КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 703
  • 921
  •   1
Отговори
# 750
  • софия
Влизам много набързо да кажа честито на вихрогонче и да им пожелая все така с желание да бъде прекарано и времето в гимназията! Браво на детето и браво на вихрогонче за стиснатите зъби и проявеното търпение!! Много да е успешно времето на Алекс в училище!
Висто, чакаме и вас за щастливата развръзка! Кога ще стане ясно?

# 751
  • София
На трето класиране само по 1 бройка в 51СУ и Н.Райнов.51СУ e с много висок БАЛ тази година.На нас ни беше второ желание след Райнов, но бала нямаше да ни стигне.
Късмет на Висто!Дано да се преборите за това място!

Последна редакция: чт, 19 юли 2018, 15:28 от gabrielas

# 752
На трето класиране само по 1 бройка в 51СУ и Н.Райнов.51СУ e с много висок БАЛ тази година.На нас ни беше второ желание след Райнов, но бала нямаше да ни стигне.
Късмет на Висто!Дано да се преборите за това място!
Благодаря!Ще се борим до край!

# 753
Сутринта видях, че Алекс е приет засега в своето № 4 желание, тоест в 140 СУ "Иван Богоров", Обеля - 2, паралелка Изобразително изкуство, с разширено изучаване на изобразително изкуство и информационни технологии. Ако това се запази сега след актуализираното първо класиране /вярното де!/, сто на сто ще подадем заявление за второ класиране! Младежът беше разочарован и сдухан, че не е приет в Райнов. Балът му не беше сбъркан. 329.500 точки си е, колкото си го бяхме сметнали.

Синът ми учи в ПГИИ "Проф. Николай Райнов" вече две години. Тогава се наложи да го вкарвам с връзки и не съжалявам нито за миг. Не мога да си представя по-добро училище за него. Учениците там са личности. Учителите невероятни. Никаква, ама никаква, агресия. Прекрасни деца, поне засега. Да, сградата е стара, малко неуютно, но не защото не се полага старание от страна на ръководството. Напротив, постоянно се информира районната община за проблемите, но явно училището, понеже е малко, не е приоритет. Или пък някой е харесал сградата с дворчето и иска да я присвои, не знам. За мен обаче е важно усещането на детето ми, което за първи път в осми клас поиска по-бързо да свършва ваканцията, че да тръгне на училище.

Интересно ми е, защо е трябвало да ползвате връзки?Преди две години не е ли имало места?
[/quote]
Ако щете вярвайте, нямаше. Паралелката беше една и беше фул. Предходната година паралелката е с малко деца, тъй като националните гимназии са си направили изпитите след второ класиране и много деца, вече записани, с високи резултати в изящните изкуства, в приложните изкуства и в полиграфията, са си изтеглили документите. Но за набор 2002 това беше коригирано и класиранията в тези гимназии се знаеха предварително, та трябваше да разрешават от инспектората три допълнителни места. Simple Smile Всеки ден благославям приятелката ми, която ми каза за това училище. В него учат племенницата й и синът й. А племенникът й, който е набор със сина ми, беше записал само него във формуляра за класиране, въпреки настояванията на учителите в училището гнездо да вкара още някое желание. Той влезе на второ класиране.

# 754
Дина, благодаря за споделеното.Това, че приемат деца с аутизъм и други подобни проблеми много ме впечатли.Хубаво е тези деца да се интегрират, да са сред деца на тяхната възраст.От друга страна и за нормалните деца е хубаво да имат досег с тях, да се научат да са толерантни и да приемат различните.
Дъщеря ми до сега беше в 31 СУЧЕМ и определено не беше в подходящото за нея училище.Надявам се сега нещата да са различни и да ходи с желание.

Ще бъде, повярвайте. Изгледайте това. https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/dobri-i-dobrijat-klas.html

# 755
  • Sofia

На трето класиране само по 1 бройка в 51 СУ и Н. Райнов. 51 СУ e с много висок БАЛ тази година. На нас ни беше второ желание след Райнов, но бала нямаше да ни стигне. Късмет на Висто!Дано да се преборите за това място!

