Звездни компромати- 367 част

• 78 099
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
И аз не разбрах защо е намесен Слави Трифонов?!

# 406
И аз не разбрах защо е намесен Слави Трифонов?!
Средствата от последният му концерт в Лондон ще бъдат дарени на тези родители

# 407
# 408
И аз от известн време се каня да напиша, че всъщност не разбирам какво иска да каже, какво точно е това мнение, което изказва. Понеже не следя темата помислих, че аз нещо не вдявам, понеже ми липсват парчета от пъзела, но май не е точно така. Смята, че трябва да се прави аборт, дори в 5-6 месец, понеже някъде там евентуално се разбира с по- голяма сигурност, но не пълна сигурност и не за всички увреждания. Или какво? Че трябва тези деца да бъдат изоставяни или, че не трябва. Или, че трябва да си ги гледат и да мълчат ли, какво? Нищо не разбрах. А на Слави намесата съвсем.

# 409
Иска да каже, че ттрябва да се правят пренетални тестове. Но милата е толкова тъпа, че дори не знае че има генетични болести, или аутизъм, или ДЦП които няма как да се хванат с нищо. Та така- не раждайте болни деца, че после да ревете на държавата. Туй то.

# 410
Принца на Дубай и шейхът на Дубай на Роял Аскът

https://www.instagram.com/p/BkPftxSho21/?taken-by=faz3

# 411

Роклята на Меган все едно е била простряна с щипки в двата долни края и се е разтеглила 🤔

# 412
  • Пловдив
Според мен размислите ѝ тръгват от там, че според нея децата с увреждания са такива по рождение, и тъй като съвременната пренатална диагностика дава достатъчно информация, видите ли всичко е предсказуемо.
И това дали да се продължи бременността е личен избор на майката.
После идва ред на егоизма и посредствеността на тези майки.......

# 413
И брадърката Лили е родила
http://m.-spam082-/news.php?category=0&id=131117

# 414
Иска да каже, че ттрябва да се правят пренетални тестове. Но милата е толкова тъпа, че дори не знае че има генетични болести, или аутизъм, или ДЦП които няма как да се хванат с нищо. Та така- не раждайте болни деца, че после да ревете на държавата. Туй то.

Toва ме възмути и мен най-много. Можеш да си направиш 54387 теста и изследвания, докато си бременна и после животът да ти стовари съвсем друго нещо и пак да се бориш с болести и инвалидност...
Какво правим тогава? "Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы."?
Тази жена тотално не е нормална! Отвратителна! Гнусна!

# 415
Мда. Питах я да не е преживяла лоботомия, иначе нямам обясняние на тая гнус.

# 416
Е, тя медицината не е математика, колкото и теста да направиш. Славея деца има ли?
Отделно, че не е етично да оспорваш правото на майка да роди, каквито и да са резултатите от нововъведени, недоказали се медицински изследвания.

# 417
Май не.
Известна е, че е щерка на татко си и бивше гадже на Алекс Ломски  Mr. Green

# 418
  • София
презумпцията е крайно грешна.
не всички са се родили с увреждания. поради ред причини се и придобиват такива. животът може да върже възел на всяка лента, та да си плюе в пазвата и да се скрие някъде за неограничен срок от време.

# 419
и друго - тя казва, че държавата не им е длъжна и трябва да се оправят. мда, лесно е като мама и тате кихат кинти и единствената грижа на малоумната низходяща е с какво перо да се закичи и на кого да вдигне краци.....отврат!

Общи условия

Активация на акаунт