Прахосмукачка робот- 15

• 137 132
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Моята Брава прави така, но тя е на три години. Аз реших, че е за смяна на батерия и я изключих и я прибрах, че не ми се инвестира в нея. Не знам дали е така, не съм ходила в сервиз. Дано и др. се включи с мнение.

# 541
Моделът на Неатото е Д85, тогава имаше и по-скъп да се управлява през приложение. Добре, поне че не се прецаках да взема още по-скъп. Дори и в началото почти никога не се връщаше в базата, все намираше къде да заседне и започваше да пищи оглушително.

# 542
Моделът на Неатото е Д85, тогава имаше и по-скъп да се управлява през приложение. Добре, поне че не се прецаках да взема още по-скъп. Дори и в началото почти никога не се връщаше в базата, все намираше къде да заседне и започваше да пищи оглушително.

Ако е в гаранция, защо не го изпратите да отстранят проблема

# 543
Здравейте,
Моля опитните с  Brava да споделят впчтл-я  и дали са се сблъсквали с подобен проблем - при зареждана не Бравата - то не се извършва зареждане де - робота мига с червена пулсираща светлина и издава звукова сигнализация. Да уточня, че червената светлина е от трите лампички най отпред , а не от бутоните за работа.
Роботчето е сравнително ново - купено е през април т.г. , не го ползвам често - два до три пъти седмично и постоянно седи на зарядното / както и трябва .

Аз не съм сигурна, дали трябва да стои постоянно на зарядно.
Моя го имам повече от 2год и първите примерно 10-тина месеца го зареждах и го изкл от зарядното.
Като ми трябва го пускам, като се изхаби батерията зареждам и пак го изкл.
Дори така го бях заредила, отидохме на морето за седмица, като се прибрахме го пуснах да работи и изкара 3 часа и повече, както обикновено.
Обаче в темата тогава точно това се обсъждаше и всички твърдяха, че трябва да е постоянно на зарядно и аз реших така да направя...за 2-3 месеца го държах постоянно на зарядно и започна, като го пусна светва синьо, дали минава и половин метър и червена светлина и не искаше да работи...
Мой познат тества батерията, каза че е заминала, поръча ми една от алиекспрес...за 25лв нещо такова... За сега си работи нормално повече от 6 месеца.
Каза ми да го изкл, като се зареди и аз пак така си правя, ще видим колко ще издържи този път, макар че не е оригинална батерията.

# 544
Това е интересно ,аз си мислих ,че само си стои и това  е ,даже от копчето отгоре не трябва да го спираш.Онзи ден взех едно Xiaomi 1 за тест и хората от сервиза ми казаха да не го изключвам.Другите как процедирате,че днес поръчах Xiaomi 2 и скоро ще ме интересува пряко?

# 545
  • София
От къде взимате за тест ЛГ, Румба и Шаоми? И какви са условията? Има ли различни модели от всяка марка? (За София питам)

# 546
  • Русе
Аз също писах, че постоянно включената Брава се скапва бързо.
За обикновените роботи това не важи. Само при дълги отсъствия.

Еве, виж някой от бг линковете в първият пост. Някой от тях даваше срешу депозит?

# 547
  • Бургас
Здравейте,
Моля опитните с  Brava да споделят впчтл-я  и дали са се сблъсквали с подобен проблем - при зареждана не Бравата - то не се извършва зареждане де - робота мига с червена пулсираща светлина и издава звукова сигнализация. Да уточня, че червената светлина е от трите лампички най отпред , а не от бутоните за работа.
Роботчето е сравнително ново - купено е през април т.г. , не го ползвам често - два до три пъти седмично и постоянно седи на зарядното / както и трябва .

