Великобритания - Тема 75 Лятно - Морска Ваканционна

• 58 192
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Истински се вижда само със сърцето.
Посочват ли някакво основание за отказ? Това е за допълнителното осигуряване нали?

# 676
Това е към вече не толкова новия пенсионен регулатор, който влезе в сила миналата финансова година. И понеже сме на почасови ставки, някои задължително трябва да се осигурят, други нямат право, а трети са по тяхно желание.
Иначе логично обяснение не получихме. Освен, че ми загубиха толкова много време баш когато ни е най-натоварено.

# 677
  • UK
Момичета, трябва да ми изпратят важен документ от България, какви пощенски услуги ползвате? Искам да ми го доставят до врата срещу подпис.

# 678
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи за документи TNT или DHL.

# 679
  • Манчестър
Момичета, трябва да ми изпратят важен документ от България, какви пощенски услуги ползвате? Искам да ми го доставят до врата срещу подпис.

Ако не ти е бързо, Speedy от БГ , а те ползват DPD тук и ще ти го докарат на адрес.

Иначе DHL, UPS, TNT, скъпи са, но мисля ,че до 24 часа доставка правят.

# 680
Момичета, искам да си купя колело.  По принцип ми трябва да ходя на работа с него, но искам да си го карам и по парковете. Та се чудя какво да бъде?  Не искам тежко, но какво е важно да има? Помагайте. Heart

# 681
  • Bristol
Хибрид, алуминиева рамка и гледай да е дамски модел, мъжките и юни секс ги крадели повече. Хубав D lock, ако ще го оставяш навън заключено някъде. В Halfords има на прилични цени, ако искаш ново и те ти го сглобяват. Apollo са най-евтиния им модел, но са доста тежки за каране. Моето първо колело беше Carrera Crossfire unisex (има и дамски модели). След като ми го откраднаха, взех Raleigh дамско. С него си комютвъм или ходя в центъра на града, но сякаш Carrera ми харесваше повече 🤔
Тук много харесват Giant и Specialized, но аз не бих хвърлила много пари, ако разстоянието не е толкова голямо и го оставяш навън.

# 682
Благодаря Мери. Heart

# 683
  • UK
Благодаря, момичета!

# 684
Здравейте! Наскоро подадох документи за tax-free child care на дъщеря ми (все още няма 3 години и е родена в България). Оказа се, че искат да им пратя нейни оригинални документи - акт за раждане и паспорт. Имате ли идея кога ще ми бъдат върнати, защото ще пътуваме към България на 15 октомври. Дали ще ми ги върнат дотогава? Дали няма някой офис, в който да ги занеса и веднага да си ги взема. Живеем в Лондон.

# 685
Зависи колко молби има в момента. Може и за седмица да ги върнат, може и в максимално опоменатия срок.

Щом сте в Лондон, ако не ги върнат на време, извадете пасаван за пътуването.

# 686
Пасаван на отиване, ами на връщане?

# 687
Хибрид, алуминиева рамка и гледай да е дамски модел, мъжките и юни секс ги крадели повече. Хубав D lock, ако ще го оставяш навън заключено някъде. В Halfords има на прилични цени, ако искаш ново и те ти го сглобяват. Apollo са най-евтиния им модел, но са доста тежки за каране. Моето първо колело беше Carrera Crossfire unisex (има и дамски модели). След като ми го откраднаха, взех Raleigh дамско. С него си комютвъм или ходя в центъра на града, но сякаш Carrera ми харесваше повече 🤔
Тук много харесват Giant и Specialized, но аз не бих хвърлила много пари, ако разстоянието не е толкова голямо и го оставяш навън.

Merry какво е хибрид - да става хем за градска среда, хем за паркове? Аз имам нелошо колело в БГ, чудя се дали си заслужава доставката?

# 688
Здравейте, със съпругът ми планираме преместване в Лондон. В началото той ще работи, а аз ще се установявам с детето Simple Smile
Питането ми е как мога да се осигурявам пенсионно и здравно докато не работя, и също къде мога да се информирам какви са горе-долу сумите?

Благодаря!

ПП: наистина ли крадат заключени колелета? Мислех, че ще оставя това пристенение в БГ Sad

# 689
Пасаванът се води временен паспорт със срок на валидност, в рамките на който може да се ползва неограничен брой пъти.

Крадат не само заключени колелета, но и от бараките по дворовете.

Общи условия

Активация на акаунт