От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 322
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Днеска от ГГБГ казаха, че щели да обработят последния камион на 492 (курса от Англия), също че и някои пратки можело да не са отбелязани и щели да се обработят.

# 481
Имам въпрос към тези, които поръчват чрез Габиели - имейлите за статуса на поръчките само във входящата поща ли си ги получавате? При мен идват в рекламни, в спам, във входяща и настава  пълен хаос, докато проследя коя пратка кога е в Англия, кога е отпътувала и кога се раздава. Само при мен ли е така? Поръчките ми са доста по принцип и пада голямо ровене откакто въведоха тази иновативна - уау система.

# 482
При мен (в gmail) идват в inbox. Ако отиват в спам, може да ги маркирате, че не са спам и след това няма да отиват там.  

# 483
При мен от габиели понякога дори мейл не идва 😤. Иначе идват във фходяща поща ако дойдат . Но в профила в системата изобщо ги няма като информация . Много е неудобно , да не кажа невъзможно да се проследят пратките

# 484
  • София
днес например никъде не дойде мейл,а  курса на габиели го раздават.
чакаме момента, когато ще ги виждаме тия поръчки, а няма да ровим по мейли.

# 485
На сайта са ни призовали за търпение Simple Smile. Да видим какво значи 'скоро' за тях.

# 486
На сайта са ни призовали за търпение Simple Smile. Да видим какво значи 'скоро' за тях.
Същото както в Ггбг хаос.

# 487
С това пазаруване, все едно идва апокалипсис, няма как да не е хаос.

# 488
  • Бургас
Мда, получих преди малко мейл за раздаване в Бургас, като датите са 3-ти и 4-ти декември... телефонът не го вдигат и аз как да разбера кога е действителното раздаване? 3 пъти им писах на габиелци и за амазонската пратка, която им я подарявам и няма да я взема, но изобщо не са ме отразили ни през сайта, ни по мейла, нито никак :/

П.С. Поне в сайта са актуални датите, като погледнах сега, въпреки че днешния ден го изтървам, след като получавам мейл в 17 часа!

# 489
Аз се отказах от Габиели , изключително неадекватни са и с това никакво работно време на офиса , съвсем ме губят .

# 490
С това пазаруване, все едно идва апокалипсис, няма как да не е хаос.
Поне да не се правят на луди пред клиентите си и едно извинявайте не дс те гледат в очите и да те лъжат това е грозно много грозно

# 491
  • София
Курс #494 на GGBG сега се разтоварва. Очакваме включване съвсем скоро.
Намериха ми пратката. Като са взимали адреса от Амазон, са пропуснали IDто и като казах какво търся и кога е дошло, я намериха.

# 492
GGBG как разтоварват курс 494, като още не са раздали курс 492, или нарочно уж, пратките пътуват с два курса, та да ги таксуват разделно килограмите?!

# 493
GGBG как разтоварват курс 494, като още не са раздали курс 492, или нарочно уж, пратките пътуват с два курса, та да ги таксуват разделно килограмите?!
Е нали и те трябва да ядат хляб.
Аз чакам пратки от 492 които ги търся от 10дни и потънаха в дън земя те разтоварват 494 вече наистина  не знам.

# 494
Аз имах няколко пратки в 492, като една малка беше останала с последния камион и като отидох да я взема днес не ми взеха пари, понеже я калкулираха към теглото на предните пратки от курса, така че тези обвинения са абсолютно безпочвени.
А те са се заринали с кашони и чували. Вътре и вън е като в работилницата на дядо Коледа. Малко съобразяване с факта че сме в средата на декември няма да е излишна на никой.

Общи условия

Активация на акаунт