КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 824
  • 921
  •   1
Отговори
# 660
А къде я записахте, ако не е тайна ☺

Записах я в ПГО Моден дизайн с АЕ
Това и беше 6то желание на 1во класиране. За първите 3 нямаше никакъв шанс, а щеше да мръдне евентуално на 4то или 5-то желание на 2ро класиране. Поразсъждавахме с нея по темата и решихме, че това е по-добре от другите две и затова я записах.
Може ли да споделиш кои бяха другите две? Просто е интересна информацията, с която се взимат решения. Може да е от полза за следващите млади художници!
4то - Парково строителство и озеленяване в строителния
5то - Графичен дизайн в Текстилния

Като излязоха резултатите бях категорична, че отиваме на второ класиране. После се разколебах. След доста обсъждания и с Мая, и с познати достигнахме до това решение. Тя предпочита да прави нещо с ръцете си, следователно по-добре моден дизайн, вместо графичен. Освен това има интерес в шиенето. За 4-то може би нямаше да и стигне балът, а и да стигне тя каза, че в крайна сметка предпочита модата Simple Smile 

Ние сме приети още на 1- во класиране по 3 желание  Интериорен дизайн в Текстилния(дъщеря ми харесва специалността,но училището не й допада)Голямото й желание е 51-во ,но и на второ класиране не е приета!

# 661
  • софия
Ние сме приети още на 1- во класиране по 3 желание  Интериорен дизайн в Текстилния(дъщеря ми харесва специалността,но училището не й допада)Голямото й желание е 51-во ,но и на второ класиране не е приета!
Ще чакате ли трето? Кога ще излязат минималните балове? Те би трябвало да ви помогнат да се ориентирате! Пожелавам ви успех!

# 662
  • Sofia

Здравейте!
Как се формира балът за ПГО? за всички специалности по един и същ начин ли е?
Разглеждах сайта на ПГО но не намерих информацията, която ме интересува. А догодина и на мен ми предстои седмокласната епопея с второто дете!

# 663
Ще чакате ли трето? Кога ще излязат минималните балове? Те би трябвало да ви помогнат да се ориентирате! Пожелавам ви успех!
С нетърпение очаквам да видя баловете.Ако има свободни места в 51- во задължително ще участваме за трето класиране!
 Благодаря,Амели!

# 664

Здравейте!
Как се формира балът за ПГО? за всички специалности по един и същ начин ли е?
Разглеждах сайта на ПГО но не намерих информацията, която ме интересува. А догодина и на мен ми предстои седмокласната епопея с второто дете!
БАЛООБРАЗУВАНЕ - 7 клас
За специалност

МОДЕН ДИЗАЙН  балът се образува като сума от следните оценки /преобразувани в точки /

• Оценка от теста по БЕЛ / утроена оценка /
• Оценка от теста по математика /веднъж /
• Оценките по изобразително изкуство и информационни технологии от Свидетелство за завършено основно образование.

Максимален бал 500 т.
За специалност

СЦЕНИЧЕН КОСТЮМ балът се образува като сума от следните оценки /преобразувани в точки /

• Оценките по изобразително изкуство и информационни технологии от Свидетелство за завършено основно образование.

Максимален бал 500 т.

За специалност

КОНСТРУИРАНЕ, МОДЕЛИРАНЕ И ТЕХНОЛОГИЯ НА ОБЛЕКЛО ОТ ТЕКСТИЛ балът се образува като сума от следните оценки /преобразувани в точки /

Максимален бал 500 т.

# 665
  • Sofia
Много благодаря!
И честито на приетите на второ класиране!
Вихрогонче, стискам палци и при вас да се наредят нещата по най-добрия начин. Всяка година на трето класиране излизат и доста хубави места-дано намерите вашето!

# 666
Много съм щастлива. Синът ми е приет в 51-во, първото му желание. Стискам палци на Вихрогонче и Висто и техните желания да се сбъднат! Simple Smile

# 667
Много съм щастлива. Синът ми е приет в 51-во, първото му желание. Стискам палци на Вихрогонче и Висто и техните желания да се сбъднат! Simple Smile
Честито!Успех на детето!Дано и за нас да се освободи място там!

# 668
  • Sofia

ЧЕСТИТО на всички приети Two Hearts  Благодаря за пожеланията Two Hearts

Инфо от днес в 18 часа, от Фотографското - стигнали са до оценка 4.83. Ние сме с 4.66. Жената, с която говорих, каза, че очаква голямо раздвижване до вторника, да звъня пак и че имаме реален шанс да ни вземат с този резултат Flowers Four Leaf Clover

# 669

ЧЕСТИТО на всички приети Two Hearts  Благодаря за пожеланията Two Hearts

Инфо от днес в 18 часа, от Фотографското - стигнали са до оценка 4.83. Ние сме с 4.66. Жената, с която говорих, каза, че очаква голямо раздвижване до вторника, да звъня пак и че имаме реален шанс да ни вземат с този резултат Flowers Four Leaf Clover
Стискам Ви палци и искрено се моля да се освободи място във Фотографското за вас,щом това е желанието на детето!Много е болезнено като виждаш детето си тъжно.Дано накрая всички деца да са щастливи!

# 670
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Вихрогонче ,  силно стискаме палци за фотографското! Вярвам,  че ще си намери мястото младежът. Simple Smile

Честито на Ди за 51 и на всички,  които вчера дочакаха 2 класиране и попаднаха където са искали!

# 671
  • София
Честито на приетите в по-желани училища!
Важно е децата да си харесват училището и да се чувстват добре там.Все пак това са 5 години.
Аз доста се измъчвах заради ниските резултати на изпитите.Но пък се замислих,че Художествената и Приложното по-скоро не бяха за дъщеря ми.Може би НПГФП е за нея заради компютърните специалности, но пък отзивите не са особено добри за училището, а и не е приета все още.
За сега сме записани в Н.Райнов по първо желание и някак си усещам, че сме на правилното място.Времето ще покаже.Надявам се после да споделяме мнения и за самите училища и как се чувстват децата.
Вихрогонче, успех за НПГФП.Мисля,че ще се намери място за вас там.

# 672
  • Sofia
Продължават да звънят на деца с 4.83. Но имало голямо раздвижване. Да се обадя пак в понеделник-вторник.

# 673
Продължават да звънят на деца с 4.83. Но имало голямо раздвижване. Да се обадя пак в понеделник-вторник.
Vihrogonche,от тази група само твоето момче и моето момиче ли останаха незаписани?Disappointed

# 674
  • София
Е само 20- тина телефончета имат да извъртят до вас.

Общи условия

Активация на акаунт