The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 751
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ивон Страховски е потвърдена за 3ти сезон, актрисата каза че ще се снима зимата а тя ще роди септември. Бая си е бременна вече, вчера гледах едно интервю с нея, за 10ти епизод, едвам смогваше да запомня въоросите, не знам дали няма да и развали актьорската игра това

И аз гледах едно интервю, в което водещите, няколко бяха, се шегуваха с репликите от сериала. Казваха й: "Благословен да е плодът" Joy На мен ми се видя свежа и адекватна там.

Знам го това, не е това. Това беше разбор на 10ти епизод пред малка публика, през цялото време повтаряше ох какъв беше въпроса? Нещо не го намирам

# 211
Ами вероятно бременността и е повлияла. Но все пак мисля, че ще се справи и в 3-ти сезон.

# 212
Ще се справи, разбира се. Да не е първата бременна актриса, я?
Скрит текст:
това в легена е истинско бебе, не е кукла. Аз го виждам добре

Ама как се изучих да правя скрит текст, а:-) praise be!

# 213
  • София
Много гадно през телефона с тия скрити текстове, аха да коментирам и като се сетя, че трябва да пиша и все обърквам нещо и търся скрит текст, какво съм пропуснала.

Скрит текст:
Аз мисля, че Джун стреля във въздуха, точно,  за да се появи някой и да намери бебето, а тя отново ще се опита да избяга

# 214
Ох, следващата серия ще е по-интересна и от миналата. Честно ви казвам, не знам как ще дочакам до четвъртък. До сега утрепвах времето като боядисвах спалнята ни, но... вече е боядисана, и се улавям че само за филма мисля

# 215
  • Плевен
Аз реших да си отвлеча вниманието с Виктория. Някой тук го беше споменал. Аз така и не гледах израелския трейлър. Не ползвам инстаграм, нали само там се отваряше. Дали го има вече в ютюб

# 216
  • София
И аз нямам инстаграм, но през телефона ми отваря линковете и мога да гледам.

# 217
  • София
Хареса ли ти Виктория? Аз само си мислех какво ще права след като свърши Прислужницата, ама се сетих че Оринджа излиза юли и ще има какво да се гледа, макър че Оринджа го пускат цял сезон наведнъж и ще го опукам бързо. Има и един American Woman чакам епизоди да се съберат.

# 218
  • Плевен
Аз обичам филми като Виктория. Всъщност прислужницата е изключение в моя типа сериали. Много ми хареса, щом снощи едвам се накарах да го спра в 1 30. Там също актьорската игра е страхотна. Героите много казват само с поглед и израз на лицето. Попрочетох малко история и сериала доста отговаря на истината. За мен поне е завалдяващ. Пробвай да го гледаш.

# 219
  • София
Аз обичам филми като Виктория. Всъщност прислужницата е изключение в моя типа сериали. Много ми хареса, щом снощи едвам се накарах да го спра в 1 30. Там също актьорската игра е страхотна. Героите много казват само с поглед и израз на лицето. Попрочетох малко история и сериала доста отговаря на истината. За мен поне е завалдяващ. Пробвай да го гледаш.

Аз го препоръчах 😉 зимата го изгледах, после The Crown изгледах.

Междудругото има още един сериал по книга на Маргарет Атуъд, Alias Grace, ама нещо не ми влезна под кожата, 2 епизода изгледах само. Но може на друг да се хареса.

# 220
  • Плевен
Като сме на темата за други сериали някой знае ли защо няма да има Игри на тронове?  С такова нетърпение го чаках, а то...

# 221
Ооо, Alias Grace много ми хареса! Даже, една от героините там много ми напомня на Серина като поведение.

# 222
  • София
delenita, има тема за Троновете Wink
Там е твърде високобюджетна продукцията, всеки епизод е като един пълнометражен филм, ще почакаме до догодина.
Иначе доста актьори са приключили със снимките, та краят се вижда вече...

Аз му се каня това лята на Alias Gracе

# 223
  • Вестерос
Троновете- 2019, знае се от мин.година.

Щом ви харесва Воктория тогава препоръчвам- Reign (повече измислици е от истината), Downton Abbey! (класика)

# 224
Хареса ли ти Виктория? Аз само си мислех какво ще права след като свърши Прислужницата, ама се сетих че Оринджа излиза юли и ще има какво да се гледа, макър че Оринджа го пускат цял сезон наведнъж и ще го опукам бързо. Има и един American Woman чакам епизоди да се съберат.

Момичета, удобно ли е да помоля тези няколко заглавия да поставите на първата страница, може и скрити. От сорта на “ подобни за гледане”. Бих искала да ги гледам и аз, щом ги препоръчвате.

Общи условия

Активация на акаунт