ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 229
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Абе Вергов снощи не игра ли оная пиеса с козата  Simple Smile, кога успя да се телепортира. Мислих да го гледам, но нещо в момента нямам нерви за тоя актьор 🙄

Кво ви стана, каква са тези ерос сценарии, да не е събота днес и аз да съм се объркала да отида на работа.

Събота е.
А, снимката може да е отпреди няколко дни.
А Козата е велика! Споко, ролята му не е главна. Пиши я в списъка за есента.

Бамбино и за кола под наем се скръндзи да даде пари....директно на дървото. Ама гледай - за Зорница купи билети до нос Хорн, Албенка - на дървото....дори за кино и вечеря не се бръкна.....

# 541
Роси, само събота ли е ден за кекс и ерос? WinkGrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 542
Абе Вергов снощи не игра ли оная пиеса с козата  Simple Smile, кога успя да се телепортира. Мислих да го гледам, но нещо в момента нямам нерви за тоя актьор 🙄

Кво ви стана, каква са тези ерос сценарии, да не е събота днес и аз да съм се объркала да отида на работа.

Събота е.
А, снимката може да е отпреди няколко дни.
А Козата е велика! Споко, ролята му не е главна. Пиши я в списъка за есента.

Бамбино и за кола под наем се скръндзи да даде пари....директно на дървото. Ама гледай - за Зорница купи билети до нос Хорн, Албенка - на дървото....дори за кино и вечеря не се бръкна.....

защото едното е само див секс на 200, а с Албенка е любов и ъъъ...романтика😁

# 543
  • София
Перличке, ми по обяд само в почивен ден. Аз не работя в Св. Кирил  😂😂😂.
След 19:00 - всеки ден Wink

# 544

Бях в обедна почивка.

Чакам отзива на Москита.....

# 545
Хъмбълче, а Зорничка къде е в цялата картинка? Grinning

Майче, няма, тя ще го лекува с чайчета, супичка, целувки и прегръдки Heart
тя го чака във вип стаята мокра също, но само по кожа. И тогава идва неговият ред да припадне 😂😃😁
Дето се пее в една песен "само по татуси", тя си има жената. Joy

# 546
Мел, на сцената на покрива съм убедена, че Диана се спуква от смях - точно в края си личи, че смехът е на Диана, не на Зорница JoyJoy
A аз на сцената пред апартамента на Генадиеви, имам усещането, че на Велислав му е станало смешно, без да било така по сценарий ( в началото, преди нескопосаното обяснение)
За интимните сцени мисля като Mоскита  Laughing Hе могат да ме смутят ни камери, ни оператори, ако ми е хубаво Laughing, но виж, ако партньорът ми не е от най-приятните, тогава ми изглежда по-сложно.
Eй, една-две мокри снимки и така сте се развихрили  Laughing

# 547

Бях в обедна почивка.

Чакам отзива на Москита.....
Ай ся, кво се оправдаваш

Роси,

# 548
Дона, сценарият ти за нашите ти е убиец. Joy Признавам те. Защо не си сценарист бе боже, каква политология те е гонила едно време?Joy

# 549
Доне , пак си забила звучен шамар на сценаристите  Peace bouquet
Сцената ти е толкова еротична , а същевременно  показваш и  силната загриженост на Зори . Освен това Тони вече ти е пораснал  и с чувство за хумор приема  случващото се  Joy

# 550
Дона, Майче, чудесни дъждовни сценарии Simple Smile

Злати, за сцената на покрива се канех да ти кажа нещо - няма рязане и монтаж, просто Велислав прави лапсус и между другото, в този момент Диана се засмя според мен на грешката му и оттам нататък настана голямо кискане, голямо пощипване Joy

