ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 21 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Офффф, Долсинеяяяя, марш на работа, стига си почивала, че само пошлост вкарваш в групата!

# 556
Роси, ти само със сладко ли си вдигаш ендорфина, пита доц. Германий Магарев Wink Joy

Съгласна съм с всичко, което си писала - сцената им след смъртта на майка ѝ беше адски силна и я оставиха ей така, в нищото.
А за времето в Германия, където уж са се сближили - че той е бил по цял ден с Мона, кога да станат нещата с Албена?

В сряда съм на работа Wink Споко, ще се мъчаааа!

# 557
Catch me if you can дет се вика.

Тц,тц,тц тука фъншуя ми нарушаваш и извинение няма, еййййй........

Стела, я се отпусни и си яж Grinning
Роси, ще ти пратя с удоволствие, как желаеш - по пощата, с пощенски гълъб Grinning

# 558
Докато вие сте се отдали на любовни анализи, аз направих една тортa Grinning.
Скрит текст:

Дона, пускай я тая сцена, то и без това не остана много от работния ден Joy
Майче, страхотна торта! За мен от всичко, моля, не само ягоди Joy
А ти с кого ще я ядеш тази торта, а? Това е въпросът, а не така ли си набавяш ендорфина Joy

# 559
Перличке, аз така си набавям ендорфина, като няма кой да ме глези, си се глезя сама Joy

# 560
Звучиш ми нещо като Зорница от миналия сезон... Бива ли тез мъже да са толкоз забити ImpJoy

# 561
  • София
Роси, ти само със сладко ли си вдигаш ендорфина, пита доц. Германий Магарев Wink Joy

Тая персона, доцент Стой си в Германия при жената, само кръвното може да ми вдигне. Виж Марио, ако ми посвири на китара, може и да успее.

Роси, ще ти пратя с удоволствие, как желаеш - по пощата, с пощенски гълъб Grinning

Майче, все тая. Само кажи в колко часа да чакам пратката.

# 562
Аууууу, Дона, видях двойник на Митето. Почти си прехапах устната. И ми стана толкова смешно как го зяпах, а той ме гледаше изплашен. Joy Joy Joy

Преди това ме зяпа 100 Кила, защото аз го зяпах. Joy

# 563
Колко готина снимка, само че си мисля: "ще си намокриш кецовете" Grinning

# 564
Аз си мисля: "Ще изгориш идиотски с тези дрехи" Grinning (някой да я съблече)

# 565
Аууууу, Дона, видях двойник на Митето. Почти си прехапах устната. И ми стана толкова смешно как го зяпах, а той ме гледаше изплашен. Joy Joy Joy
Само ако знаеше какво си мислиш хахахх
А сигурна ли си, че е бил двойник, а не Митето?
Всъшност, ако беше Димитър, сигърни шеше да се усмихне - те са свикнали да ги зяпат

Поредната прекрасна снимка на Диана Simple Smile Страхотна жена!

# 566
Колко готина снимка, само че си мисля: "ще си намокриш кецовете" Grinning
Скрит текст:

Нищо няма да си намокри, тя е стъпила на високо Joy
Димитрова, няма да изгори с тези дрехи, само ще се претопли Joy
И все пак косата й доста светлее. Май е отвързала въжето през ваканцията Joy И май изглежда има кой да я снима.

# 567
Само ако знаеше какво си мислиш хахахх
А сигурна ли си, че е бил двойник, а не Митето?
Ти пък откъде знаеш какво си мисля? Grinning Мен ме е страх да ти кажа какво си мисля.
Нямаше ги бицаритееееее. По тях се освестих. Grinning
Тц,тц,тц тука фъншуя ми нарушаваш и извинение няма, еййййй........
Извинявай!

# 568
Чакайте сега как така няма да има секс сцени с Марио и Зорница понеже не им било за пръв път. Аз чакам да гледам първа брачна нощ за пръв път, правене на бебе за пръв път, Владов ги хваща да правят секс на диванчето на покрива за пръв път, защото Зорница е в овулация, а и двамата са на работа. И всичко ще им е за пръв път. Joy

# 569
Ровичкам из imdb  на Велислав и чета в биото му за нещо, наречено Психоза 4:48 от 2009 година. Ей, света изрътих, но намерих снимка
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт