КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 765
  • 921
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
На нас също ни се обадиха сутринта, и сега ни има в списъка. Може би тези, които са влизали, но са казали, че няма да се запишат са ги махнали, и са приели следващите по ред.
надявам се да разберем, момичетата ще ни кажат! форума е голяма сила, вярвам в това Simple Smile

# 466
  • Sofia
Приети сме и в изящните, но избираме и оставаме в приложните.
Малко изтървах темата Simple Smile ние вече се спуснахме по пътувания
Та извинявам се, вече се оплитам и да не се връщам много назад да чета, на кое класиране сте приети  в изящната, Lil _81?

На второто от днес:)
Ако не не нахално с каква оценка ви приеха на второ класиране в изящната?

# 467
  • София
Знаете ли училищата от МОН по цял ден ли ще записват?Чудя се кога да отидем.Ние бяхме приети в Н.Райнов.Надявам се да се запази това класиране след като оправят сайта.

# 468
Знаете ли училищата от МОН по цял ден ли ще записват?Чудя се кога да отидем.Ние бяхме приети в Н.Райнов.Надявам се да се запази това класиране след като оправят сайта.
Може да попитате в самото у-ще по телефона в какви часове ще записват. Така ще ви е най-точна информацията, а и различните у-ща може да имат различно работно време за записване.

# 469
А фотографското се "скатават" зад гафа на мон и ни кост, ни вест от тях ...

# 470
А фотографското се "скатават" зад гафа на мон и ни кост, ни вест от тях ...
Звънях им на 2 номера и никой не вдига!

# 471
Да, обадиха ми се преди малко от художествената, че сме приети на второ класиране, явно информирането ще е лично по телефона. Ние освобождаваме мястото там, успех на другите, които чакат. 
В художествената ли освобождавате?
Да 😊 и още едно дете което познаваме, също.
Моля, напишете ми дали ви има (вашето и другото дете) в днешния списък за второто класиране.

Има ни в днешния списък, другото дете също + Lil, значи общо три места освобождаваме Simple Smile

# 472
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
От фотографията както обикновено си траят. Ако някой ходи до там, моля да снима класиранията, ако има излязло нещо.

lkjh1, стискам палци за художествената!  Peace

# 473
Има ни в днешния списък, другото дете също + Lil, значи общо три места освобождаваме Simple Smile
Много ви благодаря, че ми отговорихте!!!
Ако само още 1 дете има отказало се, би трябвало да ни приемат.
Ако случайно стане, ние ще освободим място в 51-во. Но трябва да изчакаме до петък 14:30, за да е ясно.

# 474
  • Sofia
Ние сме приети на първо класиране в Райнов, както и очаквахме.  Grinning 

Честито, Не съм!!! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Сутринта видях, че Алекс е приет засега в своето № 4 желание, тоест в 140 СУ "Иван Богоров", Обеля - 2, паралелка Изобразително изкуство, с разширено изучаване на изобразително изкуство и информационни технологии. Ако това се запази сега след актуализираното първо класиране /вярното де!/, сто на сто ще подадем заявление за второ класиране! Младежът беше разочарован и сдухан, че не е приет в Райнов. Балът му не беше сбъркан. 329.500 точки си е, колкото си го бяхме сметнали.

# 475
Ако случайно стане, ние ще освободим място в 51-во. Но трябва да изчакаме до петък 14:30, за да е ясно.
Ако не е тайна какъв Ви е бала за 51-во?

# 476
За нищо 😊 Ще стискаме палци да стане! А за натоварването по-добре да опита, иначе цял живот ще съжалява за пропусната възможност, ако не стане тогава винаги може да се пренасочи!

# 477
  • София
докладвам пряко от НПГФП - класиране няма изнесено. Седи си старото.

# 478
Ние сме приети на първо класиране в Райнов, както и очаквахме.  Grinning 

Честито, Не съм!!! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Сутринта видях, че Алекс е приет засега в своето № 4 желание, тоест в 140 СУ "Иван Богоров", Обеля - 2, паралелка Изобразително изкуство, с разширено изучаване на изобразително изкуство и информационни технологии. Ако това се запази сега след актуализираното първо класиране /вярното де!/, сто на сто ще подадем заявление за второ класиране! Младежът беше разочарован и сдухан, че не е приет в Райнов. Балът му не беше сбъркан. 329.500 точки си е, колкото си го бяхме сметнали.
Да не се отчайва детето. Спомням си миналата година ми се обадиха посред лятото да запишем сина ми, при положение че имаше 0точки на изпита към МОН, беше си тръгнал без да рисува. Дълго се чудих изобщо откъде са ми намерили телефона, като не сме продавали документи там...

# 479
Ако не е тайна какъв Ви е бала за 51-во?
417,25

Общи условия

Активация на акаунт