Сладките декемврийчета са големи късметлийчета

• 12 876
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
Здрасти!
Днес много слабо, бе момичета!
Софиянки, да посрещнете подобаващо Хотмамето и Рада! И чакаме снимки от срещата!
Марти, разликата млечна-безмлечна каша е единствено в приготвянето. Безмлечната каша трябва да я приготвяш с кърма или АМ. Млечната каша си съдържа мляко и я приготвяш само с вода.
ами другото го забравих, така че продължавам с честитките ...
Честито на взелите изпитите си!
Честито на порасналите (не знам кои са Blush, че не ще да ми отвори първа страници)!
Честито на озъбилите се!
И да се похваля и аз -
Първо - вече трети ден се храним в столчето за хранене! Много е удобно!
И второ - получихме си количката. Ето го Стени как й се кефи :

# 241
  • Варна
 Здравейте wavey Аз пак се включвам на края на темичката  Embarassed обаче с тез двете деца 3-та седмица подред не ми остава много време дори за четене. Честито на наще ученички за добре взетите изпити smile3501 Все така да им върви в учението  newsm10
 Днес Монка става на 6 месеца. Бяхме на консултация и вече сме 66 см и 8100 кг - на мама момичето станало голямо. Зъбчета още нямаме, но сигурно скоро ще избият, че венчетата ни са станали двойни Laughing
 Да ви се оплача - миналата седмица изживях най-големия си кошмар. Таткото сотавил беба седнала сама на дивана и отишъл банята, аз в другата стая обличам баткото. В следващия момент се чу едно здраво ТУп обаче плач не последва  Shocked Търча в другата стая обаче татито ме беше изпреварил и вече я беше вдигнал. Виждам я как почва да се отпуска и цялата посинява - оказа се че си е глътнала езика и добре че беше мъжа ми че отреагира веднага иначе не знам какво щеще да стане  Weary Дръпнах му е дин здрав рев newsm45  и хукнах по доктори. Слава богу нищо и няма, а езика доки каза че го е глътнала най-вероятно заради силната уплаха. Каза от тук нататък когато се удари или разплаче силно има по-голяма вероятност пак да се случи и да не се шашкам, а първо да и отварям устата да проверя Sick
 Та така несгоди......Сега вече я оставяме или вързана в столчето, в бънджито или на проходилката, все места от които няма как да падне и  по възможност винаги да е под око, че е станала много шавлива.

# 242
  • Варна, морето и сините вълни!
здравейте, много набързо, щото ме викат
Цял ден шетам и пак къщата е с краката нагоре.
Катя и изби зъб и сега е малко по - спокойна.
Иначе отказва бебешка храна. Налита на нашата кухня. Снощи яде пълнена постна пиперка, а предната вечер картофена салата.
Но повечко ще пиша или вечерта или утре!
И снимки на физиономии от пюре от круша ще покажа!

# 243
    Привет от една несериозна декемврийка  bouquet
  Нещо позабравих да влизам във форума,толкова много събития са се случили за нула време!Честито на озъбили се бебчовци и бебки,браво на мамите за взетите изпити и свалени килограми Hug
       И Ицо е долу-горе като повечето дребчовци-сърбят го венците,текат лиги,но зъби нямаме все още.Последните резултати от консултацията-8.200,67см.Върти се като шило,в проходилката е неудържим и за ужас на мъжа ми,все се насочва към кътчето на баща си с документи(той е счетоводител) и кабелите на компютъра.И ние веднъж уж трима души в стаята и за малко остана да падне от леглото,от тогава е под постоянно наблюдение.
     Още нямам цикъл,но периодично заприличвам на девойката от рекламата на Лептен,надявам се да се дължи на това.И с килограмите положението е трагично,но не му се впрягам толкова,поне докато кърмя.За после ще видим.
     Ами това е ,в малко телеграфен стил,но искам да ви изчета докрай каквото съм пропуснала,после пак ако остане време

# 244
Приветски и от наша милост Simple Smile
Уж сега имам време, че каката я няма, а не успявам да се включвам серизно  Embarassed, а и с учението не напредвам тез дни кой знае колко. Нещо тези дни съм я ударила на уволнявка Laughing, ама да видим докъде ще я докарам....
Честито на озъбената снахичка!!!
Мишелин, голям стрес сте изживяли ooooh! Дано не се повтаря това с гълтането на езика Praynig Аз не знам как бих реагирала, сигурно ще се шашна тотално...
Жоро го оставям на земята и пада една борба, едно дупене, пъшкане  Joy Simple Smile Е, чат пат недоволства, но няма начин... Днес пеем песента "Оранжево дупето на детето" Сигурно попрекалих с пюрето от моркови и дупето му е оранжавеещо и няма измиване. По този случай днес ще яде оризова каша, ама по-късно, че до сега тичахме по задачи. Иначе в менюто на Жоржиньо засега са включени : оризова каша, моркови, картофи и череши. Бедна работа  Joy
    ...но периодично заприличвам на девойката от рекламата на Лептен,
При мен положението с пъпките и кг е същото Sick A за косата да не говорим... Искам да си върна русия цвят, ама тя така капе, че сигурно ще мисля нещо за кичури, че не мога да се гледам.
Тези дни ще гледам да снабдя Жоро със столче, че изоставаме с тази покупка...
Имам едно притеснение - след кърмене Жоро продължава да връща определено количество кърма newsm78 Има ли друг такъв случай сред кърмените???
Жоро се разскрибуца и забравих още какво щях да пиша, ай до после!

