Кралски работи и клюки - 14

• 67 010
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Абдикацията на Едуард е една от срамните за английското кралско семейство постъпки, човек неизпълнил дълга си към нацията, поради лични причини. Затова и не смятам, че Чарлс ще абдикира. Трябва да се случи нещо много сериозно, а не вярвам англичаните да се вдигнат на бунт, заради това. Освен това не смятам и че настроенията към него и Камила са чак толкова лоши, даже напротив. Също така е споделил намеренията си, да намали работещата част от семейството, тоест да намали разходите, което няма как да не се хареса Simple Smile...та така. Надявам се че дочакаме да видим (че с Бети нищо не се знае Wink)

# 331
Абдикацията на Едуард е една от срамните за английското кралско семейство постъпки, човек неизпълнил дълга си към нацията, поради лични причини. Затова и не смятам, че Чарлс ще абдикира. Трябва да се случи нещо много сериозно, а не вярвам англичаните да се вдигнат на бунт, заради това. Освен това не смятам и че настроенията към него и Камила са чак толкова лоши, даже напротив. Също така е споделил намеренията си, да намали работещата част от семейството, тоест да намали разходите, което няма как да не се хареса Simple Smile...та така. Надявам се че дочакаме да видим (че с Бети нищо не се знае Wink)

В същото време пък в този форум го обсъждат като разточител, как платил 35 000£ за пътуване с влак, каква голяма сума дал за редекороране на едикакви си имоти, за което наел фирма на сестрана на Камила и други неща.

# 332
  • София
Може, нямам представа. Ако са си от неговите пари - не виждам проблем Simple Smile
Аз чета в http://www.theroyalforums.com/

# 333
Монархията едва ли ще се затрие скоро. Те отдавна са нещо като Дисниленд... Роялленд.
Туристическа атракция, носеща сериозни приходи. А това, което получават от държавата са заплатите им за анимацията, която предлагат...

# 334
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма да се затрие,може би интереса към кралското семейство леко ще се отдръпне след кончината на Кралицата,тя,като солидна фигура на едни отминали времена и традиции.
Новите предстоящи крале,Чарлз и Уилям нямат тази власт и не будят респект така,както нея.Просто са хора от нашето време,не са толкова значими.

Аз пък смятам,че Меган и Хари ще се задържат,изглеждат ми много влюбени,особено той.
Вярно е,че Кейт си живее в родината,семейството и всичките й приятели са там,докато при Меган всичко е ново,но не смятам,че й е трудно,даже много се вживява в ролята на кралска персона.Най-доброто й постижение в актьорската кариера всъщност.

Проверяват ги,Даяна и Кейт със сигурност(изследвания,прегледи,ултразвук).Няма как Кралстовото да остане без законен наследник,би било голям крах.За Меган не се е чуло,защото нейните евентуални деца са nonfactor за короната.

# 335
  • На топло
Казват, че Мегън се е вдъхновила от Одри за черно-белия образ.

Много хора си правят фертилни тестове ( кръвен + екография), не е нещо невероятно.
Скрит текст:
Днес видях роклята на Кейт в Зара.

# 336
  • Bristol
Финансирането на кралското семейство идва от държавната хазна, но се пропуска една подробност. Всички техни земи (оценени на около 12 билиона) се управляват от The Crown Estate. Приходите от тях отиват в държавната хазна, а на кралското семейство се плащат (според уикипедия) 15% от печалбата.

# 337
  • Бургас
Даяна е била проверена и дали е девствена и дали няма проблеми, които могат да доведат до проблеми със зачеването, по нейни думи.
Иначе,ако престоланаследника няма законен наследник идва брат (сестра ) му, после децата им. Както се е получило в Белгия

# 338
  • София
Малко шапки от Аскот

https://m.dnevnik.bg/photos/2018/06/20/3202880_fotogaleriia_shap … i_i_kone_v_askot/

Иначе, си имаме истинска катарска принцеса на посещение в България.

https://m.dnevnik.bg/sport/2018/06/20/3203193_snimka_na_denia_pr … r_igrae_futbol_s/

# 339
# 340
  • София
Не очакваха ли Кейт днес? Или няма да се появи въобще?

Искам да видя какъв избор е направила.

Меган: последната й рокля ми харесва. Красива, семпла дреха. Обичам слаби жени с тънки крайници. Мечтая за такива крака. Но това е единствената рокля от сватбата насам , която ми харесва. Тази с влака не ме впечатли, а от другата сватба харесах шапката. Като цяло ми е интересна и различна. Дано й оправят стила.
Потупването и мен ме дразни.

# 341
Меган: последната й рокля ми харесва. Красива, семпла дреха. Обичам слаби жени с тънки крайници. Мечтая за такива крака.

Наистина ли мечтаеш за крака като на Меган?  Rolling Eyes

# 342
  • Terra incognita
Краката са ок, тоалетът им придава този вид.
Отмъщението на стилиста😂

# 343
Краката са ок, тоалетът им придава този вид.
Отмъщението на стилиста😂

Краката ѝ са слаби, но със странна форма, на мен лично не ми харесват.

# 344
  • На топло
PURE, от къде ги извади тези снимки 🤣
Ужасни крака, а тоалетчето 😁 малиии.
Сега е доста подобрена версия.

Общи условия

Активация на акаунт