Великобритания - Тема 75 Лятно - Морска Ваканционна

• 58 212
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Bristol
Demmy, нямам личен опит, но ще ви изпратят за нов, ако на този не са излезли добри резултати. Този път няма да е в училището и може да е с по-добра апаратура.

# 91
  • Оптимист по принуда
Благодаря, момичета. Kissing Heart
Да, ще има re-test след 6-8 седмици.
Дежи, това е routine health check на децата м/у 4 и 5 години и го правят в у-ще.
През април правихме такъв тест в Бг, заради проблеми с ушите, нямаше нищо.
Ще видим, няма спокойствие и това е, трябва да има съспенс винаги, да е интересно Confused

# 92
  • UK
Да е боледувало скоро детето? Моят син ходи на хиляди такива тестове покрай проблемите с ушите, когато има възпаление не чува, когато отмине чува добре, нормално е. А и тези прегледи в училище не са като в кабинета на специалистите, ако има място за притеснение, ще ви насочат веднага към специалист.

# 93
  • Оптимист по принуда
Да, непосредствено след варицела. Даже и сега и' е подут още един лимф зад ухото.

# 94
  • UK
Може и заради това да е, дано няма нищо притеснително на втория тест.

# 95
  • София
Здравейте, момичета! След десетина дни ще сме в Англия с децата - на 10 и 12г са. Може ли да ми кажете как стоят нещата с менингитната ваксина, задължителна ли е, какво е вашето мнение и на вашия ЛК за нея?

# 96
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тук няма задължителни ваксини. Моето дете ги има по календар, но тя е родена тук. Предвид че страната е е ендемичен район за менингит на ваше място бих прочела и претеглила нещата и да взема решение тогава, не на базата на форума Simple Smile Говорете ако трябва и с лекаря си в БГ, прочетете и тук информацията в  NHS.

# 97
Наслаждавате ли се на времето? При нас не е толкова зле, духа от морето и темп повече от 22-23 не скачат, днес дори в 1 часа беше 20 градуса. Но пак си е топло, вечер едва се спи, защото е задушно, а прозорец не мога да отворя,защото чайките започват към 4 часа да крякат и става невъзможно да се спи. Другата седмица вече ще вали, тъкмо майка ми идва от дъжд в. БЪлгария на дъжд тук 😂

# 98
Ех Ронка майка ти изпусна хубавото време, тъкмо ще си затвърди мнението колко е лошо времето тук Simple Smile Ти как си на финала Simple Smile

# 99
Ех Ронка майка ти изпусна хубавото време, тъкмо ще си затвърди мнението колко е лошо времето тук Simple Smile Ти как си на финала Simple Smile

Хахаха, нали 😂😂😂
Благодаря, добре съм, не мога да се оплача. ММ си е малко повече вкъщи тия дни и помага, но пак си ходи на работа и си има тичане по малкото. Само стискам палци беба да изкара още няколко дни на топло, поне да не мисля кой и как ще ми гледа каката.

# 100
  • на малък остров в океана
Аз с нетърпение чакам дъжда.
Дъщеря ми се оказа наистина с алергия към полени и хубавото време не й се отразява никак добре. От училище право вкъщи се прибира, сваля веднага дрехите  и стои вкъщи. Суша нейните дрехи вътре, както препоръчват от NHS. Не знаех, че има прогноза и за полените, та и това следя вече. Слава богу, свършва тази седмица, ако може да се вярва на приложението на BBC weather.
Ронка, то не останало. Леко да мине и да е както си го планирала, без изненади Simple Smile

# 101
  • София
Тук няма задължителни ваксини. Моето дете ги има по календар, но тя е родена тук. Предвид че страната е е ендемичен район за менингит на ваше място бих прочела и претеглила нещата и да взема решение тогава, не на базата на форума Simple Smile Говорете ако трябва и с лекаря си в БГ, прочетете и тук информацията в  NHS.
Благодаря, Илейн! До момента съм поставяла на децата всички задължителни ваксини тук. Четох за страната, че е ендемичен район, в понеделник имам среща с педиатъра на децата и ще попитам. Исках да ви помоля за вашето мнение и опит дали сте поставили тази ваксина на децата...

# 102
Аз съм ги поставила, детето ги понесе нормално, не е вдигала Т. Не знам кои трябва да се сложат за вашата възраст, при едната се даваше панадол още при поставянето и още няколко пъти по схема. Ще проверя ако искаш за кой вид менингит беше.

# 103
  • София
Как дъжд другата седмица? При нас го дават слънце, а аз “една торба” пари дадох за басейн и оборудване към него, което чакаме скоро да пристигне. При нас не може да вали, не искам Sunglasses
Ваксина за минингит тук сложиха преди 3 години на сина ми. Не бях съгласна, но сестрата много ме наплаши от последиците, ако ме сложим и одобрих. И не съжалявам. Миналата година едно съседко момиченце почина от това.

# 104
  • Манчестър
Няма изгледи за дъжд при нас. Прогнозата е само за седмица, но heat wave ще е поне до вторник другата седмица. 26-27 градуса.....климатика е на макс в колата...

Общи условия

Активация на акаунт