Висто, днес като видях свободните места и видях само едно място за 51. СУ, и веднага си казах - ето го местенцето за дъщеричката на Висто! Flowers Four Leaf Clover  Там ще сте, ще видиш! Flowers Four Leaf Clover  Силно ви стискам палци да се преборите и да усетите тази радост, която в момента изпитваме ние вкъщи Gift Heart

Дина Христова - Игнатова, благодаря Ви, че продължавате да пишете и споделяте! Много е ценно, когато има повече и различни мнения. Защото животът е шарен. Хората - разнообразни. И е прекрасно, когато всеки намери най-подходящото за него самия място, нали? Успех и на Вас от цялото ми сърце! Вярвам на опита Ви с училището и се радвам за всички записали се успешно там! Просто със сигурност това не беше нашето местенце. Ето, тази единствена бройчица за Н. Райнов сега на трето класиране всъщност ще зарадва, надяваме се на това!, някое детенце, което ще влезе там сега. Тази бройка е мястото, което сега ние отказахме, на второ класиране. Така че КЪСМЕТ на това дете, което ще влезе в освободеното от нас място! Всичко се нарежда идеално, нали?

Амели, БеллаАрабелла, благодаря и на вас Flowers Hibiscus

# 756
    Вихрогонче,благодаря ,че в този напрегнат момент си до мен Heart Exl
    Дано след трето класиране да видя дъщеря си щастлива! Flowers Hibiscus
    Благодаря и на всички момичета от тази група ,които ни стискат палци и изпращат позитивна енергия! Flowers Four Leaf Clover
     Весело лято на всички записани.Да е успешна и ползотворна новата учебна година за дечицата Ви!

# 757
    • Sofia

Тук съм, мила Two Hearts Лека нощ.

# 758

Тук съм, мила Two Hearts Лека нощ.
        Лека да е! Nature Moon Ще имам още няколко безсънни нощи,дано да е за добро!

# 759
        Gabrielas, мнението на Дина Христова-Игнатова за Н. Райнов е единственото мнение на този потребител. Регистрирала се е в същия ден, за да пусне едно единствено мнение. Не ги разбирам тези тролове. Това за мен  са хора, които първо не уважават себе си и затова не уважават и останалите.
        Същата нагласена работа усещам и при прочитането на мнението за НПГПФ от майката, която случайно видяла темата. Аз смятам, че когато човек  не може да помогне, то поне да не вреди на хората, но разни хора, разни идеали. Тук целта не е някое училище да си направи реклама, а да си помогнем взаимно със споделяне на личен, а не измислен, опит.
        Да споделя, че не съм трол. Не съм се и регистрирала. Влязла съм през Фейсбук профила си, който е публичен и ще откриете всичките ми положителни коментари в него за "Райнов". Ако исках нещо да троля, щях да го направя, когато имаше смисъл, т.е. при подреждането на желанията, а не след второ класиране. Просто днес рових да видя дали са останали свободни места за училището и Гугъл ми "изплю" темата. Видях разочарованието от базара и исках да споделя мнение за атмосферата. Между другото не само моето мнение е положително. Една майка споделя, че на фона на лошата база  имат много модерен кабонет с компютри за аминиране. М.г. им взеха графични таблети. Може да изгледате и този репортаж, щом според Вас съм трол. https://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/dobri-i-dobrijat-klas.html

# 760
        • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
         Висто, много, много слино стискаме палци на дъщеричката ти да успее в 51! Има място за нея там и я чака! Purple Heart

Дина, не се ядосвай, нормално е хората да са подозрителни, покрай всичко, което се случва, но някои от нас те знаят от ФБ групата за майки на тийнейджъри, та знаем, че не си трол. Пък и то какъв трол би била с този публичен профил! Joy

Иначе в Райнов и ние ги видяхме таблетите, всичко ни показаха хората, а нас обстановката не ни притеснява, даже е уютно, такова. малко като в художествената, само дето там малко са ремонтирали.

