ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 21 971
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Само да кажа, че изобщо не е честно да си пускате филми и музика, докато някои други се мъчат да работят! Rage
Що се мъчиш? Joy
Доне, теб май те е треснала романтиката и искаш да ни натровиш тука Grinning
Тц, не, няма такова нещо. Не съм по романтиката аз. Joy
Ейййй, сега се сетих каква секс сцена искам да видя! Айде, дано не забравя, ще ви пусна линк довечера, че свга на работа не върви да я гледате - не е някаква полша, няма голотии, ама да се насладите на спокойствие Grinning Това е една от най-любимите ми секс сцени в киното евър!

# 526
Просто ние имаме дълбоки способности за психологически анализ. Иначе съм сигурна, че ако сценаристите прочетат анализите ни, ще останат потресени колко много смисъл са изпуснали да вложат. Добре, че сме ние да го видим Joy

Фифф, второто гифче и на мен ми е от любим момент, но тогава ми беше ужасно мъчно за него и затова не исках да го наритам. Изобщо, в цялата история като че ли през повечето време основното ми чувство беше, че ми е мъчно за Марио и ми се иска да го гушна. Много беше объркан, самотен и изгубен в чувствата си и дълга към брат си.

# 527
Докато вие сте се отдали на любовни анализи, аз направих една тортa Grinning.
Скрит текст:

Дона, пускай я тая сцена, то и без това не остана много от работния ден Joy

# 528
Свалих аи още един американски филм с Батко, да видим кога ще имам време да ги гледам. Бая се събра за гледане😀😎

# 529
Майче, любовна торта?

Ето. Екшънът започва на 2:05, но и предварителната игра си струва, най-вече заради песента на Фил Колинс Heart Eyes А музиката от самата сцена никога няма да ми омръзне:

https://youtu.be/t6nWLr5Y0ok

Скрит текст:
секс в метрото....дали е възможно в бг условия?

# 530
Хъмбъл, кажи какво имаш за гледане?
Някой гледаше Отплата, почвам го и аз тогава отново.

# 531
Тъй като най-вероятно не помните, втората реплика е от тази сцена:

Айде, отиде ми коня в реката. Ама и след всички снимки на Митето днес, та се замислих нещо. Ако вече сте го обсъждали, само кажете къде да търся отговора да го прочета Joy Та, Тони прие Зорница такава, каквато е - без резерви, без въпроси, без да я съди - и смяташе, че е влюбен в нея, но със сигурност имаше чувства. Ако сега обича/е влюбен в Албена, защо и с нея не беше така? Защо я осъди и така я нареди, когато разбра, че тя залита по Захариев? Въобще, нямам усещането за чувства към Албена, дали сценарият не е изпипан както трябва или просто това между тях е спасителен пояс, за който и двамата се хванаха и щом бурята /за всеки от тях/ отмине, те ще потърсят своя път и щастие поотделно?

# 532

Фифф, второто гифче и на мен ми е от любим момент, но тогава ми беше ужасно мъчно за него и затова не исках да го наритам. Изобщо, в цялата история като че ли през повечето време основното ми чувство беше, че ми е мъчно за Марио и ми се иска да го гушна. Много беше объркан, самотен и изгубен в чувствата си и дълга към брат си.

И ти си права, аз съм с доста смесени чувства. Хем му съчувствам, хем ме е яд на него. Чудя се в реалния живот хората изпадат ли в такива ситуации? Аз например на моите близки не бих им спестила истината независимо дали е розова или не. Та разбирам го и се опитвам, но баш не мога да му вляза в обувките.

Перличке, Тони когато се сближи с Албена вече беше афектиран заради връзката на Марио и Зорница. Спомням си веднъж Зорница каза на д-р Кръстева ''Св. Кирил променя живота не само на пациентите, но и на всички нас, които работим тук'' Оказа му влияние цялата ситуация. За любов между Тони и Албена е рано да се говори още, съвсем в начален етап са. Друг е въпросът, че неговия дроб форсира доста отношенията им Simple Smile

# 533
Хъмбъл, и аз чакам да дадеш едно списъче и ние да теглим и гледаме Simple Smile

Фифф, никога не съм била в неговата ситуация, за да мога да отсъдя, но като цяло се опитвам и мисля, че успявам да го разбирам и да разбирам недъзите в поведението му спрямо Зорница.

