Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 69

• 93 276
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Страхотно Simple Smile значи ще имам минимални болнични от личната 😂 А след блокираща има ли ограничения за алкохол, кафе, Достинекс мога ли да си го пия Simple Smile

# 466
Страхотно Simple Smile значи ще имам минимални болнични от личната 😂 А след блокираща има ли ограничения за алкохол, кафе, Достинекс мога ли да си го пия Simple Smile
Аз кафе пиех,но алкохол-не.За Достинекс незнам, аз си взимах Еутирокса и добавките.

# 467
Болничните при Надежда от кого се дават?

# 468
Здравейте!Искам да попитам  какво представлява надраскване на лигавицата на матката преди ЗЕТ , колко струва и на кой ден се прави?

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 18:28 от remifa

# 469
  • София
Трябва да се има предвид, че референтните стойности са за фоликулна фаза (до 10 ден на МЦ)

Nandin може ли за малко повече детайли - пролактин трябва да се изследва до 10 ден на МЦ ли? Как се променя в различните фази? Аз съм го изследвала само след О - докторите казват само да е на чист ден, а ендокринолог ми е казвал, че пролактина не е с големи различия в който и да е ден.

# 470
  • София
Болничните при Надежда от кого се дават?
От лекуващия лекар и до седмица мисля си ги взимате от информация.

# 471
  • София
болничните винаги съм ги вземала от информация, там съм ги и заявявала.
може би на бременните е по-различно.

# 472
  • В сърцето на любимия човек
За бременни болничните се заявяват на акушерката от ЖК. Няколко дни преди да ви изтече болничния се обаждате по телефона за ЖК и казвате 3те имена и при кой лекар сте на ЖК, след няколко дни си взимате болничния от Информация.

# 473
  • София
Закриват спешния телефон в клиниката

# 474
Тя беше особено безполезна така или иначе.

# 475
А момичетата, които не са от София и не могат да отидат до спешния какво правят? От тая гледна точка беше полезна линията.

# 476
Отиват в клиника/болница по местоживеене. Както са написали в обяснението, по телефон не се лекува Peace

# 477
Отиват в клиника/болница по местоживеене. Както са написали в обяснението, по телефон не се лекува Peace
И в тая клиника по местоживеене ще знаят кои лекарства да ти спрат и кои да продължат,  кои да ти добавят, след ин витро говоря, ай по-нататък е ясно. Удобно  беше просто да звъннеш и да ти кажат Thinking

# 478
Ти реално пробвала ли си го това? Защото на мен на спешния са ми казвали, каквото е назначил лекаря и дотам. Нищо не са ми спирали и нищо не са ми добавяли.

# 479
Ти реално пробвала ли си го това? Защото на мен на спешния са ми казвали, каквото е назначил лекаря и дотам. Нищо не са ми спирали и нищо не са ми добавяли.
Да, когато прокървих в 9та седм. и се наложи да ме приемат в една тукашна болница, даже и не знаеха за какъв Прегнил им говоря и къде да го намерят, звънях и питах постоянно. Но това беше преди 4 год. Сега не знам, щом са преценили така......

Общи условия

Активация на акаунт