# 761

На трето класиране само по 1 бройка в 51 СУ и Н. Райнов. 51 СУ e с много висок БАЛ тази година. На нас ни беше второ желание след Райнов, но бала нямаше да ни стигне. Късмет на Висто!Дано да се преборите за това място!

Висто, днес като видях свободните места и видях само едно място за 51. СУ, и веднага си казах - ето го местенцето за дъщеричката на Висто! Flowers Four Leaf Clover  Там ще сте, ще видиш! Flowers Four Leaf Clover  Силно ви стискам палци да се преборите и да усетите тази радост, която в момента изпитваме ние вкъщи Gift Heart

Дина Христова - Игнатова, благодаря Ви, че продължавате да пишете и споделяте! Много е ценно, когато има повече и различни мнения. Защото животът е шарен. Хората - разнообразни. И е прекрасно, когато всеки намери най-подходящото за него самия място, нали? Успех и на Вас от цялото ми сърце! Вярвам на опита Ви с училището и се радвам за всички записали се успешно там! Просто със сигурност това не беше нашето местенце. Ето, тази единствена бройчица за Н. Райнов сега на трето класиране всъщност ще зарадва, надяваме се на това!, някое детенце, което ще влезе там сега. Тази бройка е мястото, което сега ние отказахме, на второ класиране. Така че КЪСМЕТ на това дете, което ще влезе в освободеното от нас място! Всичко се нарежда идеално, нали?

Амели, БеллаАрабелла, благодаря и на вас Flowers Hibiscus
        Да, така е, синът ми всъщност никак не умее да рисува на хартия. Изкара три на изпита за способности. Всъщност бяха писали тройки на всеки, нещо нарисувал. 😀 Но рисува чудесни анимационни герои на таблет. Никой не го насилва да рисува, но и не му пишат високи оценки по рисуване. Но децата, които имат афинитет към рисуването, рисуват достатъчно. Директорката каза, че деца, които рисуват чудесно, понякога се отказват, защото не се справят с технологиите. Т.е., наистина всяко дете си има своето място. Категорична сум, че моето дете е на своето и искрено се мафявам и при Вашето да е така. Що се отнася до базата - наистина се опитват, но за съжаление нещата зависят от районния кмет, на когото явно не му пука за това училище. И май наистина има апетити към сградата.

# 762
        Висто, много, много слино стискаме палци на дъщеричката ти да успее в 51! Има място за нея там и я чака! Purple Heart

Дина, не се ядосвай, нормално е хората да са подозрителни, покрай всичко, което се случва, но някои от нас те знаят от ФБ групата за майки на тийнейджъри, та знаем, че не си трол. Пък и то какъв трол би била с този публичен профил! Joy

Иначе в Райнов и ние ги видяхме таблетите, всичко ни показаха хората, а нас обстановката не ни притеснява, даже е уютно, такова. малко като в художествената, само дето там малко са ремонтирали.
        А, хич не се ядосвам, направих го по-скоро за другите, които може да се подведат. Затова и обърнах внимание на профила си. Егати и нескопосания трол съм, вЕрно. 😀

# 763
        Ох, как се редактира тук - не мога да си оправя един сгрешен член и един базар, който трябваше да е базата. 😀 Успех на всички деца.

# 764
        Vihrogonche, честито!!! Много се радвам за вас! Не съм логната в профила си тук от телефона и не можах да пиша по-рано, понеже съм в командировка, но следях всеки ден и много се зарадвах на хубавата вест. Онзи ден пак бяха звъняли на сина ми от Фотографското за трети път и си казах, сигурно ще стане със сина на Вихрогонче, щом звънят още и толкова настоятелно въпреки че им отказахме още първия път. Още на другия ден прочетох:)

Висто, стискам палци и на вас и чакаме хубавата новина!

Общи условия

Активация на акаунт