СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 202
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Аз ви се чудя - малко ли ви бяха емоциите по седмокласните матури, та отсега нищите 10-класните и 12-класните? Всяка година има някакви промени, направо не си струва отсега да се кахъри човек. Може и аз да го давам твърде безхаберно, но тази година ме изцеди психически и не мога повече да мисля за матури.

# 151
  • София
Аз ви се чудя - малко ли ви бяха емоциите по седмокласните матури, та отсега нищите 10-класните и 12-класните? Всяка година има някакви промени, направо не си струва отсега да се кахъри човек. Може и аз да го давам твърде безхаберно, но тази година ме изцеди психически и не мога повече да мисля за матури.
Ами важно е, затова ги нищим, а не, защото сме мазохисти. Smirk

# 152
  • Пловдив
Добро утро!
Хайде и моето момиче вече официално завърши, отличничка - с две петици. Доволна съм, положи много усилия тази година. Наредили сме желанията- 15 са, надявам се да й стигне за немския. Чакаме датата и ще действаме.
Успех на всички деца!

П.п: Чоки, страховито звучи. Важното е, че сте разбрали навреме и сега всичко е наред.

# 153
  • София
При мен все още ги няма въведени в системата оценките от свидетелството за основно образование Sad
Мисля и аз да подаваме електронно, но какво се случва, ако до утре все още тези оценки не са въведени ?

# 154
А при нас още не са качили свидетелство!

# 155
  • Пловдив
При мен все още ги няма въведени в системата оценките от свидетелството за основно образование Sad
Мисля и аз да подаваме електронно, но какво се случва, ако до утре все още тези оценки не са въведени ?

Пускаш си заявлението, те оценките ще си се появят по някое време.
Дали е електронно или в училище-гнездо, данните отиват на едно място. Просто в първия случай всичко си вписваш ти, при втория някой го свършва вместо теб. След подаване на заявлението пак можеш да си влизаш в профила. Можеш да видиш кога ще се появят оценките от удостоверението.

# 156
  • София
Анджи,:praying_hands:  дано бързо да се оправиш!

# 157
  • София

Споко и нашите ги няма, а ще подавам електронно. Срока е днес, утре най-вероятно ще ги има  Hug

# 158
Миналата година доста оценки се появиха след подаване на заявление за участие в класирането. Темата от миналата година е заключена, но ето една извадка от нея.

Цитат
Одеве някой писа че има проблем в системата. Викам чакай да проверя. Влязох, но след това като кликнах на желания и се отвори някаква системна страница с грешки. Затворих с мисълта че нещо обновяват .
Отварям сега всичко е ок, но ми направи впечатление следния надпис в раздел Желания:

"Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация."

Преди не съм го виждала. Явно доста хора са ги тормозели, че им липсват оценките и са го допълнили за информация.

Линк към мнението.

# 159
  • Варна
chokolina, голям стрес, но важното е, че си реагирала бързо и точно, браво! Оправяйте се бързо и дано всичко да е наред оттук нататък!

# 160
  • София
Ясно ! Значи, смело и безотговорно напред !! Sweat SmileSweat Smile

Пускаш си заявлението, те оценките ще си се появят по някое време.
Дали е електронно или в училище-гнездо, данните отиват на едно място. Просто в първия случай всичко си вписваш ти, при втория някой го свършва вместо теб. След подаване на заявлението пак можеш да си влизаш в профила. Можеш да видиш кога ще се появят оценките от удостоверението.

# 161
  • София
Дано ! Wink На стартовата линия сме за подаване ! InnocentInnocent

Споко и нашите ги няма, а ще подавам електронно. Срока е днес, утре най-вероятно ще ги има  Hug

# 162
  • София
Благодаря ти, Дидева ! Wink Ценна информация, както и всичко останало, което си публикувала като указания и статистики ! Респект !! InnocentInnocentInnocent

Миналата година доста оценки се появиха след подаване на заявление за участие в класирането. Темата от миналата година е заключена, но ето една извадка от нея.

Цитат
Одеве някой писа че има проблем в системата. Викам чакай да проверя. Влязох, но след това като кликнах на желания и се отвори някаква системна страница с грешки. Затворих с мисълта че нещо обновяват .
Отварям сега всичко е ок, но ми направи впечатление следния надпис в раздел Желания:

"Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация."

Преди не съм го виждала. Явно доста хора са ги тормозели, че им липсват оценките и са го допълнили за информация.

Линк към мнението.

# 163
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Не ми е ясно защо трябва да сте така груба - форумът е за подкрепа, а не някой да се самоизтъква колко добре разбира нещата или е перфектен в организацията.
Ако бях администратор, щях да ви блокирам.

Каквото повикало, такова се обадило! Simple Smile

В общия случай, заявление за кандидатстване може да се подаде онлайн, докато за записването в  е необходимо присъствие на родител. Т.е. ако живеем и работим в чужбина (то и за у нас важи за доста хора) и не можем да си позволим да пътуваме (излизаме от работа) когато си поискаме, е нормално да си предвидим така нещата, че да сме налични тогава, когато се иска нашето присъствие, т.е. да си предвидим отпуската за записването. Simple Smile Хубавото в случая е, че може да се мине и метър, като с детето отиде някой роднина или друг близък, да се запише. Simple Smile

Иначе и аз съм изкуфяла, половин час се дзверя в упътването за подаване на заявление онлайн и се чудя как прикачам медицинско, докато обърна внимание, че долу си имало бутонче. Много рано се наложи да ставам днес и явно мозъкът ми няма да се събуди цял ден.  hahaha

# 164
  • София

Не ми е ясно защо трябва да сте така груба - форумът е за подкрепа, а не някой да се самоизтъква колко добре разбира нещата или е перфектен в организацията.
Ако бях администратор, щях да ви блокирам.

Каквото повикало, такова се обадило! Simple Smile

И така да е, тонът не е подходящ ! Не сме в детската градина, че да бъдем поучавани и порицавани ! Опитайте се да се поставите в обувките на другия - знаете ли защо жената работи там, има ли достъп до собствен компютър, знаете ли какво работи и т.н., тя може и да е наясно, че тия  6 дни трябва да е тук, но обстоятелствата да не го позволяват - финансови, служебни и т.н.
И аз от 3 години чета тук безкрайни тъпотии и питане по 1001 пъти за едно и също елементарно (за мен) нещо, ама си трая - нали темата е и за взаимопомощ.
Няма нужда да се правим на велики и безсмъртни, щото утре някой друг може да е в същото положение !

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 10:20 от bibi

Общи условия

Активация на акаунт