Кралски работи и клюки - 14

• 66 973
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Не знам как ви се вижда толкова черна. Даже в България има момичета с по-тъмен тон от нейния, особено пък след като се попекат на плажа, са направо в пъти по-черни.
Също смятам, че едва ли я интересува какви рокли й пробутват. Малка жертва, която ще понесе с удоволствие в замяна на кралския живот.

Това за кралския живот и аз си го мислех често, но сега ми се струва, че е така само на първо четене. Ако се задълбочиш, ще изскочат разни подводни камъчета, дето....
- културен шок. Няма начин да се подмине, защото животът на хората в Европа и Америките е доста различен. Да не говорим за живота в Англия. Много често използван термин е "върховната английска скука". Трудно се свиква с нея, тези хора имат странно чувство за хумор и странни представи за забавления.
- тази жена, Меган, е съвсем сама в Англия. Семейството и приятелите й, старият й живот останаха отвъд океана. Трудно е, когато останеш сам сред причудливи за теб обкръжение и порядки. Виждам я, че се щура като муха без глава, не може да се ориентира изобщо в този странен протокол, според който трябва да живее.
- за човек, живял напълно свободно, ще се чувства като в затвор, ако не се впише в кралския двор. А тя не показва усет за този начин на живот, даже напротив. Поне засега. А мисля, че няма да го постигне в желаната степен и в бъдеще.
-няма никаква възможност да промени нещата според своите разбирания в бъдеще. Или свиква, или си отива.
Досега всички нови попълнения в кралския двор бяха все местни, тоест свикнали с английския начин на живот. Тази е първата от " друга планета". Всичко зависи до каква степен е адаптивна. Ако не е на макс, лошо за нея.
Ако се справи с всичко, наистина си струва тази малка жертва да ходи като с дрехи като на прислугата срещу кралски живот.

# 286
  • София
Летисия и Мелания, и мъжете им https://pbs.twimg.com/media/DgEviaRW4AQeAbj.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Melania+Trump+President+Trump … +BpUO5ICI0dWx.jpg
Никоя рокля не ми харесва особено, но обувките, обувките Heart
Само дамите http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Melania+Trump+President+Trump … +YyImzTJQBbex.jpg, струва ли ми се или коланите са много на мода?

Само Летисия и Фелипе от предната вечер https://pbs.twimg.com/media/Df8CJ9dV4AAdZjj.jpg

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 22:39 от Lana

# 287
Да, от Гучи тръгна запасването отново.

# 288
  • Бургас
И двете ми харесват. Летисия маааалко повече .

# 289
Мегън преди изглеждаше доста по-бяла, чак не ти се вярваше, че е  афро.Сега е направо черна и все по-черна става Thinking

# 290
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Скрит текст:
Това за кралския живот и аз си го мислех често, но сега ми се струва, че е така само на първо четене. Ако се задълбочиш, ще изскочат разни подводни камъчета, дето....
- културен шок. Няма начин да се подмине, защото животът на хората в Европа и Америките е доста различен. Да не говорим за живота в Англия. Много често използван термин е "върховната английска скука". Трудно се свиква с нея, тези хора имат странно чувство за хумор и странни представи за забавления.
- тази жена, Меган, е съвсем сама в Англия. Семейството и приятелите й, старият й живот останаха отвъд океана. Трудно е, когато останеш сам сред причудливи за теб обкръжение и порядки. Виждам я, че се щура като муха без глава, не може да се ориентира изобщо в този странен протокол, според който трябва да живее.
- за човек, живял напълно свободно, ще се чувства като в затвор, ако не се впише в кралския двор. А тя не показва усет за този начин на живот, даже напротив. Поне засега. А мисля, че няма да го постигне в желаната степен и в бъдеще.
-няма никаква възможност да промени нещата според своите разбирания в бъдеще. Или свиква, или си отива.
Досега всички нови попълнения в кралския двор бяха все местни, тоест свикнали с английския начин на живот. Тази е първата от " друга планета". Всичко зависи до каква степен е адаптивна. Ако не е на макс, лошо за нея.
Ако се справи с всичко, наистина си струва тази малка жертва да ходи като с дрехи като на прислугата срещу кралски живот.

Наистина.Замени 10-12 часов работен ден на снимачната площадка и плащането на сметки с работа,която я задължава да ходи по партита и разни кралски празненства,да маха с ръчичка и след това да се прибере в замъка си,където всичко й е уредено и платено.Какво му има на английския начин на живот?Няма и вид на нещастна женица,съсипвана от протокола(а такъв има само пред камерите)..напротив.
Видимо е обожавана от съпруга си,приета от семейството му,парични грижи няма,няма и забрана да си вижда близките и приятелите.От една никоя,поредната,която драпа за кариера в Холивуд,се изкачи на ниво принцеса без особен зор и за има няма,година-две...
Та какво за горката Меган?

