Кралски работи и клюки - 14

• 66 980
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Летисия е бонбон! Candy Heartpulse

# 301
Ох, тая рокля е ужасна, а бродерията отпред прилича на измачкано Sad
И не може да се оттърве от навика да го лови за ръката тоя принц и това си е...

Ох, горкия Хари - даже не го пуска и да се ръкува с някой. Много грозно поведение според мен. Няма да й избяга - какво се е лепнала за него.

Иначе съм съгласна с мнението, че е сама в Англия и една приятелка няма. Целия й живот вече ще се върти само и единствено около Хари. И аз мисля, че ще побърза да роди деца, защото иначе ще изкукурига сама. Предполагам, че е адски скучно единствените ти "приятели" да са родата на мъжа ти - свекърите, бабата, брата и жена му. На Кейт определено й е по-лесно, защото е местна - има си приятелки, роднини. Както се казва - има с кой поне едно кафе да изпие от време на време.

# 302
  • София
Все ще си намери Grinning А и има самолети, ще и идват на гости.
На мен ми се вижда нормално да го хваща. Търси подкрепа. А и влюбените по принцип си се държат Grinning Мъжът ми първите години така се лепваше-ходим по магазините, аз ровя из закачалките, а той ми държи едната ръка. Скоро ще им мине Grinning

# 303
Скрит текст:

Скрит текст:
Това за кралския живот и аз си го мислех често, но сега ми се струва, че е така само на първо четене. Ако се задълбочиш, ще изскочат разни подводни камъчета, дето....
- културен шок. Няма начин да се подмине, защото животът на хората в Европа и Америките е доста различен. Да не говорим за живота в Англия. Много често използван термин е "върховната английска скука". Трудно се свиква с нея, тези хора имат странно чувство за хумор и странни представи за забавления.
- тази жена, Меган, е съвсем сама в Англия. Семейството и приятелите й, старият й живот останаха отвъд океана. Трудно е, когато останеш сам сред причудливи за теб обкръжение и порядки. Виждам я, че се щура като муха без глава, не може да се ориентира изобщо в този странен протокол, според който трябва да живее.
- за човек, живял напълно свободно, ще се чувства като в затвор, ако не се впише в кралския двор. А тя не показва усет за този начин на живот, даже напротив. Поне засега. А мисля, че няма да го постигне в желаната степен и в бъдеще.
-няма никаква възможност да промени нещата според своите разбирания в бъдеще. Или свиква, или си отива.
Досега всички нови попълнения в кралския двор бяха все местни, тоест свикнали с английския начин на живот. Тази е първата от " друга планета". Всичко зависи до каква степен е адаптивна. Ако не е на макс, лошо за нея.
Ако се справи с всичко, наистина си струва тази малка жертва да ходи като с дрехи като на прислугата срещу кралски живот.

Наистина.Замени 10-12 часов работен ден на снимачната площадка и плащането на сметки с работа,която я задължава да ходи по партита и разни кралски празненства,да маха с ръчичка и след това да се прибере в замъка си,където всичко й е уредено и платено.Какво му има на английския начин на живот?Няма и вид на нещастна женица,съсипвана от протокола(а такъв има само пред камерите)..напротив.
Видимо е обожавана от съпруга си,приета от семейството му,парични грижи няма,няма и забрана да си вижда близките и приятелите.От една никоя,поредната,която драпа за кариера в Холивуд,се изкачи на ниво принцеса без особен зор и за има няма,година-две...
Та какво за горката Меган?
На същото мнение съм. Изобщо не са за съжаление. Дали ще ѝ е по-лесно да работи, да гледа деца, да плаща сметки, колежи, университети, детеглегачки и т.н. Сега за тези неща има кой да мисли.[/spoiler]
[/spoiler]

Аз затова смятам, че ще избърза с раждането. Така ще е вечно свързана с кралския двор и малко или много бъдещето й ще е осигурено.