Аз не съм сигурна, дали трябва да стои постоянно на зарядно.
Моя го имам повече от 2год и първите примерно 10-тина месеца го зареждах и го изкл от зарядното.
Като ми трябва го пускам, като се изхаби батерията зареждам и пак го изкл.
Дори така го бях заредила, отидохме на морето за седмица, като се прибрахме го пуснах да работи и изкара 3 часа и повече, както обикновено.
Обаче в темата тогава точно това се обсъждаше и всички твърдяха, че трябва да е постоянно на зарядно и аз реших така да направя...за 2-3 месеца го държах постоянно на зарядно и започна, като го пусна светва синьо, дали минава и половин метър и червена светлина и не искаше да работи...
Мой познат тества батерията, каза че е заминала, поръча ми една от алиекспрес...за 25лв нещо такова... За сега си работи нормално повече от 6 месеца.
Каза ми да го изкл, като се зареди и аз пак така си правя, ще видим колко ще издържи този път, макар че не е оригинална батерията.

Занесох в сервиз и чакам присъдата ... ще информирам за резултата . преди да отнеса да го прегледат направих и тест - пуснах да се зарежда директно в уреда, а не през зарядното - резултата е същия.. на смяна на батерия ми мирише . А ако е така  тъпото е , че гаранцията на батерията е 6 м, които са изтекли преди една седмица !! Imp

# 548
От къде взимате за тест ЛГ, Румба и Шаоми? И какви са условията? Има ли различни модели от всяка марка? (За София питам)
За ЛГ и Румба не съм споменавал никъде.За шаоми и други китайчета ако се интересувате  пишете ми на лични да не излезе че правя реклама.За Шаоми 1 дадох 500 лева депозит и 10 лева на ден.Тествах я и ми върнаха 500-те лева,а колко по 10 лева зависи от вас.

# 549
  • София
Здравейте,
Насочила съм се към ILIFE V7s Plus. Някой може ли да сподели  мнение? Настилките ни са ламинат и плочки. Имаме куче, което ръси много косми и лиги както и малко дете:)
Благодаря предварително!

# 550
  • Русе
https://www.facebook.com/groups/795791053941687/

Тук, си мисля, че ще намериш по-точна информация. Не чети само последните коментари. Виж и по-старите.  Peace

# 551
 Привет и от мен ! Пиша ,за да изкажа моите впечатления от Xiaomi s 50. Нямам база за сравнение, но ще кажа,че този продукт е невероятен ! Чисти изключително добре, не е хаотичен. Преди да свърша работа го пускам чрез мобилното приложение и докато съм се прибрала той е изчистил. След това махам контейнера и изхвърлям боклуците в коша. Пълня резервоара с вода, слагам малко Медикс за почистване на под (незнам дали е редно) и го пускам да работи с функция моп. За площта от 65 квадрата изчиства за около 30 минути и хаби около 15% от заряда си, като в апартамента имам голяма кухненска маса и 6 стола и там се бави известно време. Имам и един килим, който го чисти безупречно, дори аз с четка не мога да изчистя така добре както с него. Единствено когато пускам мопа, трябва да го вдигам, защото четох,че не е добре да се минава килим с функция моп, но мисля скоро да реша проблема като си купя една магнитна лента от Алиекспрес ,която играе ролята на виртуална стена ,през която не минава мопа.
Няма да съжалявате за този робот със сигурност!

# 552
  • Бургас
А какво ще кажете за роботите на Филипс. Не прочетох нищо за тях.

# 553
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам така в темата. За избора ми на роботче изчетох мноого и вас ви изчетох набързо, но се омотах още повече в избора си. Вкъщи сме на паркет и нямаме килими. Търся роботче за сухо и мокро почистване. Харесала съм Proscenic COCO 790t и се чудя ако поръчам през Ali Express германски склад, за да ми излезе по-евтино дали ще има начислени такси и до адрес ли ще я доставят, в пощата ли... или ще трябва да се ходи до митницата? Намирам се в София. Моля, някой ако е запознат да ми даде съвет. Дали съм направила добър избор според вас?

# 554
  • София
Tutu, питането ти не е за тази тема, попитай в темата за aliexpress. Относно отзиви за точно този робот - тук в тази тема не мисля, че някой го е коментирал, най-добре прегледай клипчетата в YouTube за него.

Общи условия

Активация на акаунт