ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 326
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
И на мен ми харесва на тази снимка Heart
Явно на различна светлина, косата изглежда по различен начин. То вярно, че тук е влажна, но във всички случаи не е толкова русо, колкото ни се видя на някои предишни снимки, даже си е кестенява. Виждам, че и веждите си е привела ред - в последния сезон едва ги гледах такива плътни и заоблени. Сега пак са леко по-тънки и с чупката, която така й отива. Казах си.
Оф,  кога ще започна да се стягам, че път ме чака?!?  ThinkingGrinning

# 376
Аз ви казах, че цвета е тъмно русо или светло кестеняво, вие светло русо Grinning

Котката е абсолютен непукист, харесва ми, като лъв се изживява Grinning

# 377
Скрит текст:
много е добър като лош😍😁

# 378
Дона, не Марио и Зорница, а Марио и Захариев - след операцията на бебето.

Е аз какво казах? Така де - Марио и Захариев. Зорница не е директор....не съм толкоз руса Joy
Мерси, не помня сцената.

Хъмбъл, и аз не го виждам
Тя хубаво не е шефка, ама нали помните, когато обявяваха кой е новия директор и тя беше там с останалите шефове. Да не би да изпълнява някакви функции на заместник шеф на урологията и сценаристите да са ни спестили тая малка, но важна подробност? Grinning

На Диана косата й е като хамелеон хахахах. Тука руса, там тъмна, иди разбери каква е. Joy И малко отслабнала ми се струва, особено в лице.

# 379
Хъмбъл, ти нещо от засада ни изненадваш, струва ми се ? Wink

# 380
Хъмбъл ме разсейва с този готин лош Батко сега, как ще си доработя аз? Joy

# 381
И на мен ми се струва, че май е отслабнала Диана. Нямам търпение да почнат да снимат и да си щракне едно селфи да видим как ще я издокарат в новия сезон. Нещо имам подозрения, че ще и променят визията малко.

# 382
На Диана косата й е като хамелеон хахахах. Тука руса, там тъмна, иди разбери каква е. Joy И малко отслабнала ми се струва, особено в лице.
И аз съм така. Последно се боядисвах преди 3-4 месеца, клегите още ме питат - абе ти да не би да си се боядисала?
И на мен ми се струва, че май е отслабнала Диана. Нямам търпение да почнат да снимат и да си щракне едно селфи да видим как ще я издокарат в новия сезон. Нещо имам подозрения, че ще и променят визията малко.

айде, дано!!!!! Искам нова Зори!
Аз намерих снимка на книгата, която чете Диана, докато си пече дупЕто на морето и радва спасители на плажа, ох, забравих с лосион да се намажа Grinning

# 383
Аз ви казах, че цвета е тъмно русо или светло кестеняво, вие светло русо Grinning

Котката е абсолютен непукист, харесва ми, като лъв се изживява Grinning
Много странно поведение за котка.
Те обикновено се страхуват навън, ако са апартаментни де.
А пък за плаж и море и дума да не става.
Явно добре го е тренирала.

# 384
Вера, при положение, че всеки ден го извежда сутрин и вечер, котаракът е повече куче, отколкото коте Grinning

# 385
Вера, при положение, че всеки ден го извежда сутрин и вечер, котаракът е повече куче, отколкото коте Grinning
Да, което също е нетипично за котка.
Котките не обичат да ги извеждат на каишка. Навън се плашат от кучета, коли...

# 386
И то е необикновено и различно като стопанката си Simple Smile

# 387
Доктор Грегъри Хаус ми се обади преди малко....имал проблем с разчитането на едни снимки и не можел да постави диагноза Frowning....да го пращам ли в Свети Кирил? Joy

# 388
Доктор Грегъри Хаус ми се обади преди малко....имал проблем с разчитането на едни снимки и не можел да постави диагноза Frowning....да го пращам ли в Свети Кирил? Joy

Имаме рентгенолог слънце-пращай го !

# 389
И аз съм така. Последно се боядисвах преди 3-4 месеца, клегите още ме питат - абе ти да не би да си се боядисала?

айде, дано!!!!! Искам нова Зори!
Аз намерих снимка на книгата, която чете Диана, докато си пече дупЕто на морето и радва спасители на плажа, ох, забравих с лосион да се намажа Grinning

Хахаха Диана е повелителката на котките.Joy Не се учудвам, че и в книгите й присъстват.Grinning
Да, което също е нетипично за котка.
Котките не обичат да ги извеждат на каишка. Навън се плашат от кучета, коли...
Моята котка така беше свикнала в апартамент, че при едно изнасяне умря от страх, докато стигнем. Grinning Та и на мен ми е странно за нейната котка. Тя беше споменавала в интервю как в магазина, преди да си вземе котето, то я е видяло и е започнало да блъска по клетката, а някакво момиче й е казало, че това е нейната сродна душа и трябва да си го вземе. От първия миг се е усетила специална връзка между тях явно.

Общи условия

Активация на акаунт