ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 403
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Перличке, той е Персона нон грата тук Joy

Дона, давай, ама през останалото време не е баш пей сърце, малките дяволчета се грижат за това Joy

# 316
Перличке, той е Персона нон грата тук Joy

Дона, давай, ама през останалото време не е баш пей сърце, малките дяволчета се грижат за това Joy
Да де, ама не почнахме ние с теб снощи, нали?

Абе хора, днес си влизам в Инстаграм и знам какво съм видяла за последно...Кака май е изтрила снимката с розето, тази със синята хавлийка  JoyJoyJoy

# 317
  • София
Перличке, за концерта, ама това защото не знаех за плажа. Сега и за двете завиждам Smiling Imp
Най-хубавите концерти в БГ, на които съм била са на Стинг в Сл. Бряг и на Металика (това преди малее 20 година).  И само мога да си представя какво удоволствие ще е отново.

А за Банков, аз не се сърдя, само ви подсещам да си припомним основното там, че само на целувки и кекс не може да живее човек, и това може да доведе до дълбоко нараняване. Справка - Зорница в епизод 1 и 2

# 318
Аз пък чак сегa ставам, отпуска съм, имам за лятото само две седмици дежурство, другото е пей сърце Grinning

Ооо, Хакуна Матата, много обичам тая песен, много е забавна Joy

Майче, добре си ти, аз имам точно две седмици отпуска, през останалото време гърч братче. Joy Още една година и дай боже на твойта да я докарам.

Перличке, няма я тая снимка. Друг е въпросът, че изобщо нямаше да я видя, ако не бяхте вие. Grinning

# 319

Абе хора, днес си влизам в Инстаграм и знам какво съм видяла за последно...Кака май е изтрила снимката с розето, тази със синята хавлийка  JoyJoyJoy
И във Фейса я няма!!! НЕ ми казвайте, че наистина ни чете Flushed Спирам да пиша!

Роси...то не може, ама без тях пък е скучно и няма сериал Joy

# 320

И във Фейса я няма!!! НЕ ми казвайте, че наистина ни чете Flushed Спирам да пиша!

Роси...то не може, ама без тях пък е скучно и няма сериал Joy
Аааа, Дулсинея, няма така, никакво спиране. GrinningДиана, ако досега ни е чела, трябва направо профилите навсякъде да си закрие. Joy

# 321
Аз и на концерта в Сл. бряг ходих, сега повтаряме и ми казаха приятели от снощи, че са се размазали от кеф Joy

И, Роси, недей така, за Банков ако не друго, снощи се съгласихме, че си имаше любов, не само кекс, както казваш. Ама айде да не почваме пак. Simple Smile

А за плажа ако искаш мога да ти запазя един шезлонг до мен някъде хихих, ама като се знам колко често ходя, бяла ще си останеш! Дето вика моето момче - тази година 5 пъти ходихме, догодина по-рядко

# 322
Перла, нали знаеш,ч е морските чада сме най-бели Grinning Grinning
Аз миналата година се появих на плажа за пръв път от....10 клас... JoyJoy

А онзи концерт на Металика преди 20 години беше легендарен (не че съм била) Simple Smile То да дойдат в тая ншата соц държава Металика ехеееееееее хихиихих

И...за да не е тотален спам....някаква идея с колко е пораснала косата на Велислав, колко е потъмняла Диана и с колко см се е увеличил бицепса на Димитър?

# 323
  • София
Хаха, Дона, пазиш си работата  😂

Перличке, имаше любов, Зорница го обичаше много, та чак ми бъркаше в здравето. Банков обаче ми беше неясен 😉

Аз в края на следващата седмица съм в Несебър за 5 дни Wink  На плаж обаче ходим на Иракли. Дали Димитър е още там?

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 12:15 от rosita_ta

# 324
Росалинда, къде се изгуби вчера? Притесних се.

Хахаха, Дулсинея, връщаш ме в детството с тази песен, когато по цял ден и аз пеех, че ще съм принцеса... Колко съм била наивна.

Е защо да си трие снимката Дидето, ако ни чете? Ние нищо не сме казали, аз не съм открила къде е Joy само леко загатнахме.
Потвърждавам, че хората от морето сме най-бели. Аз вчера изгоряха на ръкав на яке докато чаках автобуса на спирката. Никога няма да си оправя тена тази година. Ама Дона, ти се излагаш с твоето плажуване.
За косата на Велислав не знам. Диана е поне два нюанса по-тъмна Joy Бицепса на Митето нали се увеличаваше със 7 мм на ден.
Много неща избълва хиляди в един пост.

# 325
Роси, не вярвам да е там, преди доста време им гледах клипчето.
Митака и Велислав направо неизвинени ще получат това лято. Поне да примърдат малко, да видим, че са добре Wink
Димитрова, така ще кажеш ами, че не си я открила къде е Simple Smile

# 326
Хаха, Дона, пазиш си работата  😂

Аз в края на следващата седмица съм в Несебър за 5 дни Wink  На плаж обаче ходим на Иракли. Дали Димитър е още там?
ти...вземи хубав фотоапарат...за всеки случай....че не се знае....кой е там и кой не....нали....
Какво море, другата седмица си на театър!
Хахаха, Дулсинея, връщаш ме в детството с тази песен, когато по цял ден и аз пеех, че ще съм принцеса... Колко съм била наивна.
Потвърждавам, че хората от морето сме най-бели. Ама Дона, ти се излагаш с твоето плажуване.
За косата на Велислав не знам. Диана е поне два нюанса по-тъмна Joy Бицепса на Митето нали се увеличаваше със 7 мм на ден.
Не си била наивна, просто си била малка - сега трябва да искаш да си кралица Wink
Ми шишо съм и имам комплекс - ама миналата година направих гранде появяване по бански Joy
ОООО, кой е запомнил милиметрите......ах тииии!!!! Не беше ли на седмица? Не помня....шивашкия метър вече не ми стига да го измеря - къс е!

# 327
То и аз съм тюлен албинос метър на метър, ама сега кефа е по-важен. Grinning
Как няма да запомня, става ли въпрос за бицари? Може и да е на седмица, но на мен ми се иска на ден. Joy
Ама Перличке, наистина не съм, само имам предположение, че това не е в Бургас. Шесто чувство му кажи или пък наистина съм от ЦРУ Joy

# 328
  • София
Тонина Дулсинея, всичко е изчислено, дори и за петък 😄 След постановката тръгваме и събота, живот и здраве на плаж и така до четвъртък, кеф.

# 329
Момичета, няма сега да си мерим килцата Joy
Димитрова, и аз предположих същото, а за другото се шегувам Grinning И това с ЦРУ-то, трябва ли да внимаваме нещо, а?

Роси, много ти е морско и хубаво аватарчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт