Звездни компромати- 367 част

• 77 954
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
Тази Дара на Ива Екимова дъщерята ли е?

# 151
Тези награди са пълен провал, дори Тита да беше спечелила щеше да е по-логично, много по-харесвана е от въпросната Дара, която няма хит все още. Единствено с наградата на Скандау съм съгласна, но там си пролича и по феновете, че е заслужена.

# 152
  • София
Не. Друга е тази Дара.

# 153
Не ме дразнят Плевнелиев и Деси, желая им щастие!

А Гала, направо си ме кефи. Винаги съм я харесвала като визия и каквото и да си е правила, изглежда чудно.
Много ми е интересно вие като започнете с този ботокс, не си ли слагате? Той вече струва 200 лв. и се слага преди обяд в обедната почивка. Почти не познавам жена над 35, която да няма.
На 50 вече са си пълни лифтинги, всъщност те се правят от 40 до 45 г. за да имат смисъл. На 50 е късно.

Гала според мен е грозна. Може да е поддържана, с хубаво тяло и т.н., но чертите на лицето й са грозни.

И да се отчета, както е традиция у форума, а и в темата - аз например не съм слагала нищо. Страх ме е от бодене, отделно дето не се връзвам на разни иновации, непроверени от времето.

# 154

А каква точно певица е Ирина Флорин ..Беше дошла на един празник на розата мисля, миналата година. Беше безподобно мяукането и. Направо непоносимо. Да не говорим, че таланта и ма певица клони към нула.. иначе е елегантна и приятна на вид ама що се нарича певица и аз не зная.

# 155
Не е чалгарка. Май само те се броят за певици.

# 156
Не съм я слушала на живо и не мога да й коментирам гласовите данни на Ирина Флорин, но е завършила Консерваторията, та вероятно има защо. Може би вече е позагубила форма и едва ли има кой знае колко участия. Иначе си беше популярна и то доста, имаше хубави песни и ги въртяха по клубовете по мое време.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 21:22 от Анонимен

# 157
  • На морето!
На дупарата поне песните й стават хитове, докато тази Дара и с това не може да се похвали...ама явно Саня е с по-добри позиции от Криско. Той присъства ли на наградите?

Дупарата не е в лейбъла на Криско, мама и татко я продуцират, сиреч плащат.
Криско не знам дали е бил, но той и Павел и Венци са хитовете в момента.

# 158
Като се замислих кои песни са на Ирина Флорин, се оказа, че си спомням и мога да запея само "Мога" и "Цвят лилав". Първата ми е много любима.
А Дара е с ужасно поведение. Бяхме на концерт, след който на детето рязко й опротивя и вече не й е фен / за моя радост /. Освен това май има само 2 песни. Ако е издала и трета, да ни е честито!

# 159
На мен "В трето лице" на Флорин ми е любима. Тя между другото работеше с много добри музиканти и има хубави песни (сещам се за Момчил Колев и Тибетски сърца). Стремеше се да е актуална жената и мисля успешно.

# 160
  • Пловдив
Домът на Жизел и Том Брейди...https://life.dir.bg/gallery/vizhte-doma-na-zhizel-byundhen-i-tom-breydi

# 161
  • До морето
Криско не е продуцент на Гери-Никол,  ама на Антилопата е, пък тя е хит в момента.

В трето лице на Флорин е една от най-хубавите бг песни.

# 162
# 163
  • Rock & Roll feeling ...
Мара Дамата има по-готино дупе от Николета.
Единственото хубаво,коеот мога да кажа за Дара е ,че има гърди и за разлика от понито и Тита са си нейни май.
Запис като запис.

# 164
На Тита гърдите май са си нейните или поне така си спомням от някакво интервю.
А Дара, освен, че е вечно изплезена, долната й устна винаги виси като отворено чекмедже, за което тя би могла да направи нещо. Но тя сигурно така си се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт