Великобритания - Тема 75 Лятно - Морска Ваканционна

• 58 202
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Аз я смених 8 месеца по-късно, защото все отлагах Simple Smile И два пъти ме връщаха - първия път бях без превод и категорично отказаха да ми я сменят.

Здравей! В банката ще ти искат оригинално брачно свидетелство и оригиналния превод на английски език. Аз първо отидох с копия и не ми ги приеха.

Здравейте,
Някой сменял фамилията,би ли ми казал,трябва ли ми свидетелството за брак преведено, за да сменя името на банковата сметка,иншурънса и т.н.?
Благодаря
Аз питах в банката. Не бяха особено наясно,прочетоха в сайта си (където и аз по рано) и ми казаха да го занеса без превод.
Но подозирам,че като отида няма да го приемат.
Лошото е, че не е тук и се чудя два месеца дали мога да си карам така, със старата фамилия.

# 76
Здравей! В банката ще ти искат оригинално брачно свидетелство и оригиналния превод на английски език. Аз първо отидох с копия и не ми ги приеха.

Здравейте,
Някой сменял фамилията,би ли ми казал,трябва ли ми свидетелството за брак преведено, за да сменя името на банковата сметка,иншурънса и т.н.?
Благодаря
Аз питах в банката. Не бяха особено наясно,прочетоха в сайта си (където и аз по рано) и ми казаха да го занеса без превод.
Но подозирам,че като отида няма да го приемат.
Лошото е, че не е тук и се чудя два месеца дали мога да си карам така, със старата фамилия.
Аз мисля, че няма да има проблем да изкараш два месеца. Но когато имаш превода на брачното свидетелство, незабавно отиди до всички необходими места да си смениш фамилията.

# 77
Здравейте мами!
Не знам точно къде да задам въпросите си търсих тема за училище в Англия -
 документи,   но не намерих? Ако ме насоките или знаете, моля да ми отговорите.
Съпруга ми е вечер 11 години в северен Лондон тая година решихме да идем с децата близнаци на 10 години. В България завършиха 3 клас.  сега съпруга ми чака на 25.06 да вземе къща под наем за нас и да регистрира децата и след това да ги запише на училище.
Въпросите ми към вас какви документи ми трябват от бг за тамошните училище!?
И губят ли трите години тук в бг!?
Благодаря предварително!

# 78
Не ти трябват документи от българско училище. Подава се заявление и те си ги приемат, в годината в която трябва да бъдат, като съобразят допълнителните им групи според нивото на английски и други. Не се притеснявай изобщо за училището, това е най-лесното. Simple Smile

# 79
Благодаря за бързия отговор Simple Smile
1.08 ще летим и нямам много време за вадене на документи затова се интересувам

# 80
Съветът ми е съпругът ви от сега да подаде документи за училище, защото като пристигнете август, няма да намерите никой и чак след стартиране на новата учебна година те първа ще се търсят места за децата и е възможно да загубят месец и повече от учебната година.
Единят вариант е в общината, другият(който препоръчвам) да попита на място в училищата около новия ви адрес веднага след като сключи договора за наем.
Бърза адаптация ви желая!

Някой скоро се оплака, че му липсва лятната жега - наслаждавайте й се😉

# 81
Ами ако общината позволява, защо не, да подаде и преди да са пристигнали, то и без това се чака дълго. Но скоро на познати им искаха дата на влизане на децата в страната, разни такива, ако не искат - направо да подава.

# 82
Благодаря!
Опита да ги запише, но искат регистрация Sad а той ще може 25.06
Аз бързо ще се адаптирам където сме всички имам всичко
А колкото до децата ми трудна работа Simple Smile  в бг играят на воля навън, а там няма да имат приятели
Силно се надявам да свикнат

# 83
Децата най-лесно се приспособяват. Ще си намерят нови приятели, особено ако ги запишете на спорт или на някое от извънкласните занимания в училище.

Лятото тук е пълно с какви ле не възможности за забавления от всякакъв тип. Така, че няма да скучаете. 😉

# 84
  • на малък остров в океана
Децата свикват най-лесно. Ние сме тук вече трети месец и на дъщеря ми (10 годишна) й харесва много. Най-вече, че нямат домашни.
 Тя е много стеснителна, по нейни думи пълен интроверт, и трудно завързва контакти, но тук вече има приятели и в училище, и на плуването.
Трите години в училище не ги губят, тук даже ще прескочат 2 класа и ще бъдат year 6, ако стават на 11 години след 1 септември.
На нас за кандидатстването, от общината ни искаха сканирани паспорт и акт за раждане и дата на влизане в страната.
Успех Simple Smile А децата ще се справят, не ги мисли Simple Smile

# 85
Благодаря!

# 86
  • Оптимист по принуда
Малката не е минала /failed/ hearing теста в у-ще. Оф..Да се случвало при някои от вас? 

# 87
  • UK
Аз за първи чувам за такъв тест, това нещо задължително ли е? Не ви ли дадоха писмо за джипи направо? 

# 88
  • На острова
Demmy,  не съм запозната с фейлд hearing test. Но знам, че на синът ми са му правени такива тестове, един в у-ще и един в болница, баща му го води, че пука и двете тъпанчета, но е ок.

Дано е безобидно и машината да не е отчела достоверно. Пиши после.

# 89
  • Истински се вижда само със сърцето.
Деми на моята дъщеря и правиха когато беше на 2 седмици, бяха два екипа, този при който се паднахме ние беше супер смотан, един час не можаха да нагласят накрайника. Мисълта ми е да направите нов тест, че не се знае кой какво и как е направил.

Общи условия

Активация на акаунт