От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 104
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
2 лв/кг са обявили. Утре ще се обадя да ги питам и ще докладвам.
От сайта им:
Цитат
2,00 лв/кг
За леки, но обемни предмети таксуването е на обем по следната формула:

дължина * широчина * височина / 6000
Теглото на пратка, по което изчисляваме дължимата сума за доставка се определя според реалното или обемното й тегло – взима се по-голямото от двете.

И аз първия път се учудих, когато едно кашонче не повече от 3кг ми го бяха писали 6-7 и после прочетох какво пише под тези 2лв/кг. Grinning В системата сега имам за получаване още 2 пратки, на които са писали размери и кг  и размерите напълно отговарят на кг сметнати по формулата. Пратките със сигурност са ми по-леки.

# 76
И аз бях поръчала с тях един път и изобщо не ми излезе сметката. Веднъж заради тази формула за обемно изчисляване, втори път заради преопаковането - да ми опаковат една малка пратка с черен найлон, не кашон (пак повтарям - малка) ме таксуваха 5лв. Общо взето за черна торбичка за боклук, която по никакъв начин не ти защитава съдържанието вътре и струва стотинки, се плаща според мен не малко..

# 77
  • София
Никой не отговаря на посочените в сайта им телефони, нито пък връща обаждане. Несериозна работа.

# 78
  • София
Никой не отговаря на посочените в сайта им телефони, нито пък връща обаждане. Несериозна работа.
Аз съм се пробвал няколко пъти на УктоБг - софийския тел и няма никакъв отговор...
Още не съм поръчвал през тях.

# 79
Аз съм се пробвал няколко пъти на УктоБг - софийския тел и няма никакъв отговор...
Още не съм поръчвал през тях.

Аз от тях съм най-доволна. Имат по 2 курса на седмица, което е много по-удобно и смятат реалните килограми на пратката.

На Доставки Англия последния път платих за 2 пратки 40 лв, а общо не са тежали повече от 7-8-9кг. Загубиха ме като клиент.

# 80
  • Sofia
На Доставки Англия последния път платих за 2 пратки 40 лв, а общо не са тежали повече от 7-8-9кг. Загубиха ме като клиент.

Пълни ненормалници. Shocked

# 81

Пълни ненормалници. Shocked
Обемното тегло много вдига цената, но все пак е упоменато в сайта им, така че не ги намирам за некоректни, а просто за скъпари. Grinning

# 82
Здравейте , знаете ли дали Алди /Aldi приема плащане с бг карти ? Ако не как е възможно да се закупи нещо от там ? Благодаря предварително

# 83
Здравейте, за първи път използвам GGBG и в профила ми пише, че пратката вече е на път, но не пише цена - това нормално ли е, кога ще разбера колко ще струва транспорта?

# 84
  • Sofia
2 лв. / кг.

# 85
  • София
Като пристигне и я обработят се появява и цена.

# 86
Debenhams приемат бълг.карти, поръчах последно по намаленията след Коледа. Не съм ползвала конкретната фирма, но  смятам, че личен разговор би придвижил нещата. Ако и след това няма реакция, винаги можеш да се обърнеш към КЗП.

Здравейте,

Имам проблем с регистрацията в сайта на Дебенхамс и по-конкретно не ми приема английския телефонен номер. Може ли да споделите в какъв формат сте вписали вашия номер?

Благодаря!
Илияна

# 87
  • Русе
Здравейте,
За първи път ще получавам пратка от Испания с GGBG. Проследяването показва, че е предадена на съсед, което ме притесни.  Как така на съсед? Нямам имейл от GGBG за получено при тях. Кога уведомяват, че имам пратка получена при тях?

# 88
  • София
В Германия често ги оставят при съседа. Няма ядове.
Пп. Какво има интересно в Испания?

# 89
Debenhams приемат бълг.карти, поръчах последно по намаленията след Коледа. Не съм ползвала конкретната фирма, но  смятам, че личен разговор би придвижил нещата. Ако и след това няма реакция, винаги можеш да се обърнеш към КЗП.

Здравейте,

Имам проблем с регистрацията в сайта на Дебенхамс и по-конкретно не ми приема английския телефонен номер. Може ли да споделите в какъв формат сте вписали вашия номер?

Благодаря!
Илияна
Ето така
Phone 020 xxxx xxxx
   GSM  07

Общи условия

Активация на акаунт