НОЕМВРИйското коремче вече проличава, бебчо вътре взе да шава!

• 36 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Bарна, морето, сините вълни
Много благодаря! Heart Желая същото на абсолютно всички мами!

# 601
Много съм доволна. Ходихме в Aiko. Взехме тази кошара, само че розова. С матрака ни излезе 337лв.

Може ли линк или модел на кошара? Не я намерих в Айко (на сайта) Sad

# 602
# 603
  • София
Whisskas, аз съм ползвала Maxi Cosi Mura 3 - страхотна количка! Маневрена, здрава, удобна, дръжката се регулира, всичко се пере.... Но мисля, че ще ти е тежка, а и на някои хора им идва груба и грозновата.

despicable, честити ви покупки! Да си ги ползва със здраве госпожицата Simple Smile

# 604
Булката и като цяло сватбата и снимките са суууупер!Красиви сте!Дълго,много дълго да сте заедно и да се обичате!
И аз имах няколко поредни дни киселини и понеже нямах какво да пия,в една лъжичка сложих малко сода бикарбонат и вода и го изпих.

# 605
Момичета, след 2 часа съм отново на фетална. Адски ме е страх. Моля, стискай те палци

# 606
Georgea,
Всичко ще е наред!

# 607
  • София
Georgea, силно стиснати палци.

Аз миналата седмица си поръчах от немския сайт две шишета на Medela, малко и голямо. И снощи си ги взех от фирмата превозвач. Много са хубави!

# 608
  • София
Georgea стискам палци, всичко ще е наред и ще имаш даже много хубави снимчици на бебчо!
Ели от къде поръчваш, че толкова бързо идва Grinning и как става това с фирмата превозвач? Кои шишета Calma ли поръча?

# 609
  • София
Georgea, палци и от мен Simple Smile Всичко ще е наред. Чакаме те с добри новини Simple Smile

# 610
И аз вчера бях на втората фетална , казаха че всичко е наред и мериха само обиколки на глава , бедро , обиколка коремче на бебо...но за  см или грамаж като цяло не бил мерили. При вас дават ли ви тези мерки на бедрото му и тн ? Отговаряли на 21 седмица в която съм и това е нищо друго не казаха , но най важното е да е здрав 💙

# 611
  • София
Рената на нас ни дадоха два листа А4 с всички измервания дето са му правили и 4 снимки 4Д. Знам, че не всички го правят обаче, важното е, че всичко е наред. Тъкмо нямаш материал за сравняване в нета и за паника Simple Smile Къде ходихте на фетална?

# 612
  • София
Деси, да Calma поръчах:
Скрит текст:
https://www.babymarkt.de/medela-milchflasche-250-ml-mit-calma-sauger-a199281.html
https://www.babymarkt.de/medela-milchflasche-150-ml-mit-calma-sauger-a199280.html
Нон стоп имат промоции на различни артикули. Има дни, в които пускат код за допълнителни 10-11% отстъпка, която може да се ползва на вече намалени стоки. Даже шишетата миналата седмица бяха на различна цена.
За превозвач използвам:
https://ggbg.bg/pages/contacts
За всеки започнат килограм таксуват 3лв. за доставка до БГ.
Тръгват за БГ всеки петък/събота и са тук в понеделник следобед и след работа минавам през офиса им в Младост да си взема пратката.
Когато поръчам във вторник, в сряда изпращат стоката на адреса в Германия, в четвъртък пристига и в петък ми я товарят за БГ.
Трябва да се регистрираш и в двата сайта. GGBG ти дават персонален код (клиентски номер) и техен адрес в Германия. Когато в онлайн магазина си пишеш адреса за доставка го правиш според изискванията на GGBG, задължително си пишеш и персоналния код. Аз плащам с Paypal, защото сайта ми отказва директно плащане с БГ карта.
Става доста лесно като цяло Simple Smile

Renata85, когато ходя на ЖК по ЗК мери задължителните показатели и после ми дава снимки от ехографа, като на последната ги има изписани и размерите. Приблизителното тегло се определя на база на направените измервания, софтуерно.
Когато ходя на ЖК и ФМ на частно правят същите замервания като накрая ни дават лист А4, където са написани резултатите.
Вчера например бях на ЖК в 21+0. Тежим приблизително 400гр., бедрото е 37,4мм (още от преди няколко прегледа ни казаха, че върви дългокрако), обиколка на коремчето 161мм, обиколко на главата 200мм. Запомних ги, защото с ММ се смяхме, че е с голяма глава като неговата Grinning

# 613
Еуфория страхотна сватба,пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот.Кошарата я имам същата от каката,страхотна е.С тази бременност косата ми и ужасно суха,не я третирам и често я подстригвам понеже се заплита.Ноктите са ми страхотни иначе😊Аз още нищо няма да купувам,понеже сме в ремонт и няма къде да съхранявам покупките,а желанието ми е голямо.Утре съм на ФМ дано всичко е наред♥️
На всички които са на преглед днес пожелавам късмет и да се похвалят с хубави новини🍀

# 614
Тук в Англия ходихме , само тук се следя . Не са казали за други прегледи с ехограф , май това беше . Само срещи с акушерката ще имам .

Относно мерките - вчера бях 21 + 3 дена , но на листа пише 21+0

Бедро - 34мм , Обиколка глава - 190мм , Обиколка корем 168мм

Над колко мм бедрото се води за дългокрако ?Smiley
А за обиколката на корема вчераа викам на ММ да не защото последно време похапвам повече и бебето да е напълняло Smiley

Общи условия

Активация на акаунт