# 551
А сега да ви видя как ще оцелеете Wink
Скрит текст:
Така. Зорница е на нощно дежурство, но навън вали ПОРОЙ. Рицарят в бляскави доспехи Марио ще я закара. Разбира се. Тя вече кара шофьорски курсове, но той не я пуска по улиците сама, още повече в дъжда. По пътя Марио се държи странно
З - какво има? От два дни се държиш за кръста?
М - нищо, нищо.
З - от два дни ли те боли десния бъбрек?
М - Зорница, въобразяваш си.
З - аз ли си въобразявам? А това? - докто са на светофар, тя го сръгва и той изревава от болка.
М - Зорница, моля те, без глупости, шофирам!
З - имаш специалист вкъщи, а се мъкнеш болен? Това ли е мнението ти за мен?
М - Зори, недей така, моля те, не говори такива неща.
З - а какво да говоря? Защо не ми позволиш да се погрижа за теб.
М - просто не искам да те тревожа?
З - да ме тревожиш? Аз съм лекар!
В този момент той - бесен, умърлушен, с болки се забива в едно камъЧЕ и пука гума....
Излиза да я сменя, докато я смени, целият става вир-вода, а Зори стои заключена вътре - поискала е да му помогне, но той не ѝ позволява и я заключва отвън Grin
Междувременно тв се е настанила на шофьорското място, и когато се опитва да влезе, получава следното:
З - аз ше шофирам, доктор коремен хирург, шеф на Спешното, Ковачев.
Марио навежда глава виновно и стои така през целия път. Даже не посмява да се обади, когато Зорница за малко да отнесе страничното огледало. Стигат болницата.
Отиват в нейния кабинет и тя отсича - събличай се! Изпълнява, кво да прави. Виновен е.
Зорница се обажда на Тони (сори, включвам го) и го моли да иде до апартамента им и да донесе някакви дрехи на Марио. Добре, че Тони е единственият трезвен човек в 10 вечерта...в петък вечер. Щото черен дроб, туй-онуй нали.
Зорница преглежда Марио и установява, че с едни обезболяващи и почивка за няколко дни всичко ще е наред. Предлага му да го разтрие, докато Тони дойде (спокойно, той вече си има негова кола, няма и той да настине!!! Надявам се, не сте забравили, че още вали). Марио за пръв път посмява да се обади:
М - Благодаря. Съжалявам.
Помниш ли онзи разговор за палпирането пред пациента?
З - беше в съседния кабинет.
М се обръща към З, гледат се 6 секунди, тя става и отива да заключи стаята.
М - не може, Тони ще дойде.
З - имаме....половин час?
Марио върти очи.
Тони обаче минава по наскоро ремонтираното Околовръстно и стига за 20 минути. Отива с торба от Кауфланд в кабинета на Зорница и ...греда, заключено, а свети....след няколко минути през процепа долу в кабинета на Зори е изстреляна бележка и ключе - Ей, зайци, не можахте ли да изчакате малко? Прибрах дрехите в шкафчето ми. Чаос!
Излиза от болницата (дъждът е спрял), Марио поглежда през прозореца, вижда Тони, Тони се обръща
М - вдига ръка за “Мерси, брат ми!”
Т - слага ръцете на стойка “Амфора” (бел ред - снимката долу), клати глава за “кога порасна, кога стана пубертет. Кого лъжеш, че си сменял гума?”

Стойка Амфора:

Зорница един път само гърба ще му разтрива, и никой няма да им повярва 😁

# 552
Щеше да е добре класацията да беше направена от чужденец. Ама и така не е зле 😀
Скрит текст:

# 553
Младо гадже😁
Скрит текст:

Първата филмова роля на Велислав според imdb
В тоя филм си разпознах ЛЮБИМЦИТЕ ми от гимназията Стивън Бауер и Лоренцо Ламас. Но 2004 вече не гледах подобни филми. Иначе сега щях да съм фен на Велислав от 14 години 😁😃

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 19:30 от HumbleBumble

# 554
Доне , пак си забила звучен шамар на сценаристите  Peace bouquet
Сцената ти е толкова еротична , а същевременно  показваш и  силната загриженост на Зори . Освен това Тони вече ти е пораснал  и с чувство за хумор приема  случващото се  Joy

Kissing FaceBlush
Благодаря! Разтопих се Simple Smile Егати якия коментар!

За Зорница, Тони и Марио всъщност исках да покажа точно това - грижата на З към М, която е важна в техните отношения; Т, такъв, какъвто от началото искам да бъде и М - благородния ръб, който се дърви на З, но бързо се превръща в памук Heart Eyes
Но с еротиката ме изненада, мислех, че ще ви е малко, че ще искате гореща сцена Joy Горещата сцена е за вечерно време, на по питие Joy Даже трейлъра на Майчето е добро начало Grin

Общи условия

Активация на акаунт