ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 22 042
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Въпрос на вкус.На мен пък Митко не е мой тип.Не че му има нещо на момчето,но си падам по мъже,като Велислав.

# 436
Въпрос на вкус.На мен пък Митко не е мой тип.Не че му има нещо на момчето,но си падам по мъже,като Велислав.
И аз така. Чудесен е, оценявам го, просто не е мой тип, явно съм поостаряла, ама все повече харесвам прошарени, бръчкави мъже Grinning
Сега като го гледам Велислав в Отплата - да, млад е, изглежда един такъв ръбат, ама очите са си същите -топли, дълбоки и изразителни Heart Eyes

Дона, и на мен Наум ми идва свръх. Особено като му видя и прилежно оскубаните вежди и.....ъъъъ, не, благодаря. Ама Митето е друга категория, не очаквам да тръгне в тая посока.

# 437
И тесните, къси дънки.....там ме потриса тотално
Е, надявам се, не го познаваме все пак. Но пък щом обича в свободното си време да пие бира в парка с приятели, не би следвало да залитне натам Joy

# 438
Москита, ти си поостаряла,а аз с мойте ненавършени 27 май трябва да се притеснявам за себе си и вкусовете си. Joy

# 439
Чашка B Joy C няма да напълни Joy
Дано само не тръгне по пътя на Наум, че той ми е ту мъч
Може да си разменяме сутиени. Joy
И к'во ще се откажеш от Митето, ако стане като Наум?

# 440

Нали, но той Наум какъвто е и дребен, още повече засилва тоя ефект за прекаленост.

Аз пък харесвам повече Димитър, повече се вписва във вкуса ми за мъже Grinning

# 441
  • София

Едит: Наум днес е провокирал феновете си в Инстаграм. Копирам "провокацията" Joy
shopov🔰Вече имаме дата за началото на снимките на 6 сезон на "Откраднат живот" 🙌🏼🙌🏼🙌🏼
🔰Какво искате да се случи в новия сезон? 👇🏼💬🤔

Това е нашия човек. Дано по-често пуска снимки и закачки, че да се развихря въображението ни.
Мислех си, че се радвам, че Наум ще продължи да участва, някак си пасна на ролята и темперамента на Тасев, а и все да се очупва и му се получава играта.

# 442
Зайко, не, ти не трябва да се притесняваш, а да се радваш, че рано си се осъзнала Grinning

Майче, ми така де, то не можем всички да се накачулим на единия, трябва да има разделение и любов и за двамата Joy
Гледах и аз снимката на Наум с въпроса какво очакваме, ама като каза, че имат дата ми стана смешно и си помислих -пич, ние датата отдавна я знаем Joy

# 443
Може да си разменяме сутиени. Joy
И к'во ще се откажеш от Митето, ако стане като Наум?

Ауууу, тук провокация ли усещам?
Хмммм, определено се замислих какво да ти отговоря.
Уважавам желанието и волята на Наум да спортува, да има хубаво тяло. Най-малкото защото на мен ми куца това. Но от друга страна всеки човек има нужда понякога да изяде една пица Joy а и в тяло никога не са ме привличали мъже като него (едно на ръка, че е малък), така да се загледам по мускули - не. Е, хубави, здрави ръце да те хванат - кой не обича Wink  На Наум не ми харесва още, както говорихме долу, стайлинга - твърде ми е метросексуален. Според майка ми моят тип мъж е “нежен интелектуалец” JoyJoyJoy , но няма да откажа да има и нещо грубичко у него Blush
Та....ако Митето стане като Наум, ще се наслаждавам на таланта му, на актьорските умения. На уменията с китара също JoyGrin

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 09:57 от Анонимен

# 444
Абе да ви призная, бих разменила Наум за друг за ролята на Тасев Grinning

# 445
Това е нашия човек. Дано по-често пуска снимки и закачки, че да се развихря въображението ни.
Мислех си, че се радвам, че Наум ще продължи да участва, някак си пасна на ролята и темперамента на Тасев, а и все да се очупва и му се получава играта.
Абсолютно. Опитът вече си личи. А си мисля, че има значение и партньорката му. Възможно е с Ирина да му е по-комфортно и спокойно.
Абе за непрофесионален актьор беше страхотен в пети сезон. Той от 3ти ли се включи в сериала?
Абе да ви призная, бих разменила Наум за друг за ролята на Тасев Grinning
Майче - с кого?

# 446
Велислав е от онази  порода хора , които  остаряват красиво  Hug .
Бих казала ,че сега е много по-привлекателен , отколкото преди 10-15 г.
Той създава  такова чувство на уют /интервюта , роли/ , че спокойно можеш да го харесваш и на 25г. и на 2пъти  по 25 г. /просто влагаш различен нюанс в харесването   Laughing /.
 Освен това заради  не толкова  лъскавата си  и префърцунена външност и  много стройна  фигура /висок , без излишно напомпани  мускули/  , може да играе роли в широк възрастов диапазон .
С тази роля във Вездесъщият , а после и в нашия сериал , той просто се появи  пред широката публика   с гръм - с много ефектно и трайно присъствие .
Харесва ми ,че е скромен , но не без самочувствие . Сега издирваме разни негови  стари  филми и клипове  и виждаме ,че това е същия човек , но тогава някак сме го пропуснали . Явно Вездесъщият е неговото второ раждане .
Мога само да му пожелая  успех във всеки  следващ филм и роля  Peace !

Майче , а сега и ти като Хъмбъл - пускаш ни мухата , а после - няма да кажа  hahaha

# 447
Диана е красива по нейният си начин, но не е мой тип
Това тук обаче не лъже. Вижте само какви гърди😍😍😍
Скрит текст:
тъкмо това си мислех снощи, когато му разглеждах инстаграма.  Какъвто е кьостебек и с тия мускули. Ама поне Вергов си му е хард фен, ако загуби фенките от прекалено много блъскане, Жълтия ще му остане 🤣😎😃 той няма нищо против, айм шуа😁

# 448
Та....ако Митето стане като Наум, ще се наслаждавам на таланта му, на актьорските умения. На уменията с китара също JoyGrin
Аз нещо пропускам. Ти сега на какво му се наслаждаваш?  Joy

# 449
Митето и Велислав не са различни като тип. Визуалният дефект идва от разликата в годините  - 10.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт