КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 765
  • 921
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Тоест видях на второ класиране че го дърпат напред по места и сега ако има трето класиране беше първа резерва за предходната специалност, а тя си иска нейната и за това се подава декларация да не я класират нататък.
Вие не трябва да подавате засега такива неща.

О, ясно, благодаря ти!

И ... ЧЕСТИТО!!! Щом е приета вече. А записа ли я вече?

# 421
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Не съм, и ние вкъщи сме вперили поглед към Райнов. Все повече и повече натам ни е привлечено вниманието. Гледахме бала. Би трябвало да му стигне на младежа, и на твоя също, нали? Може пък да са заедно в 8. клас, а?

Ми, ако и двамата се запишат в Райнов - в един клас ще са със сигурност и тогава ще можем да си спретнем една тема за 8кл в Райнов.  hahaha Ако има и други, които мислят да се записват там - добре дошли са, ние с Вихрогонче ще ги приемем с отворени обятия!

За МОН-ското класиране на мен ми се щеша да е днес, ама не вярвам, че ще ни зарадват, ще ни оставят да си тръпнем в очакване до утре.   Crazy

# 422
  • София

Не съм, и ние вкъщи сме вперили поглед към Райнов. Все повече и повече натам ни е привлечено вниманието. Гледахме бала. Би трябвало да му стигне на младежа, и на твоя също, нали? Може пък да са заедно в 8. клас, а?

Ми, ако и двамата се запишат в Райнов - в един клас ще са със сигурност и тогава ще можем да си спретнем една тема за 8кл в Райнов.  hahaha Ако има и други, които мислят да се записват там - добре дошли са, ние с Вихрогонче ще ги приемем с отворени обятия!

За МОН-ското класиране на мен ми се щеша да е днес, ама не вярвам, че ще ни зарадват, ще ни оставят да си тръпнем в очакване до утре.   Crazy
И ние сме с първо желание Н.Райнов, само че е момиче:smile:
Дано да ги приемат децата на първо класиране по първо желание!

# 423
Значи ще Ви очакваме в Райнов . Дано да останете доволни .

# 424
Тоест видях на второ класиране че го дърпат напред по места и сега ако има трето класиране беше първа резерва за предходната специалност, а тя си иска нейната и за това се подава декларация да не я класират нататък.

О, ясно, благодаря ти!

Да, миналата седмица я записах.

# 425
  • Sofia

О, ясно, благодаря ти!

Да, миналата седмица я записах.

Браво! Flowers Hibiscus

# 426
Да, обадиха ми се преди малко от художествената, че сме приети на второ класиране, явно информирането ще е лично по телефона. Ние освобождаваме мястото там, успех на другите, които чакат. 

# 427
  • София
МОН-ското класиране излезе. Сега чакаме фотографията. Ще се пръсна :/

# 428
Ние сме приети на първо класиране в Райнов, както и очаквахме.  Grinning

# 429
Честито!Ние ще участваме на второ класиране.Нашето първо желание е 51-во.

# 430
  • София
честито Simple Smile

# 431

А, колко ви е балът? Питам от чисто любопитство дали влиза с неговия, 51 ни е второ желание, тъй като младежът по някаква причина, неизвестна за мен, не го харесва.  Grinning

# 432
И ние ще чакаме второ класиране за 51-во. Явно тази година балът е по-висок, защото спрямо миналата година би трябвало да влезем..
Бал 380,25

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 10:39 от di..

# 433
  • София
Ние сме приети в Н.Райнов по първо желание.Много се радвам,че дъщеря ми ще учи нещо,което иска.

# 434

А, колко ви е балът? Питам от чисто любопитство дали влиза с неговия, 51 ни е второ желание, тъй като младежът по някаква причина, неизвестна за мен, не го харесва.  Grinning
Ние имаме по-малко точки от вас на изпита по рисуване(75)
.Бала е 370,5

Общи условия

Активация на акаунт