# 291
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Наистина.Замени 10-12 часов работен ден на снимачната площадка и плащането на сметки с работа,която я задължава да ходи по партита и разни кралски празненства,да маха с ръчичка и след това да се прибере в замъка си,където всичко й е уредено и платено.Какво му има на английския начин на живот?Няма и вид на нещастна женица,съсипвана от протокола(а такъв има само пред камерите)..напротив.
Видимо е обожавана от съпруга си,приета от семейството му,парични грижи няма,няма и забрана да си вижда близките и приятелите.От една никоя,поредната,която драпа за кариера в Холивуд,се изкачи на ниво принцеса без особен зор и за има няма,година-две...
На същото мнение съм. Изобщо не са за съжаление. Дали ще ѝ е по-лесно да работи, да гледа деца, да плаща сметки, колежи, университети, детеглегачки и т.н. Сега за тези неща има кой да мисли.

# 292
  • в сърцето на един мъж...
Ох, тая рокля е ужасна, а бродерията отпред прилича на измачкано Sad
И не може да се оттърве от навика да го лови за ръката тоя принц и това си е...

Боже, даже Южени и Беатрис изглеждат по-добре от нея

# 293
  • Пловдив
Тук има някакво сравнение между тоалетите на Мегън и Даяна на Аскот. Тук там се появява и Сара
https://us.hola.com/moda/galeria/2018061913286/meghan-markle-roy … diana-de-gales/1/

Тук ми изглеждат направо като клоуни от цирка:

Скрит текст:

# 294
  • София
Ох, тая рокля е ужасна, а бродерията отпред прилича на измачкано Sad
И не може да се оттърве от навика да го лови за ръката тоя принц и това си е...

.....
Или го подпира в гръб, но смятам, че с времето ще изчисти тези движения и ще я шлифоват.

# 295
Шапката на Меган ми харесва, но роклята е в твърде колониален стил. И все пак, Меган изглежда много нежна и деликатна в нея.
А това, че на мнозина ви се вижда потъмняла напоследък, според мен се дължи на луничките, които нормално избиват повече в по-слънчавите месеци.

# 296
Скрит текст:

Скрит текст:

На същото мнение съм. Изобщо не са за съжаление. Дали ще ѝ е по-лесно да работи, да гледа деца, да плаща сметки, колежи, университети, детеглегачки и т.н. Сега за тези неща има кой да мисли.[/spoiler]
[/spoiler]

Аз затова смятам, че ще избърза с раждането. Така ще е вечно свързана с кралския двор и малко или много бъдещето й ще е осигурено.

# 297
  • Countryside
Мегън е на 36г, ако иска деца трябва да побърза. Дано да нямат проблеми с това, и да си народят 2-3 дечица. Интервюто с баща й явно е спекулация, изглежда простодушен човечец, кой знае как са му изкривили думите журналистите. Обаче незнам дали е "проверена" Мегън: дали може да зачене и износи, все пак не е жена на престолонаследника. Може да е минала между капките.

# 298
  • София
На горните снимки роклята изглежда по-добре, вероятно, защото не и се вижда долния ръб. Но не пасва на събитието и шапката. Може би платът изглежда по-плътен тук, не лигав, като на другите снимки.
Беатрис и Южени ги харесвам. Вярно, че често изглеждат тромави и със странни за телата им рокли, но са ми симпатични и даже ги намирам за хубавки. 
Животът и наистина не е голямо тегло, осигурена е от всякъде. Което, обаче, не пречи да се чувства притеснена, да и е самотно, да няма подкрепа от близки. Както са казали"И богатите също плачат". Чарлз, като е престолонаследник, все едно е имал лесен живот и си няма своите мъки-обичал една жена, оженили го за друга, майка му, която винаги го е подценявала, не го харесват особено заради Даяна. Макар, че на мен и той ми е симпатичен, както и Камила.

Роклята на Мелания ми харесва в горната част, но долу малко простее. А муцуната и е потресаваща. На тази жена никога не мога да и видя лицето добре, с този грим, който и вдлъбва очите под бритона.   На Летисия не ми харесват копчетата и цветът е малко натрапчив.

# 299
  • Bristol
Аз сигурно защото отдавна живея в Англия, но роклята й този път ми се струва прекрасна! На сватбата обаче и на мен ми е ми допадна.
Тук от известно време е доста слънчево плюс и в Африка ходиха преди това, нормално е кожата й да потъмнее.

Общи условия

Активация на акаунт