Ми тя Баба Бети е по-хубава от Херцогинята...

Летисия е прекрасна на тура по Америка Heart много красива жена, а дъщерите и са невероятни момичета. Въпреки че няма кралска кръв орпеделено има излъчването и поведението на кралица.

Иначе видях, че сте обсъждали по-надолу възможността Мег да е бременна, за мен не е, но аз очаквам скоро да се случи. Надявам се да имат дъщеря, която да нсои името Даяна...

# 272
  • София
Взимам шапката на Мегън, другото да си го носи...голямо разочарование тези Живанши-та 😕...поне да не беше асиметрична роклята и да я скъсят под коляното, можеше и да е по-добре.

# 273
...голямо разочарование тези Живанши-та 😕...

Сега им погледнах роклите на марката, ужасни са повечето, особено ако ги гледаш на манекените Sick

Трудно харесах само една, две рокли и то компромисно

https://www.givenchy.com/america/en/women/ready-to-wear/dresses/

# 274
Жалко, че има договор с "Живанши"... Меган може да иска неустойки и дори "вредни"... Joy

# 275
От актуалната колекция на "Живанши", Меган можеше да  бъде и по-зле облечена, например:
Скрит текст:

# 276
Нарочно го оравят това с бронзантите и белите рокли - за да изпъкне това, че има и афро кръв, но роклята на Аскот - все едно е от камериерките в Даунтън Абей и както подчертава черничкото на кожата .. съвсем. С тази рокля няма кой да иска да я копира или да я засенчи. А със сигурност аристократките с удоволствие се подиграват как техните прислужнички са в по-хубави униформи. Шапката обаче е страхотна.

# 277
Шапката и на мен ми харесва.

Роклята няма да коментирам.
Целият свят знае, че е афро-американка, защо тоя зор да я боядисват черна.....

# 278
Баба Бети има поредно правнуче. Зара Тиндъл е родила вчера момиченце.

# 279
  • София
Един руски сайт твърди че на Royal Adcot е присъствала и Кейт Мидълтън

# 280
  • Торонто
Не знам как ви се вижда толкова черна. Даже в България има момичета с по-тъмен тон от нейния, особено пък след като се попекат на плажа, са направо в пъти по-черни.
Също смятам, че едва ли я интересува какви рокли й пробутват. Малка жертва, която ще понесе с удоволствие в замяна на кралския живот.

# 281
  • София
Един руски сайт твърди че на Royal Adcot е присъствала и Кейт Мидълтън

Да, ама миналата или поминалата година Simple Smile. Очакват я в сряда.

# 282
# 283
На тази снимка Кейт е доста секси  Simple Smile

# 284
  • Бургас
Тук има някакво сравнение между тоалетите на Мегън и Даяна на Аскот. Тук там се появява и Сара
https://us.hola.com/moda/galeria/2018061913286/meghan-markle-roy … diana-de-gales/1/

Общи условия

Активация на акаунт