Кралски работи и клюки - 14

• 67 074
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Защото децата на богатите са вече известни и идват с интерес към тях и инстаграм последователите си, докато една обикновена моделка трябва тепърва да гони известност. И за мен Кити е попрекалила с тунинга.

А за Мегън - тя нали уж беше вече известна, вече добра в публичните изяви, вече с изграден стил и то съвместим с царския. Какво стана. Що така на 36-37г с 15 години стаж в актьорския бранж и уж шлифован диамант, а сега изведнъж преоткривала себе си...

# 391
  • На топло
Честито 😊 любимката ви Мегън е вече бременна с близнаци 🤣Хари е майстор,  едно бяло и едно черно.
https://hollywoodlife.com/2018/06/20/is-meghan-markle-pregnant-p … -baby-twins-kids/

# 392
Хах, тя е в 5-6 седмица и вече и полът се знае, не само че са две!

# 393
Честито 😊 любимката ви Мегън е вече бременна с близнаци 🤣Хари е майстор,  едно бяло и едно черно.
https://hollywoodlife.com/2018/06/20/is-meghan-markle-pregnant-p … -baby-twins-kids/

Да, точно!
Обаче най-важното е, че кралското семейство е решило да оповести новината чрез Холивуд лайф! Stuck Out Tongue Winking Eye
То пак може така да стане, знае ли човек, но в момента сякаш четем холивудски сценарий преди започването на снимките!

# 394
Едно сравнение с лейди Ди.

И двете ми харесват с тези тоалети.
Тези двете тук изглеждат по-зле от баба ми по пеньоар по време на соца. Smiley

# 395

И двете ми харесват с тези тоалети.
Тези двете тук изглеждат по-зле от баба ми по пеньоар по време на соца. Smiley

Ами на Даяна снимката от 86та си е от това време реално. Simple Smile свежи са ми на мен. Все пак не са в гучита и филип плейни Simple Smile

# 396
# 397
На мен лично Даяна повече ми харесва в тази рокля. Тогава модата е била такава, а и роклята й е по мярка. На Меган ми изглежда така, че все едно й е голяма. Но това, което така и не можах да приема в Даяна е вечно наведената надолу глава.

# 398
  • София
На мен роклята на Меган ми харесва, но и е голяма. Иначе е хубава.
Даяна не я харесвам на външен вид, макар че беше симпатична. За онези години облеклото и е нормално, десенът е красив.

# 399
Кити Спенсър на тези снимки не ми харесва. Има нещо странно в очите й. Едното е като по-смъкнато и затворено. Като цяло смятам, че има доста тунинг по лицето си и това я прави да изглежда генерично, като типична кифла.
На мен ми изглежда кривогледа...

Мда, и после е манекенка... Децата на известните стават все манекенки, защо друга професия не избират?!
Странен избор за една лейди, дъщеря на граф и потомствена аристократка. Ама то какво ли не се случва из тези среди напоследък...

# 400
  • София
Кити Спенсър на тези снимки не ми харесва. Има нещо странно в очите й. Едното е като по-смъкнато и затворено.
...
Кривогледа е леко, вижда се и на други снимки.

# 401
  • Sydney
Осемнайсет страници за роклите на Меган, една от които коментирана пет още отеди това!!!

Последната ми харесва. Тялото й не, Кейт да, като изключим периода с ужасната коса с бретона разделен на две...

Ще кръщават Луи скоро, обявиха го официално, но не помня кога... тогава ще има мн материал за коментиране Simple Smile

За униформата от сватбата аз смятам, че с избора си чистят името заради бруталното убийство на Николай Втори и отказа на тогавашния крал дядото на баба да у даде убежище...

# 402
Скрит текст:
Не си падам много по тези десени, нито по лейди Ди, но съм длъжна да призная, че роклята на Даяна стои много добре и подчертава чудесно талията й. Докато при Меган стои като хавлия.

# 403
За униформата от сватбата аз смятам, че с избора си чистят името заради бруталното убийство на Николай Втори и отказа на тогавашния крал дядото на баба да у даде убежище...
Въобще не вярвам това да е причината. Ама тотално не вярвам.
Няма какво да се занимават със случки от преди столетие/столетия и то на сватбите си.

# 404
  • Sydney
Въобще не вярвам това да е причината. Ама тотално не вярвам.
Няма какво да се занимават със случки от преди столетие/столетия и то на сватбите си.

О, имат и още как... защото  са били с немска фамилия, а именно германците избиват цялата руска аристокрация... те после за това сменят на Уиндзор, за са се разграничат и заради това е голям скандал когато абдикиралия Едуард отива с Уолис на среща с Хитлер...

Общи условия

Активация на акаунт