Звездни компромати- 367 част

• 77 963
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Роклята е хубава, но просто не е нейния размер.

# 91
Понеже по снимките, които виждаме тук, се правят заключения кой колко прекрасно или ужасно изглеждал, да покажа Крум Савов, който всички знаете как изглежда напоследък (снимката е от Къртицата, в която бил участвал, ама май е миналата година това)
https://webnews.bg/uploads/images/30/4930/254930/768x432.jpg?_=1474875964
А в картинките от инстаграма (от 14 май) е направооо на 35!
https://www.instagram.com/p/BiwCuq3l4Zk/

# 92
  • Berlin
На младия Христо Стоичков прилича. 😄

# 93
  • Sofia
Гала изглежда прекрасно.
Плевнелиев ми е ужасно антипатичен, но с Банова изглеждат щастливи. Дано имат успешен брак, тя май дълго чака да се види булка.

# 94
Алисия щяла да замести Венета Райкова в Папараци
http://www.kliuki.net/%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0-%D0%B0%D0%B … %B0-%D0%BF%D0%B0/

# 95
Сега разбирам, че това е трети брак за Плевнелиев, не знаех че е имал брак преди този с Юлияна.

# 96
Има един тип мъже, които ме подтикват към агресия- едни такива мън-мън, нежни, чувствителни, пре много романтични, деликатни... Иде ми да им бия по един задвратник, да ги загащя, обърша и пратя при майка им. Е, Плевненлиев е от този тип.
Може да е добър човек, сигурно е!
Но ми е по малко мъжествен от Роналдо.
Лично мнение, ако може де, че то вече не се знае:)
А булката... много ми е фалшива, цялото и поведение. Сигурно 5 минути са се извинявали един на друг и са се питали дали е удобно, преди да направят наследника🤪

# 97
  • София
Роклята е хубава, но просто не е нейния размер.

Да,красива рокля но не е нейната 🙄

# 98
Ако сравняваме Роналдо и Плевнелиев и на мен първият ми е по-секси, ама вторият е дъното, та това не е комплимент Trollface. Но тук споменаха, че президента бил любовчия, та наживо не се знае, може да си променя мнението. Особено, ако ме заведе на 1-2-3 екзотични пътешествие и рЯзко ми повиши стандарта на живот, па и кариерното развитие.

# 99
Ужасен ужасон е тази рокля. Прилича на огромен пеньоар, а десенът на португалските керамични плочки azulejo. Плаша се какво ни чака 2019 година.

# 100
  • Sofia
Роклята на Мегън ми харесва. Актуален модел е, рокля-риза. Дори не смятам,че й е широка. Обичам торбаляви дрехи и аз, понякога.
Плевнелиев,ако боядиса косата-даже,ако я уеднакви в сиво,малко вирне перчамът и смени вечния костУм с нещо по-фИешън,ярко и свежо,може и да ми се хареса.Не че му дерт,де   hahaha.Но поне да скъси възрастовата дистанция с медената питка Деска.

# 101
Ужасен ужасон е тази рокля. Прилича на огромен пеньоар, а десенът на португалските керамични плочки azulejo. Плаша се какво ни чака 2019 година.
явно пеньоар е идеята

И на моделът стои по същия начин

# 102
Не ме дразнят Плевнелиев и Деси, желая им щастие!

А Гала, направо си ме кефи. Винаги съм я харесвала като визия и каквото и да си е правила, изглежда чудно.
Много ми е интересно вие като започнете с този ботокс, не си ли слагате? Той вече струва 200 лв. и се слага преди обяд в обедната почивка. Почти не познавам жена над 35, която да няма.
На 50 вече са си пълни лифтинги, всъщност те се правят от 40 до 45 г. за да имат смисъл. На 50 е късно.

# 103
  • Sofia
Харесвам Гала  Peace.Слагам, каквото си наумя, ама умерено  bowuu

# 104
Аз пък не познавам жена, която да си слага ботокс и нямам престарели приятелки. Към 40-те са голяма част от тях. Дай сега куцо и сакато да почне да се прави на нищо, само защотото може да си го позволи. Аз също съм мерси, ще си ходя натурално убава.

Плевнелиев, ако почне да се боядисва хептен ще го вземем за мезе. Но, може би трябва да подкъси перчема малко.

Последна редакция: нд, 17 юни 2018, 21:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт