СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 541
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 975
  • София
От нумерологична и историческа гледна точка мислите ли, че точно 22 юни е подходяща дата за атака на образователната система? Smile Или то така и не работи системата, да изчакам полунощ, тогава когато желанията се сбъдват и не са започвани войни? А и може да се ориентирам от временното класиране, ако излезе, след тазвечершната профилактика:bowtie:

# 976
  • София
Всички профилактики в интернет се правят през нощта.

# 977
  • София

Тази година още не съм виждала диплома за средно на живо, но мисля че корица  е страницата със  снимката. Приложението е следващите две  страници с  оценките.  Картонът до миналата година синьо-зелен няма какво да го пускаш. Не работя в СУ.

Корицата си е корица, съвсем отделна, синьо-зелена, с  въженце при прегъвката.. Аз поне картона го определям  като корица. Днес видях дипломата на девойка от НФСГ.

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 22:07 от пенсионирана русалка

# 978
  • София
От нумерологична и историческа гледна точка мислите ли, че точно 22 юни е подходяща дата за атака на образователната система? Smile Или то така и не работи системата, да изчакам полунощ, тогава когато желанията се сбъдват и не са започвани войни? А и може да се ориентирам от временното класиране, ако излезе, след тазвечершната профилактика:bowtie:

От нумерологична, май е по-добре. 22.06.  =10=1, а 23.06=11. 11- ката, по някаква причина не се свежда до едноцифрено число и май е по-добро от 1 😂 Ако има вещи по темата, да казват.

# 979
Ама пък е просто число. Харесва ми. Единицата - нито просто, нито съставно. Я утре на свежа глава.

# 980
Здравейте, може ли някой успял да подаде онлайн желанията да ми каже като прикачаш  медицинското, изписва ли че е прикачено или не? Защото днес се пробвах да го прикача, започна да се зарежда нещо и след това не ми изписа нищо. Притесних се да не сбъркам нещо и дадох отказ. И оттогава не мога да влезна.

# 981
  • София

Тази година още не съм виждала диплома за средно на живо, но мисля че корица  е страницата със  снимката, серия , номер, рег.номер на дипломата и печат. Приложението е следващите две  страници с  оценките, подписи и печат.  Картонът до миналата година синьо-зелен няма какво да го пускаш. Не работя в СУ.

Нали това обясних? Че тази година, корицата не е страницата със снимката, а само корица и вътрешната и страна, която според указанията в сайта трябва да приложиш, е просто бял картон. Дипломата е един лист. Но има 3 отделни полета, в които трябва да прикачиш 3 отделни файла. Кой да е третия??? /Мислех, че съм го написала ясно Thinking/. Цял живот се занимавам с всякаква бумащина, включително подаване на N на брой онлайн заявления. И съм напълно наясно, че няма никакъв смисъл да пускам картона. Но на това място нещо трябва да се прикачи - или втори път едната страна на дипломата или нещо друго. 

# 982

От нумерологична, май е по-добре. 22.06.  =10=1, а 23.06=11. 11- ката, по някаква причина не се свежда до едноцифрено число и май е по-добро от 1 😂 Ако има вещи по темата, да казват.
Е събери 1 и 1 де, става 2 - гадно Joy

# 983
  • София
Абе имам спомем, че в нумерологията 11 има собствена вибрация и затова не се събира 1+1, ама не съм много убедена. Да се пренесем в Астрологичните теми, освен. Само тая тема не сме разчепкали 😂
Ред: Ох, май загрявам бавно 😂
Вие заявихте ли се?

# 984
  • София
Абе имам спомем, че в нумерологията 11 има собствена вибрация и затова не се събира 1+1, ама не съм много убедена. Да се пренесем в Астрологичните теми, освен. Само тая тема не сме разчепкали 😂

Леко и безгрижно е когато си подал и вече всичко е в ръцете на рошавите ИТ-та (няма ли емотикон за тез), ние още сме на прага на това безгрижие!

# 985
  • София
Bora, съвсем сериозна съм. Безгрижието ми взе да минава днес, след като взех да анализирам подредбата на желанията на детето ...

# 986
  • София
Здравейте, може ли някой успял да подаде онлайн желанията да ми каже като прикачаш  медицинското, изписва ли че е прикачено или не? Защото днес се пробвах да го прикача, започна да се зарежда нещо и след това не ми изписа нищо. Притесних се да не сбъркам нещо и дадох отказ. И оттогава не мога да влезна.
Аз нямам спомен, да е имало изскачащ прозорец със съобщение. Може и да не съм го отразила. Някой беше писал, че по погрешка е качил медицинското втори път. Ако имате притеснения, можете да се подигурите и отново да се пробвате, какво пък...

# 987
Ако не си качил медицинско, при първия избор на професионална паралелка системата те подсеща с изскачащ прозорец.

# 988
  • София
Bora, съвсем сериозна съм. Безгрижието ми взе да минава днес, след като взех да анализирам подредбата на желанията на детето ...

Защо, вие не подредихте ли математическите, ТУЕС и после езикови? Това за мен е добра подредба или не?

# 989
  • София
Подредихме математическите, езиковите по негова система критерии, наредени са в пълен хаос, на пръв поглед и ТУЕС е току-преди паралелките от 9 ФЕГ. Немски не сме писали. Та... Имам поводи за размисъл, само за себе си, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт