СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 964
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 810
  • София
НеПоКоРнА, май много ти се бъркам вече, но аз имам много резерви към Строителния техникум. Не бих го писала преди 133, 7 или Джон Атанасов.  Ако го завърши - нищо няма да може да работи без висше образование после, а грамотността на учениците е ниска, общообразователната подготовка куца. Впечатленията ми са косвени - от мои колеги, преподаватели във ВИАС. Един колегата наскоро учил студент да намира средно аритметично на няколко числа...едва ли в 7 клас същия този студент не го е можел това, но техникума му е помогнал да го забрави... Разбира се, във всяко училище виреят всякакви индивиди - от най-успешни, до тотални скатавки, които и след елитна гимназия може да не знаят коя е столицата на Норвегия, примерно...

Погледни и 12, 18, 134, 127, НФСГ....да ти обогатя списъка Stuck Out Tongue Winking Eye  
Има време до 26, ще го измислите!

Редактирам се - погледнах статистиките. Детето ти има бал за 32, вероятно и за 35, френската паралелка. Какво ни плашиш с тези техникуми Joy
Да бе, СГАСГ му е помогнал! Строителният не е никак лошо училище и си остана през годините добра професионална гимназия.

# 811
Момичета,Дидева,кажете ми как става класирането-по градове ,или централно някак си в София?Иима ли вариант в един град да излезе преди друг?
    И има ли гаранция,че милите и любезни жени,които приеха документите,няма да сбъркат нещо при въвеждане?
   Сега съжалявам,че не пуснахме онлайн,ами да слушам този потен тийн.А така му бях набрала...

Проверете в сайта, там ще видите как са ги въвели Hands V

# 812
Минали години по-рано ли е излизало класирането? Има ли шанс тази година по-рано да излезе

# 813
Момичета,Дидева,кажете ми как става класирането-по градове ,или централно някак си в София?Иима ли вариант в един град да излезе преди друг?
По области, всичко излиза едновременно.

Минали години по-рано ли е излизало класирането? Има ли шанс тази година по-рано да излезе
Всички теми от предходните години си стоят във форума. Можеш да провериш.

# 814
  • София
Не се притеснявайте, няма да объркат.

# 815
И ние днес се разписахме в гнездото . Стана много бързо. Успех на децата !

# 816
Aз току-що подадох онлайн заявлението с 15 желания, но не успявам да го отпечатам. Явно някъде бъркам. Надявах се, че при натискане на печат - заявлението ще се отпечата, но не би. Малко пояснения или помощ няма да са ми излишни в посока отпечатване на заявление.

# 817
Aз току-що подадох онлайн заявлението с 15 желания, но не успявам да го отпечатам. Явно някъде бъркам. Надявах се, че при натискане на печат - заявлението ще се отпечата, но не би. Малко пояснения или помощ няма да са ми излишни в посока отпечатване на заявление.
За какво ти е да го принтираш?

# 818
Винаги си правя копия за документацията по кандидатсването в случая или други подобни ( че не се знае ).

# 819
  • София
Като натиснеш “печат” би трябвало да ти се отвори заявлението /под формата на бланката, с която се подава в гнездо/ и го отпечатваш по нормалния начин.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 16:28 от sanaka

# 820
  • София
Имаш ли бутон печат? Ако още не ти се е появил разходи се по менюто първо.

# 821
  • Стара Загора
Натискате печат, мисля че отваря файла в друга страница. После  десен бутон на  мишката  върху документа и от менюто избирате печат. 2 стр е при мен 9 желания.

# 822
Нужно ли е още презастраховане и до къде?
Ние писахме и сегашното наше (и ваше) училище Joy не че имаше смисъл, защото по-горни желания са с по-нисък бал, но ей така, да има нещо в бланката.
Скрит текст:
Само да кажа, че на другите паралелки, които не са при класната ви и при тази по БЕЛ, са им подарили по мъничко. Не знам за вашия клас, но при нас резнаха прилично на всички по малко по мат и бел. Физичката и Географията излязоха най-човечни, въпреки че през годините децата се плашеха най-много от тях Simple Smile

# 823
Много ви благодаря момичета за съветите за печат, при мен просто не става. Нищо - съхраних го като текстови файл и тогава го отпечатах . И това е решение. Мислех , че ще има по-елементарно решение, но както и да е. Малко остана до ПЪРВОТО КЛАСИРАНЕ. Чакаме с нетърпение, пък да видим - какво ще излезе. КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕМ и много усмивки занапред.

# 824
  • София, Младост 2
И ние подадохме онлайн, за момент беше забила системата, като искахме да влезем, но за няколко минути се оправи и после нямаше драма - пратили са ми потвърждение, всичко изглежда наред. Сложили сме застраховка няколко училища, за които със сигурност трябва да й стигне бала - и при всички случаи ще си чакаме второ класиране, така че не сме особено емоционални още (но ще се скапем от нерви като дойде време за второто класиране...). И да, оценките й излязоха чак след това - не знам защо така тъпо са го направили!

Общи условия

Активация на акаунт