КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 772
  • 921
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Продължават да звънят на деца с 4.83. Но имало голямо раздвижване. Да се обадя пак в понеделник-вторник.
Vihrogonche,от тази група само твоето момче и моето момиче ли останаха незаписани?Disappointed
Мисля, че да, Висто, но няма да се отчайваме, нали така? УСПЕХ и КЪСМЕТ голям за теб и твоето момиче от мен и моето момче! И те ще си кацнат на местенцата, сигурна съм в това Kiss

# 676
Продължават да звънят на деца с 4.83. Но имало голямо раздвижване. Да се обадя пак в понеделник-вторник.
Vihrogonche,от тази група само твоето момче и моето момиче ли останаха незаписани?Disappointed
Мисля, че да, Висто, но няма да се отчайваме, нали така? УСПЕХ и КЪСМЕТ голям за теб и твоето момиче от мен и моето момче! И те ще си кацнат на местенцата, сигурна съм в това Kiss
Няма да се предаваме.Малко остана,на финалната права сме.Силно се моля за вас и за нас,децата ни да си намерят мястото.Прегръдки Blue Heart

# 677
  • София
Раздвижване ще има. Примерно ние записали се преди дни изтеглихме документите заради прием на второ класиране в 51-во - дъщерята реши че предпочита там (дано да не е грешка). И не бяхме единствени изтеглящи документите. Имате шанс!

# 678
  • София
Като се обадите в НПГФП, казват ли в кои специалности има свободни места?

# 679
  • София
На мен не ми казаха, само докъде са стигнали, но и аз не съм разпитвала.

# 680
  • Sofia
На мен не ми казаха, само докъде са стигнали, но и аз не съм разпитвала.
И при мен така. Не съм питала. Защото и четирите им специалности с рисуване ни харесват на нас.
Ако ни се обадят за която и да е от тях - приемаме мястото.

# 681
На нас вчера ни звъняха, че е приет в графичен дизайн. Това ни беше 3-то желание след анимация и комп. графика. Явно там са заети местата.

# 682
  • Sofia
На нас вчера ни звъняха, че е приет в графичен дизайн. Това ни беше 3-то желание след анимация и комп. графика. Явно там са заети местата.

Приехте ли? Поздравления за обаждането! Каква му беше оценката там на детето ти?

Ох, пак се развълнувах! Благодаря ти, че сподели горната информация! Kiss

# 683
Детенцето на lkjh1 е записано в Художествената. Помня, защото бяха приети и в 51во и там освободиха място. Simple Smile

# 684
  • София
Момичета, чели ли сте някъде, дали обучението във фотографското е добро? Аз бях попаднала някъде на негативно мнение за нивото на преподаване за компютърните специалности. Вие какво знаете? Къде според вас във фотографското или  в 51во графичен дизайн е по-добре да се учи?

# 685
  • София
За съжаление почти няма мнения за НПГФП и мисля,че не съм срещала в тази тема записани деца там.Имаше едно мнение от новорегистриран потребител преди няколко седмици.То беше негативно.Аз лично познавам момче,което е във фотография и е доволно,но тази специалност не е свързана много с рисуване.

# 686
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Има и положителни и доста отрицателни мнения за фотографското.  В общи линии са им малко специалните часове и нямали достатъчно компютри, дисциплината не била ок,  много бягали от часовете и т. н., но за последното се чува и за др. училища за изкуства. Колко е така не знам, има и съвсем доволни,  та вероятно зависи и от очакванията.  За 51 има основно положителни отзиви,  но не са към МК.

# 687
Момичета, чели ли сте някъде, дали обучението във фотографското е добро? Аз бях попаднала някъде на негативно мнение за нивото на преподаване за компютърните специалности. Вие какво знаете? Къде според вас във фотографското или  в 51во графичен дизайн е по-добре да се учи?
До колкото съм запозната в 51-во няма такава специалност-графичен дизайн.Там се учи рисуване и паралелката е Изобразително изкуство.

# 688
В 51-во паралелката се води: изобразително изкуство- рекламен дизайн, анимация и фотография. Аз лично не виждам никакъв проблем в това, че то не е към МК. Ако някой иска може да разгледа програмата им, има я на сайта  и да се сравни с фотографското. За моето дете, аз не бих избрала фотографското. Мисля, че положителните мнения за него са основно от децата, а не от родители. Децата го харесват, защото си изкарват леко 5-те години, но какво точно научават и как се реализират  след това - не съм намирала информация.

# 689

Приехте ли? Поздравления за обаждането! Каква му беше оценката там на детето ти?

Ох, пак се развълнувах! Благодаря ти, че сподели горната информация! Kiss
Не, отказахме. Оценката е 4,83.

Общи условия

Активация на акаунт