НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 36 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Голяма какафония с това прехвърляне в България. И аз ще прехвърлям моите,но това което ми казаха като се свързах с тях е,че документа е104 се изисква само от България и се чака до 6 месеца. Т.е. може да си ги платиш и като ти дойде документа ти възтановяват парите.
Аз така ще правя,нямам друт избор. Все пак няма как да стоиш без осигуровки като ти придстои раждане...

# 541
  • Стара Загора
Голяма какафония с това прехвърляне в България. И аз ще прехвърлям моите,но това което ми казаха като се свързах с тях е,че документа е104 се изисква само от България и се чака до 6 месеца. Т.е. може да си ги платиш и като ти дойде документа ти възтановяват парите.
Аз така ще правя,нямам друт избор. Все пак няма как да стоиш без осигуровки като ти придстои раждане...
Аз точно така направих, чаках ю1 2 месеца само, после ми изплатиха всичко обратно. Нямах никакви грижи, важното е да са отбелязани правилно периодите на осигуряване, да има подпис и печат. Лошото е, че трудовия стаж не ни го внесоха никъде.

# 542
Аз няма да се прибирам да раждам в България. Просто исках да се прибера да си почина малко, но покрай проблемите ми се притеснявам, че може нещо да стане. Ще видим де, имам време да реша.

# 543
Смятат го но само за пенсия.
Понеже мен ме интересуваше как стои въпроса с майчинството,защото нали връщат 2 години назад. А аз съм от толкова в чужбина.. е ще ми сметнат минимално но стажа няма да ми го нанесът. Странно..
Живи и здрави пък каквото такова.

# 544
  • Stara Zagora
Момичета ние утре отиваме на море Blush и да споделя,че АГ ми каза вечерта преди да тръгнем и сутринта да пия по едно но шпа. Вече усещам малката госпожица доста често Heart Eyes Изписаха ми глобули, които мисля да сложа след морето,трябва и стерилна урина да давам,че много левкоцити ми излезнаха и се притесняват за някаква инфекция.

# 545
  • На север
През ноща се събудих и усещах как червата ми мърдат както когато си гладен. И си викам хммм странно аз не съм гладна...гладна ли съм? И тогава ми светна Simple Smile
Въпросче... каква е разликата между тези два модела?

# 546
Момичета утре ни предстои ходене на минерален басейн с децата водата не е много топла 28-30градуса  аз много се чудя дали да вляза в 22 седмица  съм вие какво  бихте ме посъветвали...

# 547
  • София
Момичета кмам нужда от помощ чак във вторник най рано си записах час при дерматолог със съмнение съм за уртикарии някоя от вас има или имала ли е този проблем и с какво сте облекчавали сърбежа ....

В кой град си? Ако си в София ходи в алергологията на Александровска болница. Аз лежах там 2 седмици заради остра уртикария в начална бременност, знаят си работата. Опитай се да минеш да диета без алергени за няколко дни - картофи, солети, хляб, варени зеленчуци. Никакви мъхести плодове, ягоди, мед, млени, ядки и всичко, което би провокирало алергия. На мен ми бяха разрешили да се мажа с фенистил, както и кубче лед в хавлиена кърпа наложени върху сърбежа облекчаваше болката. За съжаление аз стигнах до кортикостероиди и антихистамин, пожелавам ти да не се налага.

# 548
  • София
Здравейте момичета, аз да се похваля, пътувахме до Белоградчик за панаира и обратно и нямах никакви проблеми. Напук на всички теории, че пътуването предизвиква контракции два дни се чувствах повече от перфектно и забравих, че карам по рискова бременност. Нямах дори една контракция.. не знам дали е до психическа нагласа или понеже всички ме гледаха като принцеса, но бяха страхотни два дни. Баба ми милата от притеснение не се е похвалила на никой, че ще става прабаба, за това пък баща ми, който срещнеше му казваше, че на есен ще става дядо Joy То нямаше и как да го скрием де, та вече всички комшии знаят Simple Smile
Имам си и подарък от майка ми Blue Heart

# 549
  • На север
Има ли някоя тук да разбира от маникюр да попитам нещо?

# 550
  • Стара Загора
Има ли някоя тук да разбира от маникюр да попитам нещо?
Питай

# 551
  • На север
Бях с ши лак и исках да ми се махне. По принцип винаги ми го махат с фолио и пилене после, но маникюристката ми тук е сменена с нова и ми включи някаква машинка която пилеше с различни приставки без предварително да сложи нищо на ноктите. Директно върху ноктите. Сега ми се огъват много и чупят. Права ли съм че не биваше да е така и ми е изпилила ноктите много или е нормално да е така?

# 552
  • Стара Загора
Дали с механична или електрическа пила, все си е стрес за ноктите. И в двата варианта е възможно препилване на нокътната плочка- парещо усещане при манипулацията, неприятно усещане при миене на ръцете с топла вода, видими по зачервени места по нокътната плочка. Ако нямаш подобни усещания, то проблема сигурно е в изморените нокти, които искат месец-два почивка.

# 553
Аз съм чувала че при бремеността отслабват ноктите и косата

# 554
Зависи,има жени които имат доста хубава и здрава коса и здрави нокти през бременноста. Лично една доста близка приятелка,даже си спомнят,че бая бързо и порасна косата.
Аз съм точно обратното,косата ми стана по тънка и се омъзнява много бързо ,а ноктите ми от здрави едвам се чупеха сега омекнаха.

Общи условия

Активация на акаунт