СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 477
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Може ли на първа страница да се боцне и линк към указанията/стъпките за попълване на онлайн заявление, че не го намирам. Благодаря ! Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

# 76
  • Варна
Може ли на първа страница да се боцне и линк към указанията/стъпките за попълване на онлайн заявление, че не го намирам. Благодаря ! Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

Биби, свали си го РУО Пазарджик.

# 77
Горе - долу колко желания да напишем? 12 стигат ли?

# 78
  • София
Горе - долу колко желания да напишем? 12 стигат ли?
Joy
Ако сте горе, стигат,; ако сте долу, може да се каже със сигурност, само ако пишете Бузема.

# 79
И аз се притеснявам от бутона "запиши"... - не си сама  Wink Опитвам и опитвам, но дипломата на детето ми не е въведена тук:

https://www2.mon.bg/AdminRD/mon/default.asp

Направи ми впечатление факта, че пише "Моля, изберете година на завършване на средното образование:", а възможност за отбелязване на 2018г няма...  newsm78

Не са нанесени също и оценките от свидетелството в системата на МОН за подаване на заявления за участие в класиране след 7 клас  Whistling 

РониБонбони, защо гледаш година на завършването на СРЕДНОТО образование?! Гледай доста по-ДОЛУ на страницата!!! Където е година на завършване на ОСНОВНОТО образование!!! Нашите деца завършват именно 7. клас, а не 11. или 12.  Знам, че е от недоглеждане, но ти отговарям, за да не се тревожиш излишно, а и за да обърна внимание евентуално на ДРУГИ ПРИТЕСНЕНИ майчета като теб. УСПЕХ !!!
Не намирам 🤕

# 80

Там е Bowtie

# 81
Здравейте,

Пиша тук, защото се опитвам да съм в помощ на една бъдеща осмокласничка. Моля да ме насочите към информация за по-добрите гимназии и паралелки за бъдещ 8-класник в рамките на град Стара Загора?

Не съм сигурна дали тази тема е правилната, затова моля модератор да я премести на правилното място, ако съм се объркала.

# 82
  • софия
Мен ме интересува друго-при подаване на хартиен носител в гнездата,само родителите ли могат да подават?Лели,чичовци,баби,как стои въпроса?

# 83
  • В реалния живот
Благодаря за новата тема!
Дано децата попаднат на най-доброто и справедливо място за тях!

Да попитам нещо за второто класиране. Гледам има и други деца, които ще пишат по 10-15 желания. Нашите също са само 3 на брой и на второ класиране ми се струва много вероятно да я приемат. И ето го въпросът и ситуацията:
 Ако на първо класиране не си приет никъде /написал си около 10 паралелки, но все по малко не ти е стигнало/, къде подаваш заявление за участие във второ класиране?

# 84
Ако на първо класиране не си приет никъде /написал си около 10 паралелки, но все по малко не ти е стигнало/, къде подаваш заявление за участие във второ класиране?
Извинявам се, ако го пише на първа страница.
Ако за никоя паралелка не е класиран на първо класиране, не подава за второ. Отпада. автоматично отива на второ класиране.
Затова е цялата дилема - колко паралелки да се изброят (по-скоро към края да има паралелка/и с достатъчно предполагаем за тази година по-нисък бал от този на детето). За да се закачи поне на второ класиране.
Ако не - трето класиране, при което описва паралелките, за които е изнесена информация, че има свободни места.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 15:13 от lorenca

# 85
  • Sofia
Ура, взех документите! Черпя ви - CocktailFlowers Cherries Joy

Накачулена с три деца - гладни, жадни, уморени - обикалях кабинети, попълвах молби, прикрепях копие от решение за развод, подписвах с в 2-3 тефтера и накрая с потни и треперещи от ярост вълнение ръце поех свидетелството за начално образование на щерката! Tada

Разкритикувах ги, ама такъв бил законът - кой закон, че в последните три дни ги изчетох всичките? Така и не казаха, ама при тях други закони важали, защото не са към МОН. Trollface

# 86
  • София
Извинявам се, ако го пише на първа страница.
Ако за никоя паралелка не е класиран на първо класиране, не подава за второ. Отпада.
Изчаква трето класиране, при което описва паралелките, за които е изнесена информация, че има свободни места.
Затова е цялата дилема - колко паралелки да се изброят (по-скоро към края да има паралелка/и с достатъчно предполагаем за тази година по-нисък бал от този на детето).

Не отпада, а участва на второ класиране автоматично, без да е необходимо да подава заявление. Заявление за второ се подава само ако си класиран на някое от следващите първо желание.

# 87
  • Стара Загора
Здравейте,

. Моля да ме насочите към информация за по-добрите гимназии и паралелки за бъдещ 8-класник в рамките на град Стара Загора?
Здравейте, на ruobg.com  има качена статистика по полове с резултатите от НВО 2018.
На архив  на 5 стр . са минималните и максимални балове по паралелки за цялата област за миналата година. Може да послужи за ориентир. Лични отзиви за гимназиите нямам и аз имам бъдеща осмокласничка.

# 88
  • Варна

Големи премеждия имахме през уикенда, сина ми го ухапа пепелянка, та до преди малко бяхме в болница, слава Богу, всичко вече е наред!

Преди няколко часа и Симона ме зарадва с отлична диплома, включително и лелеяната 6-ца по математика. Ходиха да се черпят с класа и после на разходка в Морската, та още не се е прибрала да видя какви документи е получила.

# 89
  • out of space

Големи премеждия имахме през уикенда, сина ми го ухапа пепелянка, та до преди малко бяхме в болница, слава Богу, всичко вече е наред!

Преди няколко часа и Симона ме зарадва с отлична диплома, включително и лелеяната 6-ца по математика. Ходиха да се черпят с класа и после на разходка в Морската, та още не се е прибрала да видя какви документи е получила.

Господи! Ужас! Дано е добре вече!

Ние редуцирахме желанията до 6. Директорката на Регалия ме увери, че на първо класиране влиза по второ желание, а на второ класиране има голям шанс за първо желание. Ще видим. Сложих 3 буфера за всеки случай...

Общи условия

Активация на акаунт