Перличке, Тони осъди така бурно Албена, защото видя в нейното поведение отражение на поведението на Марио и Зорница и реагира неадекватно. Според него тя ограбваше правото на щастие на Захариеви набутвайки се между тях така, както Марио му ограби правото на щастие със Зорница, заставайки между Тони и нея. Друг е въпросът, че Тони не осъзнаваше, че той нямаше вариант за щастие със Зорница, защото тя не беше влюбена в него. И реално самият Тони се явяваше крадецът, който ги ограбваше, макар и несъзнателно.
Иначе след първоначалното си избухване, после Тони винаги заставаше на страната на Албена и я защитаваше в ситуацията със Захариев - казваше ѝ винаги, че Петър е "голям мъж, няма що", че е сляп, че е твърде стар за нея и не се вижда каква е (в смисъл млада и хубава), но в началото реагира емоционално. А спрямо Зорница нямаше нищо, което да го кара да реагира срещу нея.

# 534
Перла, цялата история с Албена е страшно недоизпипана.
За мен Тони имаше повече чувства към Зорница, отколкото към Албена. Все пак общиваха много повече, имаха прекрасно приятелство и хубави моменти заедно, преди той да ѝ се обясни в любов, някакси имаше мегдан да се зараждат чувства. Докато с Албена - от немай къде един секс на дървото и на другия ден я гледа зашеметено.... WTF? И след седмица тя седи до болничното му легло...

Има голяма вероятност да повторят отношенията на Тасев и Вяра. И не го казвам, защото не я харвсвам. Наистина за мен те са си спасителен пояс.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 15:41 от Анонимен

# 535
В кой епизод Тони обвини Албена, че е крадец?

# 536
Мда, Фифф, Москита, това е ясно. Но на мен все пак ми боде очите тази разлика в отношението към двете. Все пак такива чувства не се появяват от днес за утре. Не може днес щото съм афектиран да не осъзнавам, че те обичам, но утре като ми мине и се осъзная и вече съм влюбен. Ще се съглася с Дона, че е недоизпипано, отделно си мисля, че просто нямаше кога да се развият тези чувства. Абе не ми е ОК тази история и това е.

# 537
Дона, песента е страшна, любима Simple Smile
Не, просто обичам сладкиши, а това е от нещата, които мога сама да си направя, макар първият път като я правех, не бях добре затворила формата и тортата се оказа на земята, дори не я опитах, всичко отиде в кофата Joy

Той Тони беше замаян на следващия ден, защото му беше зле, не от любов Joy
И на мен за това не ми допадна това набиване едва ли не каква любов има, като допреди да замине Тони не обръщаше внимание на никоя жена освен на Зорница и изведнъж, ама какви дружки сме и си споделяме......

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 15:07 от maichetoo0o

# 538
 Чил, момичета.. Ще ги гледаме цял 6ти сезон и съм сигурна, че няма да им спестят гадостите, познаваме си сценаристите. Drama queen им е второто име Grinning И съм съгласна с вас, че много им претупаха историята, но пък има и друго , че при различните хора отношенията се развиват по различен начин. Със Зорница например нямаше как да станат нещата както с Албена, защото Зорница е по-очукана от живота и е по-сдържана, друг е въпросът че и чувства няма.. А с Албена са си на един акъл и двамата се борят за една и съща кауза Grinning пък и нали като спиш с някой и започваш да изпитваш уж чувства към него... Друг е въпросът че искам да пратят Албена на някой плаж да прави сърфове, хич не ми допада актрисата

# 539
Дона, тя сцената хубава, ама точно този актьор не може да накара нито една клетка в мен да трепне... Joy Просто толкова да не е мой тип, че няма накъде повече /а, сигурно има, ама в момента не ми се мисли JoyStuck Out Tongue Winking Eye /

Общи условия

Активация на акаунт