Кралски работи и клюки - 14

• 66 989
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Подценявате краля на Йордания.Един влюбен,интелигентен,класен мъж с неограничени възможности да ухажва красиво и да се грижи за семейство,е мощен афродизиак,въпреки ръста си.Между тях се усеща хармония,което не може да се каже например за двамата Тръмп,за Даяна и Чарлз и мн.др.

Аз изобщо не го подценявам. Не казвам, че не е добър, класен, интелигентен и т.н. мъж. Казвам само, че е грозен
И да - качественото ухажване е истински афродизиак, макар, че титлите /в случая при него и Чарлз/ или милиардите /както е при Тръмп/ също не са за подценяване. Но няма да задълбаваме в тази тема - всеки има различен вкус и това е хубавото на нашата тема. Всеки може да изкаже мнението си  Simple Smile

А нашата Калина направо е за ожалване милата. Не беше ли правила носа, заради някакъв здравословен проблеми?

# 571
На мен пък ми е симпатичен краля. Рания - страхотна е! На снимките с децата аз грозни не виждам. И те ми харесват! Изглеждат и вярвам, че са едно сплотено, задружно семейство от фини, възпитани и интелигентни хора.

# 572
..
А нашата Калина направо е за ожалване милата. Не беше ли правила носа, заради някакъв здравословен проблеми?

Казват, че наркотиците са нейният проблем. Не знам как хора с толкова възможности намират такива калпави хирурзи... ужас...

# 573
  • София
Мъжът на Рания не е красавец, но е симпатичен. Изглежда някак добър, спокоен.
Тя ми допада, много си приличат с Летисия.
Мелания ми е грозна, макар че никога не мога ясно да и оценя физиономията, заради гадните очи. Като Виктория Бекъм ми е-от обичайната мутра, лицето и изглежда винаги неприятно.

Не е лошо облеклото на Мегън, но горната част не ми допада с тези копчета. Не виждам корем, нито дупе, а гънки на плата.Като се обърна се видя някак нагънат плата и стърчеше, но не мисля, че е от дупето и.   
Асиметричната пола ми харесва, не и изглеждат толкова клечести краката.

# 574
Не подценявайте гена! Мъжът на Рания има за баща невероятен грозник, но определян като разбивач на женски сърца и голям чаровник! И майка му е много красива.
Крал Хюсеин:
Скрит текст:

# 575
Не е лош бащата.

А Калина и Китин в Испания ли живеят?
Виждала съм ги в Боровец преди доста години. Детето беше голямо сладурче. Майката много слаба и странна. Бащата в лице възрастен, но висок и много атлетичен. Той дали е взел Калинчето заради титлите? Grinning

# 576
  • Бургас
Жаве, нали знаеш ,че тази на снимката с Хюсеин не е майката на Абдула?
Иначе ,да и неговата майка е симпатична.

# 577
  • До сърцето...
.... Отделен е въпроса, че човек все пак първо се влюбва с очите....
По принцип мъжа се влюбва с очите си, а жената - с ушите си. Но то на днешно време...

Ставам на 38 след 2 месеца  Simple Smile Съгласна съм, че съдържанието е по-важно от опаковката, но все пак и опаковката трябва да има поне малко от малко приличен вид. Нали все пак ще се раждат деца на тази "опаковка"....
Аргумента е един път! Grinning Няма да си обичаш децата, ако са грозни ли? Ти ще знаеш ли, че са грозни?
То двамата красавци на Холивуд - Брус и Деми - я какви щерки имат. Та не е много надежден критерий, Lady , тази "опаковка".

И още ... съжалявам когато хората оценяват по външните данни. Чарът, интелигентността, чувството за хумор или просто енергетиката могат да направят мъжа или жената неустоими за противоположният пол. Но явно някои просто не познават такива хора.

# 578
  • в сърцето на един мъж...
Ами честно казано на мен цялото семейство са ми симпатични. А един мъж, който знае как да ухажва една жена и да я задържи е цяло съкровище. А децата им на по-новата снимка са много много хубави, не мисля, че са грозни.

# 579
.... Отделен е въпроса, че човек все пак първо се влюбва с очите....
По принцип мъжа се влюбва с очите си, а жената - с ушите си. Но то на днешно време...

Ставам на 38 след 2 месеца  Simple Smile Съгласна съм, че съдържанието е по-важно от опаковката, но все пак и опаковката трябва да има поне малко от малко приличен вид. Нали все пак ще се раждат деца на тази "опаковка"....
Аргумента е един път! Grinning Няма да си обичаш децата, ако са грозни ли? Ти ще знаеш ли, че са грозни?
То двамата красавци на Холивуд - Брус и Деми - я какви щерки имат. Та не е много надежден критерий, Lady , тази "опаковка".

Имам си мое виждане по тази тема, но ще го запазя за себе си по две причини:
1. Защото ще влезем в дискусия, която съвсем ще излезе от темата и според мен ще я развали Simple Smile
2. Защото знам, че не би разбрала моята гледна точка и това ще доведе до т.1  Simple Smile

Предлагам да се разберем, че имаме различно мнение по темата и да си стиснем ръцете  Hands V

# 580
  • До сърцето...
О, разбира се, всеки си има виждане, съобразено с живота и опита му.
Не мисля да споря Sunglasses
Скрит текст:
Намесих се, защото мен красавци/спортисти/манекени не са ме впечатлявали. Даже са скучни. Но разни грозници и особняци (и мъже, и жени) са ми давали най-хубавите емоции в живота.

# 581
О, разбира се, всеки си има виждане, съобразено с живота и опита му.
Не мисля да споря Sunglasses
Скрит текст:
Намесих се, защото аз досега от красиви хора добро не съм видяла. Но разни грозници и особняци (и мъже, и жени) са ми давали най-хубавите емоции в живота.

Разбирам те

Скрит текст:
Според мен просто си попаднала на кофти хора. Но може и да имаш право. Част от красивите хора са егоисти и егоцентрици
п.п. Не взимай под внимание подписа ми - той е любима реплика от любима героиня в любим филм. Да не помислиш, че се хваля Grinning

# 582
  • София
И аз харесвам красиви мъже, но красиви за мен. Най-любимият ми известен мъж е Раян Гослинг.Доста хора го смятат за грозноват, а на мен ми е много хубав и секси. Харесвам и да кажем...Кевин МакКид. Пък той  е рижав.   
А разни популярни красавци са ми скучни или дори противни.
Та няма какво да спорим относно красота, за всеки е различна.

# 583
За момент помислих, че съм в друга тема Simple Smile

# 584
Рания я разбирам.... и аз да съм родена палестинка в... хм... кризисен регион... та...и аз бих изорала пътя до някой, които да ми осигури нормален живот. Нормален във всеки аспект.
Това, което получават Меган и Кейт, могат да го получат всички европейки, вкл. и 90% от българките.
Това, което получава Рания... колко жени в региона могат да се похвалят със същия нормален живот?

п.с. Рания, семейството й и всички около тях ме отвращават. Лесно е да пътуваш и да учиш навсякъде по света, докато жените в региона са все още със статут на хлебарки.
п.п.с. Като фешън икона я бива.

Общи условия

Активация на акаунт