Кралски работи и клюки - 14

• 66 854
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Кралят на Испания ще подкрепи родината си срещу Русия
Филип беше на стадиона, но за съжаление Испания си тръгва след загуба.

# 676
  • До сърцето...
Кейт Мидълтън като дете, по времето, когато са живяли в Йордания
Скрит текст:

Още една детска снимка, ще познаете ли кой е гушнал кученцето Yum
Скрит текст:

# 677
Сякаш ми прилича на баба Бети

# 678
И аз си помислих същото.

# 679
  • До сърцето...
Познахте - тя е. Чак ми е странно, че е била обикновенно момиченце Grinning

# 680
Кейт Мидълтън като дете, по времето, когато са живяли в Йордания
Скрит текст:

Toва не го знаех. Защо са живели там? Работа, бизнес?

# 681
  • Майничка
...Toва не го знаех. Защо са живели там? Работа, бизнес?

Баща й е бил мениджър на "Бритиш Еъруейз" там.

# 682
  • До сърцето...
Да, това се разбра по-широко, по време на визитата на Уилям в Йордания
Цитат
„Моята съпруга Катрин изключително много съжалява, че не може да бъде тук с мен толкова рано след раждането на сина ни Луи, но семейството й пази нежни спомени от почти трите години, които са прекарали тук, когато нейният баща е работил за British Airways в Аман“.

Източник

# 683
Има много хубави снимки от визитата на Уилям в Йордания.Включително снимка на руини, които е поситил защото Кейт има снимка там с баща си и сестра си, когато е на 4 год. Но някак си сега само за Мегън се пише в темата и това остана незабелязано. А престолонаследника на Йордания е също голям сладур Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 22:44 от eklektus

# 684
  • На топло
Няколко снимки на Даяна, всичко което  носи е актуално и днес. Не случайно Кейт и Мегън повтарят някои нейни образи.
Забележете Чарлз на първата снимка 😂

Днес има рожден ден.

# 685
Има нещо много добро в Даяна. За това света полудя по нея. Просто излъчва доброта и непринуденост

# 686
Има нещо много добро в Даяна. За това света полудя по нея. Просто излъчва доброта и непринуденост

Напълно съм съгласна. Кейт и Меган колкото и миловидно да се усмихват това е нещо неподправено, което идва отвътре.

# 687
От първият път,когато видях нейни снимки ме грабна.Може да не одобрявам много от действията и,но има нещо във външността и цялостното излъчване,което не мога да обясня,но обожавам.

# 688
  • Пловдив
Момичета, случайно попаднах на тази снимка на Кейт, преди да стане херцогиня и след. Има голяма разлика в краката й, ако не е фотошоп и като приемем, че е свалила доста и се е постегнала.. дали има някакви интервенции (ако въобще може да има интервенции на краката)?
п.п.  тази жена има страхотно тяло!

# 689
Едното е папарашка нощна снимка със светкавица и Кейт е без чорапогащник.
Другата снимка - от официално събитие (а тогава всички снимки минават през обработка за да изглеждат добре в списания, вестници и сайтове), през деня и има чорапогащник.
Според мен от това са основните разлики. Да, и няколко килца по-слаба е. Wink

Общи условия

Активация на акаунт