ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 21 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
За всичко вина имат и отново тия дупки в историята, защото връщането на Тони от Германия ни показа едни много топли и близки отношения между двамата, които явно се бяха зародили, но никой не си беше направил труда да ни разкаже за това.

Перличке, кой е актьорът, че сега не е много удобно да отворя клипчето?

Фифф, епизодът, в който Тони обвини Албена, че е крадец, е мисля 43. Не гарантирам обаче. В краен случай 44.

# 541
Дона, тя сцената хубава, ама точно този актьор не може да накара нито една клетка в мен да трепне... Joy Просто толкова да не е мой тип, че няма накъде повече /а, сигурно има, ама в момента не ми се мисли JoyStuck Out Tongue Winking Eye /

За*би актьора, и аз не го понасям...въпреки него обожавам филма и сцената....няма да обяснявам това клипче колко пъти е въртяно
Та няма да откажа една секс сцена в столичното метро между станциите “Жолио-Кюри” и “Национален стадион Васил Левски” - за незапознатите обяснявам - това е най-дългата отсечка, около минута и половина!!!!!  Дали ще е между М и З или Т и някоя друга - няма значение!!!

Моски - Том Круз, филмът е Risky Business - с него всъщност става звезда

# 542
Том Круз, Москита Simple Smile
Дона, другото, което не ми се коментираше беше точно това - колко да е времето между две спирки на метрото? Joy Та и в комбинация с въпросния актьор и направо си представих е*ат ти продължителния секс Joy

# 543
Майче - плача! За мен само ягодите, моляяя. Cry

Донаааа, Дончитааа..... дано никой не рови в историята на сужебния ми лаптоп. Grinning Трябваше обаче без звук да си го пусна. Само не разбрах кого точно си предствяш в 6ти сезон така? Тони и Албена ли?

# 544
Ахаха, Димитрова, провокатор такъв!

Мерси, момичета, от Том Круз и на мен не ми трепва нищо, но довечера ще я видя сцената Simple Smile

# 545
Майче - плача! За мен само ягодите, моляяя. Cry

Донаааа, Дончитааа..... дано никой не рови в историята на сужебния ми лаптоп. Grinning Трябваше обаче без звук да си го пусна. Само не разбрах кого точно си предствяш в 6ти сезон така? Тони и Албена ли?

А, то няма пъшкане, само хубава музика - чуй я после.
Оф, ми предпочитам Марио и Зорница пред Тони и Албена. Joy Тони няма да издържа да го гледам така Joy

# 546
Сори, ама повече любов има между Владов и Пенев, отколкото между Тони и Албена.....
Димитрова, просиш си с Дона да те пратим в изолатора, как така Шипката и Тони? Марио и Зори Grinning

# 547
Сори, ама повече любов има между Владов и Пенев, отколкото между Тони и Албена.....
Димитрова, просиш си с Дона да те пратим в изолатора, как така Шипката иТони? Марио и Зори Grinning
Майче, Шипката и Албена да се таковат, колкото искат Wink
Аууууу, успя да го поправиш, преди да пиша аххахха

Метрото най-благородно го давам на Марио и Зори! Нямате си идея колко благородство е това Joy какъв жест!

# 548
Дона, възмутих се от думите на Димитрова и стана объркване Joy
Tо няма да им стигне времето, трябва по-дълга отсечка Smirk

# 549

Smiling Imp Smiling Imp Smiling Imp Smiling Imp Smiling Imp

Димитрова, просиш си с Дона да те пратим в изолатора, как така Шипката и Тони? Марио и Зори Grinning
Catch me if you can дет се вика.

Дона, ще има да си чакаш до 9ти сезон за такава сцена, когато ще е готова и трета линия на метрото и ще има по-дълга отсечка от Кюри-Васил Левски. Grinning

# 550
Докато вие сте се отдали на любовни анализи, аз направих една тортa Grinning.
Скрит текст:

Дона, пускай я тая сцена, то и без това не остана много от работния ден Joy

Ох, разби ми сърцето с тая торта. Disappointed Relieved
Така ми се прияде, но не мога... мрън

# 551
Catch me if you can дет се вика.
Дона, ще има да си чакаш до 9ти сезон за такава сцена, когато ще е готова и трета линия на метрото и ще има по-дълга отсечка от Кюри-Васил Левски. Grinning
Виж сега, то не е до отсечката, а до това, колко време ще им дадат сценаристите на Марио и Зори да свършат работата Joy Като ги познавам колко им отделят, ще се наложи да са по-експедитивни Joy

# 552

А, то няма пъшкане, само хубава музика - чуй я после.
Оф, ми предпочитам Марио и Зорница пред Тони и Албена. Joy Тони няма да издържа да го гледам така Joy
Наистина ли мислиш, че на М и З ще им се случи нещо подобно в този сериал FlushedJoy Щото аз не. И не искам да съм лоша, но не мисля, че в с.6 ще видим нещо повече от това, което видяхме в с.5 - целувки и прегръдки. Те вече не са нова двойка, на която да й се случват разни работи за първи път Joy Направо съм готова да се обзаложа Grinning

# 553

Мерси, момичета, от Том Круз и на мен не ми трепва нищо, но довечера ще я видя сцената Simple Smile
Моски, както казах, опитай се да я видиш въпреки Том Круз.
Сцената е много яка заради две неща - първо, имаме “събуване на бельото” - ако помните сцената на Калин и Наталия, където изригнахме, че е пошло и ненужно. Еми тук го има същото, но...на мен не ми е полшо, не се акцентира чак толкова на това.
И другото - харесва ми как е заснета - погледите им, движенията, сякаш наистина са се слели в едно цяло, в един момент всичко около тях е затъмнено, само те са леко осветени....абе яка е.

# 554
  • София
Цялата работа с Тони и Албена беше направена супер претупано. Всъщност имаше един страхотен разговор между двамата - когато Албеназагуби майка си.  Имаха възможност да я поразвият тази линия покрай тази смърт. Но по незнайно какви причини не го направиха, а имаше буквално цели епизоди само с пълнеж. А историята с майката на Албена беше с голям потенциал  - и двамата преживели загуба на родител и можеха да намерят доста общи теми за разговори.
После всичко развиха за 2-3 епизода. И останахме с чувството, че някак между другото се случиха нещата.

Майче, черпи едно парче, за да вдигна малко ендорфина, че ме е наледнала една summertime sadness

Общи условия

Активация на акаунт