От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 321
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
да, наистина се оказаха коректни с начисляването на такси за пратките от разделения курс. Говоря за Еконт специално, никак не ми беше приятно, защото си мислех, че всеки път ще плащам за превоза от софия до провинцията.

# 496
GGBG как разтоварват курс 494, като още не са раздали курс 492, или нарочно уж, пратките пътуват с два курса, та да ги таксуват разделно килограмите?!
И аз тва са чудя? Уж днеска щяха да разтоварват и раздават последния камион на 492, на мен ми го пише още на пъч. За 494 дори не смея да мечтая.

# 497
И двата раздават.

# 498
  • София
За първи път ще вземам пратка. Щом сега разтоварват 494 кога мога да отида да си взема пратката? Трябва ли да чакам да ми сменят нещо в профила в информацията за пратката или не е нужно?
Благодаря!

# 499
Още утре можеш, но за по-сигурно си изчакай автоматичния мейл или се обади по телефона.

# 500
И аз имам пратки и в двата курса и нищо - "пътуват си". Направо страшно отношение за дългогодишен клиент. Браво.

# 501
  • София
Абе вие ходили ли сте в офиса им скоро да видите за какъв хаос става дума? И на моите пратки пише, че пътуват и днес ми казаха, че няма как да ми ги дадат, защото разтоварват, а най-вероятно и не са изскочили. Единствено намериха огромната пратка от предния курс, защото им я описах и т.н. И аз съм дългогодишен клиент, но проявявам разбиране, като ги видя как тичат наляво-надясно и не са седнали да си чоплят ноктите. Виждам и за какъв обем от пратки става дума.

# 502
Аз имах няколко пратки в 492, като една малка беше останала с последния камион и като отидох да я взема днес не ми взеха пари, понеже я калкулираха към теглото на предните пратки от курса, така че тези обвинения са абсолютно безпочвени.
А те са се заринали с кашони и чували. Вътре и вън е като в работилницата на дядо Коледа. Малко съобразяване с факта че сме в средата на декември няма да е излишна на никой.
Средата на Декември а още от Ноември се мъчат.А за коледа  Март ли ще си вземаме нещата?

# 503
Аз имам проблем с тях още от ноември , за декември с всички тези подаръци , ако се бях доверила - със  сигурност щеше да ми побелее косата от неясното състояние на доставките и раздаването .

# 504
малко разбиране трябва да се прояви

# 505
Абе вие май наистина не сте ходили скоро в офиса. Потънали са в колети. Едва се разминават вътре. И това е, защото всички са се сетили "на време", че идва Коледа. На мен вчера още ми даваше, че пакетите ми са на път, но минавах покрай тях и спрях. Потърсиха и ми ги дадоха. Вътре и вън е лудница от кашони и хора. Не разбирам за какво недоволствате толкова?
Те тук Спиди и Рапидо, които са много по-големи структури, още са забатачени от Черен петък, а вие очаквате английските ви пратки да се обработват нормално.

# 506
Как по-точно да се прояви разбиране?! Хората чакат пратки не патки, някой казват, че са си взели пратките от 492 и 494, в моя профил пише, че са на път. Не желая да ми ги разделят искам да ги изпратят заедно по Еконт, ама пълна лудница.

# 507
Чакам скъпа поръчка, надявам се да имам късмет и да не я затрият някъде. Това ГГБГ. Обаче хората са супер свестни и готини, не разбирам и аз това недоволство. Хем искаме да пазаруваме на намалени цени за Черен петък в края на ноември, хем ако може само ние да сме пазарували, за да си получим бързо и безпроблемно пратките. Сори, ама не става така Wink

Напомня ми на мрънкалниците, които се оплакват, примерно, от задръствания на Кулата лятото, ама тръгнали в 8:00 от София. Който не иска задръстване, тръгва в 4:00ч, ама нали...трябва да жертва малко спокойствието и съня си Wink Та, и тук така, като искате поръчки навреме, поръчайте октомври, но нали...на маааалко по-различни цени Wink

# 508
Ваша си работа. Мисля, че пиша на български език и казах, че вече раздават последните пратки от 492 и 494, въпреки че в системата стоят "на път". Хората работят като луди калинки, а не си чешат клавиатурите по форумите.
Съгласна съм с Мишелин - хем всички пазаруват като луди през ноември и декември, хем всичко да си е по старому. Ами няма как.

# 509
Вчера изпратих мой приятел чужденец да ми вземе пратката от курс 492 на ГГБГ, която търпеливо изчаках 2 седмици. И какво направиха? Искали да го таксуват 3 лв за пратката, даже настоявали, че струва толкова. Обадих им се по телефона и ми разправяха разни врели-некипели, че съм била поръчала сигурно от Германия (аз ли не знам от къде поръчвам всяка седмица в продължение на 2 години, в системата им ли не го пише черно на бяло курс от Англия) докато видиш ли накрая стана ясно, че пратката е при касиерката им и струва 2 лв. Супер съм разочарована от поведението им и от толкова жалкия опит да минат някого, защото не говори български, ама нали така, "ако мине номерът".

Общи условия

Активация на акаунт