Без горката Меган, моля....Тази не е за ожалване. Криво ме разбирате.
Става въпрос за типа холивудска кариеристка, която егоистично живее само за себе си и драпа за слава. Не е семейния тип жена, която мечтае за деца, иска да се грижи за тях, да бъде майка. Това щеше да го е направила отдавна. Женитбата при нея е само трамплин към лични цели. Постигна главната от тях- да бъде известна и богата. Това винаги върви с определен начин на живот, който с една дума може да се определи като бляскав. Нейният не се очертава да е такъв в холивудския му смисъл. Посещенията на училища, болници, изложби, мачове по поло и прочие досадни събития са главното амплоа на бъдещите й задължения, а не позирането на червения килим. Ще започне да я задушава. Давам й една-две години.
 За раждане....ако се реши, ще е само заради вечната връзка с кралския двор, която ще създаде. Лично аз се съмнявам да се стигне до там.

# 304
  • София
Шарлийн Монакска с "Брук" и "Ридж" от "Дързост и красота" https://www.instagram.com/p/BkODM01FRsG/?utm_source=ig_share_she … shid=neei2yrg6t7h

# 305
Шарлийн Монакска с "Брук" и "Ридж" от "Дързост и красота" https://www.instagram.com/p/BkODM01FRsG/?utm_source=ig_share_she … shid=neei2yrg6t7h
Това не може да е Рич! Аууу!

# 306
  • София
Ох, какво драматизиране...
Някои потребителки да не се задавят, докато коментират.
Те миналата седмица са се оженили хората, тука ги ожалиха, разведоха, оставиха бездетни, заля ги английската скука, кръшнаха, шок и ужас.
Добре, че имате за какво да мислите често и продължително.

За облеклото на Меган е ясно, че положението винаги ще е Защо си с шапка, защо си без шапка?

# 307
  • в сърцето на един мъж...
Леле, и как точно ще стане тая проверка? Дали може да зачене или не? И веднага щяла да си забременее... Това не е концерт по желание, тепърва ще стане ясно.

# 308
Скрит текст:
Това за кралския живот и аз си го мислех често, но сега ми се струва, че е така само на първо четене. Ако се задълбочиш, ще изскочат разни подводни камъчета, дето....
- културен шок. Няма начин да се подмине, защото животът на хората в Европа и Америките е доста различен. Да не говорим за живота в Англия. Много често използван термин е "върховната английска скука". Трудно се свиква с нея, тези хора имат странно чувство за хумор и странни представи за забавления.
- тази жена, Меган, е съвсем сама в Англия. Семейството и приятелите й, старият й живот останаха отвъд океана. Трудно е, когато останеш сам сред причудливи за теб обкръжение и порядки. Виждам я, че се щура като муха без глава, не може да се ориентира изобщо в този странен протокол, според който трябва да живее.
- за човек, живял напълно свободно, ще се чувства като в затвор, ако не се впише в кралския двор. А тя не показва усет за този начин на живот, даже напротив. Поне засега. А мисля, че няма да го постигне в желаната степен и в бъдеще.
-няма никаква възможност да промени нещата според своите разбирания в бъдеще. Или свиква, или си отива.
Досега всички нови попълнения в кралския двор бяха все местни, тоест свикнали с английския начин на живот. Тази е първата от " друга планета". Всичко зависи до каква степен е адаптивна. Ако не е на макс, лошо за нея.
Ако се справи с всичко, наистина си струва тази малка жертва да ходи като с дрехи като на прислугата срещу кралски живот.
[/quote]

Напълно съм съгласна с твоето мнение.
В подкрепа на тази теза, споделям първото клипче направено за Кейт, като критика/подигравка за това колко е непохватна. https://www.youtube.com/watch?v=g89ZajyN9AQ.
А я готвиха за това много време. И си е тяхна. Гледах филм, в който майка й разказваше как я е подкрепяла да си върне Уилям когато са били разделени още като гаджета.
За Меган не е известно да има нещо от изброеното. Има само подкрепата на Хари. Мога да си я представя след време как стои хванала се за главата и се пита "в какво се забърках".

# 309
Въобще не ми изглежда непохватна Кейт на това клипче. Просто е в движение, а не на снимка. Голяма сладурка е и хората й се радват.

