ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 319
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Дона, откъде я изрови тази книга?
Прати го, ама номеро уно специалиста ни е в болничен Grinning

А моят котарак беше абсолютен непукист и мързел, хич не го бъркаше къде е, щом има храна и някой, в когото да се гушне Grinning

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 17:25 от maichetoo0o

# 391
А моят котарак беше абсолютен непукист и мързел, хич не го бъркаше къде е, щом има храна и някой, в когото да се гушне Grinning

Те май котараците са по-глезени от женските. Имах две женски и едно мъжко. Женските така ги бях изтормозила от мачкане, че ако се гушнеха в мен щеше да е цяло чудо, а мъжкият толкова се гушкаше в хората, че на моменти чак досаден ставаше. Joy

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 17:49 от yanitsa.s

# 392
Така. Идвам да се отчета с добре свършена работа. Свързах се със Свети Кирил. Рентгенологът - слънце още е в реанимация, но се съгласи Хаус да го посети и да си каже мнението, докато лежи боооолен, бооолен. Евентуално може да се наложи да закараме и пациента там - докато си лежат заедно, ще си го диагностицира.

Втори ъпдейт - ще се наложи тежка коремно-бъбречна операция.....Cold Sweat  За добри специалисти сещате ли се? Случайно?

П.С. Това с книгата на Диана беше бъзик - намерих снимката в една ФБ група за книги Grinning

# 393
Е ми има там двама, единият е коремен, а другият е уролог, ама все по кушетките и ъглите са натискат, иначе са много добър екип, гарантирам Bowtie

Да бе, знам, ама се чудех да не би да е твоя книгата Grinning

# 394
Доне , много си веселка  като след  първи работен ден Hands Plus1
Хайде сега си избери едно филмче за вечерта и засядай с питие и

Все по странно ми става  като какъв биха върнали Банков .
Поне в началото на сезона се очаква Батко да си изпълни обещанието  за обхождане на всеки коридор за ръчичка и пробване на всяка кушетка за ...разговор     

# 395
Е ми има там двама, единият е коремен, а другият е уролог, ама все по кушетките и ъглите са натискат, иначе са много добър екип, гарантирам Bowtie

Да бе, знам, ама се чудех да не би да е твоя книгата Grinning

Е, тоя път малко ще им секнем натискането по ъглите и кушетките, то е за добра кауза. Grinning Пък и те в операционната пак няма да останат на сухо - ще има въздишки и случайни докосвания, някой друг поглед. Joy

# 396
Елиии Hug
Даааа! Възнаградих се с малко покупки от намаленията в един мол и ми е леко на душата Joy Сега ще се видя с приятелка на клюююки Wink

Ааа, Батко ако не синизпълни обещанието за натискане и целувки “на всеки ъгъл, пред очите на всеки”, ще му уредя преглед на простатата! Hands Facepunch
Да направят операцията, доакто се закачат, после обход!

# 397
Елиии Hug
Даааа! Възнаградих се с малко покупки от намаленията в един мол и ми е леко на душата Joy Сега ще се видя с приятелка на клюююки Wink

Ааа, Батко ако не синизпълни обещанието за натискане и целувки “на всеки ъгъл, пред очите на всеки”, ще му уредя преглед на простатата! Hands Facepunch
Да направят операцията, доакто се закачат, после обход!

Дона, това за наказание ли? Ми то на Батко няма да му е наказание, току виж пропуснал прегледа и преминал направо на същинската част с кекс на кушетката. На тази в кабинета на Зорница ще бъде сефтето с натисканията. Joy После следват и другите хахаха.

# 398
Тая на Зорница отдавна са я минали, мен ако питате. Вие кво си мислите, че досега са си рецитирали Шекспир? Grinning
Не забравяйте, че Марио й каза, че само в тая област я познава добре,  със сигурност не е от единия излет в планината Wink

# 399
Тая на Зорница отдавна са я минали, мен ако питате. Вие кво си мислите, че досега са си рецитирали Шекспир? Grinning
Не забравяйте, че Марио й каза, че само в тая област я познава добре,  със сигурност не е от единия излет в планината Wink
Глупости, рецитирали са си Вапцаров на тая кушетка. WinkJoy

# 400
Пффг, даааа, тя Зорница само като чуе Вапц...и вече е избягала с двеста Joy

# 401
Иначе стиха беше в десетката, много красиво Heart. Макар малко странно , че беше вкарано покрай детето като се има предвид, че е любовно.

Той Марио не е по обясненията, вие стихове да рецитира, вижте ако беше Тони - от сутрин до вечер щеше да и реди стихове Joy

# 402
Тонката без да има нещо редеше стихове, ако му беше пристанала, щеше да е страшно Joy

Много се радвам, че Марио няма да стихоплетства. Но пък може да й посвири  на китарата.

# 403
Офффф, аз забравих, че Зорничка прави тия прегледи, много съм зле. Ще го пратим при мъж - уролог за наказание хахахах
Май ще почна да чета стихове....дайте идея с какво да започна? Joy

# 404
  • София

Май ще почна да чета стихове....дайте идея с какво да започна? Joy

Лорка Simple Smile

Скрит текст:
КИТАРАТА

Китарата почва
да плаче.
Разбити звънят
на утрото чистите чаши.
Китарата почва