# 245
Ей я на Катя със физиономията,като опита пюре от круши!

Снощи се би милата да яде постни пиперки, предната вечер и картофена салата!
Не ще да яде пюрета и това е! Днес дори от кухнята ходих да взема манджа, но ефекта е същия!
Ми ще седи на глад и мизерия.
Иначе сме си ок. Проби ни зъбчето, но не съм го виждала. Не ми го показва. Само като яде чука на лъжичката. Някой ден ще ми го покажат, а може и да го щракна, знам ли?
Айде, отивам да готвя!
Чао!

# 246
  • София

Имам едно притеснение - след кърмене Жоро продължава да връща определено количество кърма newsm78 Има ли друг такъв случай сред кърмените???
Яни,наша милост,ама как няма да връща като яде така като,че ли утре няма да му дам.И то не само кърма ами и пюре яде като за световно.То бива лакомия,ама нашо чудо никъде го няма.А ако му дам по-малко количество,плаче,та чак в съседния блок се чува.

# 247
Марти (все ми идва да пиша Мади Simple Smile, мерси за успокоението. Мислех си, че сме единичен случай на връщало,  а и на моменти лигите и повръщането ми идват в повечко!
Els, честито возило на Стени! И все така късметлия да е!
И одеве забравих най - важното - искам да кажа голяяяяяяяяяяяяяяяямо благодаря на всички гласуващи за нас в Камбанките  bouquet  bouquet  bouquet

Жорото много мрънка.... отново...

# 248
Здравейте и от нас
Напоследък въобще не  ми остава време дори да прочета какво сте написали. Елито иска постоянно да съм до нея и да си играя с нея, види ли ми гърбя и реееев.
Цикъла оше не ми е дошъл, ама и не бързам. Така ми е много добре.
Стерилизирам шишета веднъж на една, две седмици. Ама използвам шишета само за водичка, която не пие и сокчета.
За килограмите - амиии .... болна тема не съм свалила нищо откакто съм родила. Сега съм 64, а преди да заременея бях 52-54 според сезона.
А косата ми капе на поразия, а каквото е останало на главата ми Елито го смъква - любимото и занимание е да си играе с косата ми е да ме скубе.

# 249
Забравих да се отчета за изследванията. Слава богу всичко ни е в норми. Хемоглобина е 113, а за урината нямаха забележки че е взета с памук /изрично питах/.

# 250
Ха едно добрютро от мен!
Чудесен ден ви желая (макар че времето е отврат)!
  bouquet           bouquet                bouquet

# 251
добро утро мацки
наистина времето е ужасно писна ми вече.
Елси страхотна е количката със здраве да си е ползвате, а какво столче за хранене си купихте, може ли фото и на него
Мими физиономийките на Катето са стршни, ама да видиш мирелата кво прави  ooooh! още преди да съм й дала лъжицата и вече се мръщи и се преструва че ще повръща, а като опита и й харесва. Бе бебешка му работа
кадрокоса къде се губиш бе що не пишеш а
айде до по късно днес май ще сме активни че то в това лошо време няма излизане

# 252
Добро утро от нас!

Мими физиономийките на Катето са стршни, ама да видиш мирелата кво прави  ooooh! още преди да съм й дала лъжицата и вече се мръщи и се преструва че ще повръща, а като опита и й харесва. Бе бебешка му работа

При нас проблема е че нещем да ядем!Като го опитаме и толкоз.

Моето дете иска от общата кухня  ShockedНищо бебешко не харесва. Снощи яде баница ShockedЧинията беше пред нея и тя си докопа баницата и започна да я ръфа. Не знам вече какво да я правя. Опитах докато се залъгва с баницата да пробутам пюре,но веднага бях разкрита в замисъла и ...... не стана моето Rolling Eyes

За столчето за хранене - нашето е дървено, полско! Много съм доволна от него!

Спорен и усмихнат ден от нас!

# 253
Мими, твоето дете се е родило готово явно за обща кухня! Какви са тия гадости дето му ги предлагате - пюрета, каши... Толкова отчаяно гледа, милата, с пюрето в устата, че чак да я съжалиш! Ама в случая майка й е за съжаляване, че се чуди горката с какво да я храни! А двамката с черешките са много сладки Heart Eyes!
Майче, столчето ни е Bertoni Yam-Yam!
Браво на Елито на Аничка за хубавите изследвания!
При нас днес също е гадно времето ... Sick Явно навсякъде е така, ама защо тогава всички липсвате? Я бързо да почвате да пишете! Къдрокоске, не се скатавай, те неизвинените отсъствия се трупат и май ще намаляваме поведението!

# 254
Приветски и от нас. Днес наистина гадно времето, та се чудя какво ще правим  newsm78 Дано просветне малко, че да се разтъпчем.
Ето малко снимки от Старозагорския престой
После ще пиша пак! Отива да събира пране докато Жоро спи...

Общи условия

Активация на акаунт