# 310
Въобще не ми изглежда непохватна Кейт на това клипче. Просто е в движение, а не на снимка. Голяма сладурка е и хората й се радват.

Не ти противореча. Всеки вижда различни неща. Включих в този форум, защото намирам за полезно да виждам нещата и под друг ъгъл. Awkward Kate Middleton -така я наричат самите англичани. Даже сега видях, че има дори трета част.
Личното ми мнение е, че тя претърпя голямо развитие и напредък. В момента е много далече от това, което беше в началото.

# 311
За мен Кейт е разкошна - елегантна, умерена, с аристократично излъчване и прекрасен стил. Чудя се защо казват, че е глътнала бастун - заради стойката и походката ли?

# 312
Lady Cassiopeia Duval
Не мога да ти отговоря защо. В един анлийски форум (https://royaldish.com/index.php?board=41.0 дадох линк към него и преди време) коментираха неодобрително най-много това, че постоянно си мята ръцете. Пак там, а и в друга статия в Дейли мейл (публикувана преди доста време, бяха на ваканция и още нямаха деца) коментираха, че говори повече, отколкото трябва. Разбира се, доверявам се на преценката на англичаните. Тяхна си е, заинтересовани са най-много каква е, коментират си я.
Форумът, който посочвам много ми допада, защото има всякакви подсекции: Crazy Kate Faces « 1 2 ... 122 123 », за тези, които искат да се забавляват за нейна сметка или не я харесват, за тези, които й се възхищават Kate's jewelry « 1 2 ... 76 77 »,  Kate the Copycat « 1 2 ... 111 112 »  Kate's - HATS and FASCINATORS « 1 2 ... 17 18 »  и др.
С поста си, в който направих съпоставка между Кейт и Меган исках просто да кажа, че едва ли е толкова лесно да бъдат изрядни, когато толкова хора ги гледат и то по всякакъв начин. Искат се много качества за да се справят. Струва ми се, че Кейт успя. За Меган се съмнявам. Дори мисля, че тя не осъзнава колко е различно от актьорството. А и аз само гледам филми, клипове и чета форуми. И аз реално не мога да си представя колко е трудно.

# 313
Искам да кажа нещо по повод така коментираните жестове на Мегън към Хари - хваща го с ръка, слага ръка на гърба му и прочие.
За някои хора това е нарезбираемо или го тълкуват погрешно, просто защото не знаят за какво става въпрос, и защото те самите не са такива хора. Но понеже съм от "отбора" на Мегън, мога да поясня.
Има един такъв тип хора, които обичат да изравяват привързаността си, обичта си, или просто добрите си чувства към отсрещния чрез търсене на физически контакт. Това се прави спонтанно дори и към не особено близки хора, просто защото някак искаш да скъсиш дистанцията, да демонстрираш близост и съпричастност, радост от срещата или просто да покажеш с жест своята добронамереност.

Който е гледал интервюто на Мегън след годежа ще разбере за какво говоря. Когато аз го гледах, просто се разпознах в нейните жестове. В нейното непрестанно търсене на погледа на Хари, гледането в лицето му, не в камерата, както трябваше да бъде, нейното непрестанно търсене на ръката му...
Това са жестовете на топлите и сърдечни хора, които изразяват любовта си чрез докосване, вероятно за ужас на някои хора. Не, тя не казва, че той е нейн, че й принадлежи, или че се опитва да го контролира. Това е нейният начин на общуване - чрез докосване. Нейният начин за изразяване на любов, топлина и сърдечност.

Аз също не съзнавах какво правя, докато странични хора не ми казаха как се държа към тогавашното мое гадже и настоящ мой мъж. Blush  Така се държа дори и по-непознати за мен хора - посягам да сложа ръка на ръката им или рамото им, за да изразя съпричастие и добронамереност. Heart

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 12:16 от Lin Star

# 314
Тези жестове ги прави и нашата т.н. първа дама, Радева. Но понеже не е симпатична като Кейт се смята за израз на властничество, а не мил жест на привързаност. Меган се притеснява още. Ще търси подкрепата на Хари.
Ще позяпам този форум аз - роял диш.

Общи условия

Активация на акаунт