ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 21 971
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Само ако знаеше какво си мислиш хахахх
А сигурна ли си, че е бил двойник, а не Митето?
Ти пък откъде знаеш какво си мисля? Grinning Мен ме е страх да ти кажа какво си мисля.
Нямаше ги бицаритееееее. По тях се освестих. Grinning
Мдаааа, не е бил той!!!
Другия път с шивашки метър - мериш бицепса и тогава снимка+автограф Wink

# 571
Ахахаха, Зайко, това е правилната нагласа. Heart
Ще има задължително някое сдърпване, след което ще се сдобряват с горещи сцени Joy

Перличке,на мен на тая снимка ми изглежда пак да се е самоснимала. Иначе е много руса, да, и се надявам да не й дадат да е толкова светла. Може кестенява Simple Smile

# 572
Димитрова, няма да изгори с тези дрехи, само ще се претопли Joy
Оохохохох аз веднага на себе си виждам - ръкави, разстоянието между панталон и кецове, шаката дето ми прави сянка на половината лице, ластичката на ръката, дупките на кецовете..... Grinning Като ѝ гледам прозрачната кожа, отишла е.
Другия път с шивашки метър - мериш бицепса и тогава снимка+автограф Wink
Аз го премерих с очи! Nerd

# 573
Май е от светлината, че изглежда косата й толкова руса, защото на онази вчерашната от скалата си ми изглеждаше тъмна.

Нищо няма да си намокри, тя е стъпила на високо Joy

И все пак косата й доста светлее. Май е отвързала въжето през ваканцията Joy И май изглежда има кой да я снима.
То и аз си го мислех миналата година и накрая бях: "намокрих се" - показваща очевидното Joy,  добре че хотела ни беше на плажа, та се преоблякох Grinning
Скрит текст:

# 574
Когато се прибера, ще направя списък с филмите на Велислав и линкове към тях, които можете да изтеглите от нета. 😎

# 575
Суха ми изглеждаш на мен, Майче! (Ти прости ли ми?)

От светлината е според мен смяната на цвета на косата всеки ден. Но продължавам да си държа, че с черна повече ми харесва! Grin

# 576
Нищо няма да си намокри, тя е стъпила на високо Joy
То и аз си го мислех миналата година и накрая бях: "намокрих се" - показваща очевидното Joy,  добре че хотела ни беше на плажа, та се преоблякох Grinning
Скрит текст:
Ех, какви сладки спомени от училище ми изникнаха Simple Smile В свободните часове ходехме до плажа (гимназията ми беше близо), аз, разбира се, скачах по камънаците и накрая краката ми бяха целите мокри Joy Класната ми веднъж се побърка, като ме видя Joy

# 577
Аз затова като ходя до брега на морето винаги съм с идеята, че ще се намокря и гледам да съм боса Grinning Но в случая мисля, че тя наистина не е досами морето, а на скала малко над него. Както и да е, и да се намокри няма да се стопи.
Москита, може и да се е самоснимала, както казваш.

# 578
Дона, ние свободни часове нямахме и за това с шишета с вода се пръскахме, един път толкова се бяхме увлекли, че вече беше почнало да върви вода по долните етажи(чешмите ни бяха близо до стълбите) и бяхме при директорката след това мокри като котета, целия ни клас, макар и другите класове да се бяха включили, след като ни чете конско ни пусна да си ходим вкъщи Joy

Димитрова, панталоните си намокрих, a уж ги навих Grinning иначе на "Извора на Афродита" за малко да се изтърся във водата Joy
А за другото, ще си помисля Joy

# 579
Перличке, гледа твърде надолу, ако някой я е снимал, значи е залегнал, за да направи такъв ъгъл. Затова си мисля, че по-скоро е нагласила телефона.
Ама да ви кажа, аз направо й завиждам,искам и аз една седмица някъде сама, даже и снимки няма да си правя Joy

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 17:28 от Mosquita

# 580
Долчикита, ние ходехме с бански на училище под униформата. Grinning Няма какво да си пазя краката. Grinning

Аааа, Маичка, няма да се разберем.

# 581
# 582

От светлината е според мен смяната на цвета на косата всеки ден. Но продължавам да си държа, че с черна повече ми харесва! Grin

Един да мисли твърдо като мен. Grinning С черна коса е най-добре, така изпъкват повече красивите й черти и красотата изобщо. Grinning
Много е хубава тази снимка, която е качила и изглежда чудесно. HeartЗа първи път я виждам така интересно облечена, като гледам все с тъмни цветове се носи.

Днеска пак не мога цял ден да ви чета, замествам колежка и нямах и един миг свободен. За сметка на това пък сте се отдали пак на палави секс фантазии, ах вие. Joy Очаквам да ни компенсират откъм секс сцени с нашите хора, изобщо не мисля, че им е минало времето. Да не съм чула такива приказки! Joy

# 583

Един да мисли твърдо като мен. Grinning С черна коса е най-добре, така изпъкват повече красивите й черти и красотата изобщо. Grinning
По-твърда не мога да бъда! Определено си я харесвам и държа на черната коса. Или просто харесвам хора с тъмни коси. Не, не, просто тя е много красива с тъмна коса. Изобщо нищо фатално не виждам. Точно, както си казала изпъкват много чертите ѝ така.

Доничка, доскуча ми само "Дона, Дона' Донаа" Grinning

# 584
По-твърда не мога да бъда! Определено си я харесвам и държа на черната коса. Или просто харесвам хора с тъмни коси. Не, не, просто тя е много красива с тъмна коса. Изобщо нищо фатално не виждам. Точно, както си казала изпъкват много чертите ѝ така.

Доничка, доскуча ми само "Дона, Дона' Донаа" Grinning

Аз харесвам и русите коси, но принципно такива коси изглеждат по-изтощени, докато тъмната коса има повече блясък. Определено съм за кестенявите и тъмни нюанси. Отделно има хора на които един определен цвят им стои най-добре, в случая на Диана тъмната коса. И аз не виждам нищо фатално в излъчването й с черната коса. Дали изглежда фатална зависи от нея, как ще застане на снимката, погледът и т.н.

Само гледай да не вземеш да й викаш "Донка", че може и да не ти го прости това хахахаха. Joy

Общи условия

Активация на акаунт