The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 738
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
rumka833 те не са подобни, просто са добри сериали. Виктория го има в HBO GO, но останалите ги няма,а ти не сваляш сериали, та не знам как ще ги гледаш Rolling Eyes

# 226
  • Вестерос
Не може да се слагат на 1 страница. Има тема с огромен списък със сериали. Там в първи пост има и раздел за такива, като изброените тук- http://www.bg-mamma.com/?topic=1040084

Сериалите не са общи с този. Този е дистропия- фантастика, другите са тип исторически, костюмни драми и т.н.

# 227
И аз се оглеждам за нов сериал, сега четох за  Alias Grace - авторката ще се окаже голяма психарка! Simple Smile Може би и този ще ми хареса - ще го пробвам!

# 228
Междудругото има още един сериал по книга на Маргарет Атуъд, Alias Grace, ама нещо не ми влезна под кожата, 2 епизода изгледах само. Но може на друг да се хареса.

яяя, значи Netflix не са могли да се доредят за прислужницата и са взели този. Не знаех. А книгата дали я има на български? Ще го търся сериала аз. Благодаря за инфото. Hug

# 229
  • София
Троновете- 2019, знае се от мин.година.

Щом ви харесва Воктория тогава препоръчвам- Reign (повече измислици е от истината), Downton Abbey! (класика)
Reign - за мен скучна боза,не че ако нищо не намеря на ТВ-то и попадна на него не се заглеждам,но до там .
Downton Abbey!  - мога да го гледам и пак,и пак и пак......
Виктория- в спикъка за гледане,но още не съм успяла да го подкарам,че нещо не остава време в къщи,заспивам докато преспивам дребния Laughing.
Тези Тронове,масово се споменават,масово ги хвалят,не знам защо не се напънах и една серия да изгледам.Само като видя снимка от сериала и се отказвам,не знам защо така. На морето може и да се реша от скука,вечер да го пусна.

# 230
  • София
Даунтъна е просто мехлем за очите, макър че и там съм си изревах очите, но е просто толкова финес, страхотна актьорска игра

Не знам дали сте гледали This is Us, ей това също ти разкъсва сърцето отвътре навън, това мога 10 сезона да го гледам

# 231
"Виктория" е чудесно направен сериал. "Имението Даунтън" също, класни и качествени и двата. "Троновете" са невероятни,  но книгите са разкош и е добре да се прочетат преди сериала.
Отскоро се загледах в " Добрата битка" - адвокатски сериал, доста добър. Бил своеобразно продължение на " Добрата съпруга ", него не съм го гледала.  " Милиарди" е много добър! " Аферата" не е лош. Имам още за препоръчване,  но ми се губят заглавията, ще допълвам.
Да, ето Мацето ме подсети. " Това сме ние " е много добър!

# 232
  • Sofia
.
Тези Тронове,масово се споменават,масово ги хвалят,не знам защо не се напънах и една серия да изгледам.Само като видя снимка от сериала и се отказвам,не знам защо така. На морето може и да се реша от скука,вечер да го пусна.

И аз така 2 години му се кумих, после зомбясах! Докато не изгледах всички сезони, спях по 3 часа на денонощие  Mr. Green Стра-хо-тен! Гледай го, няма да съжаляваш!

This is us, The Good wife, Homeland (може би един от най-най-любимите) са все разкошни сериали, според мен, вълнуващи всеки сам по себе си много...

# 233
  • Вестерос
Последно и вече ще помоля другите сериали да ги обсъждате в горната тема, която дадох, за да не ни се скарат тук Blush

Да Reign e леко бозав, но мен ми допадаше 1 и 2 сезон.

Троновете... любов моя-книгите де Grinning Съгласна съм със Сбъдваща мечти и горещо й препоръчвам Добрата съпруга!!!

За да не е изцяло спам

Grinning Grinning Grinning

# 234
  • София
На мен не ми пречи обсъждане в  страни от темата,докато не се появи нещо по темата. Така се разсейвам от обратното броене до пускане на новата серия. А пък и интересен разговор се завърза ,но хора всякакви.На някой няма да му допадне "спама" и ще се размрънка.

# 235
  • Вестерос
Точно, че не са по темата и може да се появи мод да разчисти коментарите, не е като да не се е случвало в други теми .

# 236
  • София
амиии чакайте тогава спойлери от мен, хахах, обикновенно понеделник качват снимки от предстоящ епизод, то освен спойлери днес и утре друго няма Simple Smile сряда избухваме

# 237
На мен пък хич не ми пречат коментарите за други сериали. Иначе как щях да разбера за другия сериал по роман на Атууд. И не ми се вярва да е проблем.

Скрит текст:
Tiffany А, да разбирам ли, че си чела книгите на Мартин, но не си гледала сериала? И на мен книгите са ми любими и много, ама много се надявам Мартин да доживее да да допише поредицата, че има случаи на такива, които не доживяха. Пуста алчност .. Но сериала е страхотен и си струва гледането. 

Докато чакаме новите снимки от Мацето, една стара. Искам продължение на тази сцена. Може пък този да успее да изкара на бял свят нещо човешко от Серина.Joy

# 238
  • София
Ох този пич, доста добре беше, любимата ми реплика" So far you have offered me treason and coconuts" ❤️

Няма нищо ново като снимки, ще си гледам Западния свят днес 😉

# 239
  • Вестерос
Гледам го сериала, просто обожавам книгите, изчетох ги 2011 като изгледах 1 сезон на сериала Simple Smile

И на мен не ми пречат коментари за други сериали, но това са правилата на форума, може пак да си обсъждаме, но да слагаме и нещо в постовете за този Simple Smile

Много готина им беше срещата с този Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт