Милано - 10

• 67 616
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • In transit
Реджи, голямо благодаря за линковете. Видях за гарата. Има някакви навети дето ходят до там.

# 286
  • Вестерос
Реджи, ще разпускаме както ние си знаем. Програмата е направена- Генуа, Портофино, Чинкуе тере.Това за три дни, после един ден в Милано и един ден на едно от езерата. В сряда на 3.10. се прибираме. Живи и здрави, ще разказвам после. И мнооого благодаря за съветите, както на теб, така и на другите в темата.
С какво ще ходите до Генуа?

# 287
# 288
  • Вестерос
От Милано ли?

# 289
  • Бургас
Момичета, знае ли някой в Милано къде има спирки за транспорт до Sera valley outlet . Четох някъде, но сега не го намирам.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 14:48 от mle4ko

# 290
От Милано ли?

Да, с влак от Милано на trenitalia. С влак ще обикаляме и по Лигурската ривиера.Аз предпочитам този начин на придвижване- няма такси паркинг, няма задръствания и като цяло е по-бързо.

# 291
  • Milano
Да, студено си е сутрин, през деня е ОК

в понеделник вечерта направо зимен вятър духаше

Meрси, Брадли.
Скоро пак ще питам.

Реджи, ще разпускаме както ние си знаем. Програмата е направена- Генуа, Портофино, Чинкуе тере.Това за три дни, после един ден в Милано и един ден на едно от езерата. В сряда на 3.10. се прибираме. Живи и здрави, ще разказвам после. И мнооого благодаря за съветите, както на теб, така и на другите в темата.

Приятна ваканция! И ако Р.Д. е по време на нея, весело изкарване на празника!

Реджи, голямо благодаря за линковете. Видях за гарата. Има някакви навети дето ходят до там.

Моля, за мен е удоволствие да общувам с теб.

Момичета, знае ли някой в Милано къде има спирки за транспорт до Sera valley outlet . Четох някъде, но сега не го намирам.

Аз ти препоръчвам Zani viaggi:

https://www.zaniviaggi.it/tour/escursioni/813-serravalle-designe … ur-da-milano.html

Тръгват или от Ц.гара или от Кайроли.

Тази събота има Fashion festival - до -70% от цените на аутлета.

# 292
# 293
  • In transit
Реджи, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, щастлива. Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти. Kissing Heart

# 294
От Милано ли?

Да, с влак от Милано на trenitalia. С влак ще обикаляме и по Лигурската ривиера.Аз предпочитам този начин на придвижване- няма такси паркинг, няма задръствания и като цяло е по-бързо.

А къде ще спите, ние също планираме Генуа, Портофино и Чинкуетере за 3-4 дни и се чудя къде да се позиционираме.Ще пътуваме също с бързия влак от Милано. И ще си оставим още един ден за Бергамо. В Милано, на езерата и Венеция бяхме сега преди две седмици,беше страхотно.❤❤❤

# 295
Реджи, и от мен най—сърдечни поздрави за рождения ден. Много обич и пътувания и все така в помощ да си.

# 296
  • Milano
Mikkey, clevermary, много ви благодаря за пожеланията. bouquet

Има вече разписание на Раян Бергамо-София от април.

# 297
 охо, regina честито с малко закъснение Stuck Out Tongue

# 298
Mikkey, clevermary, много ви благодаря за пожеланията. bouquet

Има вече разписание на Раян Бергамо-София от април.

Значи ли това, че Раян няма да пътуват до Малпенса?

# 299
  • Milano
clevermary, няма разписание до Малпенса от април натам, смяна на летището явно.

охо, regina честито с малко закъснение Stuck Out Tongue

Мерси, Брадли.

Пропусна това лято да разкажеш къде си бил.

Когато кажеш, разрешавам ЛС. hahaha

Ние ще отскочим до София за 2 дни - да видим бебето и пообиколим улици, заведения, магазини. Joy

Общи условия

Активация на акаунт